Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Mozna tam bylo neco pred tim, nez se tam postavil panelak. Je tam zdrejme duch a neco mu mozna vadi. Slusne ho zkus poprosit, at odejde. Nejake zkusenosti mam, kdyby sis chtela pokecat, muzu
Cetla jsem tp ve tri rano a teda brrr nespalo se mi pak dobre. Ja na tohle verim, hodne rychle bych hledala nekoho kdo mi pomuze. drzim palce, at tp co nejdriv vyresis…:-)
Pozadala bych ducha at odejde-uplne normalne to rekni az zas bude maly plakat a koukat na to misto…a taky bych pozadala sveho andela strazneho a andela strazneho sveho syna o vasi ochranu…opet to staci rict nahlas nebo jen v duchu a intenzivne na to myslet…jak jsi psala ze tam bylo jen pole-i tam mohl nekdo zemrit, neumira se jen v obydlich prece…kdybys cokoli chtela jeste probrat, klidne pisni…
Anonymně zakládám tuto diskuzi, protože se tam nachází i velmi zvláštní dotaz, který nemusí znát mí známí.
Tehdy tu byly pouze rozsáhlé pole. Jenomže v posledních dnech se tu začaly dít velmi zvláštní věci. Kočka mi syčí na zeď kolem ložnice. Náš ani ne roční syn, začal mít problémy se spaním - řekla bych, že noční děsy - budí se pláčem a hledí směrem k oknu, někdy je k neutišení, a i když s ním stojím na opak, stále mi „zakukuje“ na okno a má „rohlík“ na rtech a pofňukuje. Hodně mi začala blbnout i chůvička, že tam slyším takové bouchání, zapne se, slyším bouchání, letím do pokoje a NIC - i po přelazení na jinou stanici. Stalo se i to, že jsem slyšela nějaké hluky z ložnice, pak se zapnula chůva, šla jsem do ložnice a tam mimčo v té samé poloze, jak jsem ho tam dala a spí. Je pravda, že co se mi zapne chůva samovolně, bez toho, že by malý vstal, tak do pár minut je v pokoji šílený brekot malého a nechce tam být.
Nejsem zrovna duchařský typ, nikdy jsem tomu moc nevěřila, ale začínám se tu bát. Máte prosím někdo nějaký kontakt na někoho, kdo by si o tom se mnou mohl promluvit a případně říct, o co jde? 
Tak bych byla ráda, aby se tato diskuze nezaobírala pouze mým „problémem“, ale i zkušenostmi. Popřípadě odkaz na skupinu 
Malý paneláček, ve kterém žijeme, byl postaven o mnoho později, než jsem se narodila - tím pádem tu nikdo neumřel.
Též by mě zajímalo, zda máte na Ostravsku taky někdo nějaké zvláštní zkušenosti? Hodně jsem dneska, po svých zkušenostech, četla, velmi mě některé články nadchly, prý jsou i nějaká speciální duchařská místa, tak mě to celkově zaujalo už ze zvědavosti.