Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Milla44 no ono je důležité vše konzultovat s doktorem, případně nasadit nějakou medikaci. Ve tvém případě bych asi domluvila s doktorem něco na cyklus případně hlídat ovulaci a něčím ji podpořit. Hlavně se hodit do pohody, psychika je mocná čarodějka ale taky dokáže nadělat hodně škody, ale neztrácet naději protože dokud to není úplně ztracené naděje pořád je
a vím o čem mluvím nejen jako ta snažilka ale vidím to i z pohledu ve kterém jsem vyrůstala (pohled ženy která nikdy děti mít nebude protože nemá jak), takže ta pozitivní nálada a pozitivní přístup je opravdu důležitý
budu ti držet palce ať případně s doktorem nějak tvou situaci vyřešíte a vám se to miminko brzy podaří
na výrobě je přeci to nejlepší, jak se říká
![]()
@Milla44 Ahoj, pročetla jsem tvou diskusi a myslím, že zbytečně plašíš. 13 dní po ovulaci je ještě brzy na zpoždění, luteální fáze může trvat i více dnů a je to v pořádku. Já jsem dnes 16 dpo a pořád to beru v normě.
@Karleon no já myslím že neplasim, moje lutealku trvá 9 dní, zpoždění jsem měla 4 dny a na testech duchy. Včera přišla ms
@Milla44 S takhle krátkou luteální fází se ale otěhotnět nedá, nejspíš se až teď tělo srovnalo a třeba to brzy vyjde.
Zdravím, chtěla jsem se zeptat, už se s přítelem taky nějakou dobu snažíme, tak jestli vidíte pidi ducha a nebo mám vidiny, už se přikláníme k vidinám, jelikož byl předtím vidět malinko vic.? Díky ![]()
@Januamua asi bych se taky přiklonila k těm vidinam
omlouvám se ale já tam nic nevidím
ale holky tady asi budou mít třeba lepší oči než já
@Michaela02993 děkuju za odpověď. Takhle to vypadá v negativu…no přála bych si aby tam byl…ale uvidíme 😊
@Januamua jasně negativní, tam nevidím ani náznak ani rysku, prostě nic, ani v tom negativu
Holky, vidíte tam něco? Jsou dělané 11a 13DPO. Já vidím ducha na obou, ale neměl by být silnější už?
@Anonymní píše:
Holky, vidíte tam něco? Jsou dělané 11a 13DPO. Já vidím ducha na obou, ale neměl by být silnější už?
Na tom druhém nějaký slabý náznak je, ale nechápu proč by měl být silnější… Takhle by to i odpovídalo, ale testovat před MS je blbost
![]()
Zkus si koupit jiný test a uvidíš jestli na jiném ten duch nebude silnější
@Januamua to chápu, psychika je mocná věc a umí si s cloveiem parádně pohrát, ale opravdu ani na tom negativu není nic vidět..... Ale neztrácej naději, ono to vyjde ![]()
@Michaela02993 Na Maxovi byl včera duch, dneska nic. U prosperujících těhotenství jsem měla 13 DPO už pěknou čárku, žádný duch ![]()
@Anonymní píše:
@Michaela02993 Na Maxovi byl včera duch, dneska nic. U prosperujících těhotenství jsem měla 13 DPO už pěknou čárku, žádný duch
To je ze dneška? Tam totiž něco slabého vidět je… Ale každé těhotenství je jiné a může se ukázat později
nemusí být vše tak jako u prvního, ani test nemusí ukazovat stejně
třeba ovu proběhla o trošičku později a ani jsi to nepostrehla ![]()
@Michaela02993 Ten první je včera a druhý dnes. Vím přesně kdy byla ovulace, navíc sex byl jen večer ve čtvrtek a ovu pak v noci. Za dva dny to bude 14 dní ![]()
@Anonymní píše:
@Michaela02993 Ten první je včera a druhý dnes. Vím přesně kdy byla ovulace, navíc sex byl jen večer ve čtvrtek a ovu pak v noci. Za dva dny to bude 14 dní
Takže čekáš MS v nejbližší době že?