Jak odnaučit dítě dudlíku

Napsat příspěvek
Velikost písma:
22590
5.9.10 18:47

Brusinko,tak to je super- at mu to vydrzi !!! :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1133
6.9.10 14:47

:potlesk:
Všichni v tom hledáme nějakou vědu a on stačí traktor..No toto.. :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
70
21.9.10 12:41
Mirii píše:
Brusinko,tak to je super- at mu to vydrzi !!! :potlesk:

Je to úplně v pohodě:))…zvykl si ani jsem nevěděla jak. Horší se školkou. Učí ho babička a i přes to plače. Teď jsme nemocní, tak snad to bude lepší až zase v pondělí nastoupí:))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10568
22.9.10 17:54

no já jsem to vyřešila tak že jsem ho dávala ke konci jenom na spaní,pár dnů jsem si užívala pláč,pak jsem šla do porodnice a přítel ho odebral úplně,tak zkus zapojit tatínka :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3641
17.12.10 15:40

Kdy odnaučit dudlík?

Kdy je lepší odnaučit dudlík? Když z toho ještě dítě nemá rozum a nebo až z toho rozum má a nechá si to vysvětlit? :nevim:
Marečkovi je 13měs., má dudlík na spaní a někdy v kočárku, jinak ne, ale bojím se, že čím bude větší, tím bude těžší mu ho vzít.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
144
17.12.10 17:10

Ahoj,Vítkovi jsou 2roky a dudlíka od jednoho roku jsme měly taky jen na noc. A letos vlastně tak jako prvně registroval čerty a dal jim je úplně dobrovolně.ted ke konci jsem to teda zkoušela,že když ho chtěl na spaní,tak jsem mu řekla,že ho najdu a přinesu a on usnul normálně bez něj,takže ty čerti už byl jen takový obřad.
a starší syn ho neměl od 8 měsíců,protože ho trápily afty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lucka.Nes
17.12.10 18:12

Náš byl extra dudákovej,v roce a 4 měsících byl přes den bez a za měsíc i na noc.Prostě jsem je jednoho dne uklidila,nemluvil,tak si o ně neuměl říct a když je neviděl ani si nevzpomněl.

• Citovat
  • Upravit
7926
17.12.10 20:31

Tak rady co fungujou závídim. Malýmu budou dva a nejhorší je, že jich má víc a při usínání je zvyklej si s nima hrát. Resp. jeden má v puse a další jeden dva v ruce. Bylo to proto, že jak byl malej a dudák vypadl, v noci se budil, takhle si to v noci někde našel a ucpal se sám :-)
Dudana má jen na spaní, ale je průser, že zubařka řekla, že se ho musíme urychleně zbavit, že má předkus z dudlíku :think: :nevim: Tak snad najdu odvahu a nechám ho na spaní uřvat. Z čertů a vyhození moc rozum nemá :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sisule
17.12.10 20:45
Tea1 píše:
Tak rady co fungujou závídim. Malýmu budou dva a nejhorší je, že jich má víc a při usínání je zvyklej si s nima hrát. Resp. jeden má v puse a další jeden dva v ruce. Bylo to proto, že jak byl malej a dudák vypadl, v noci se budil, takhle si to v noci někde našel a ucpal se sám :-)
Dudana má jen na spaní, ale je průser, že zubařka řekla, že se ho musíme urychleně zbavit, že má předkus z dudlíku :think: :nevim: Tak snad najdu odvahu a nechám ho na spaní uřvat. Z čertů a vyhození moc rozum nemá :-?

Nějakýho usínáčka … prostě vyhodit společně dudu a nahradit to nějakým medvídkem, zajíčkem …něco co si sám vybere na spinkání ..jak se křiví zoubky, tak už se to fakty musí zlikvidovat ..dudu jedno :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
7926
17.12.10 20:56

No jenže on je právě průser, že on nic takovýho jako usínáčka nemá. Pár plyšáků v postýlce má, ale nic že by se bez něj neobešel… prostě dudu je dudu :cert: No asi se obrnim trpělivostí a bude chlapec usínat nějakou dobu uřváním :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sisule
17.12.10 20:58

Jděte ho koupit spolu .. musí to bejt měkký muchlací jen na spaní, hezký spací medvídky mají třeba v CA-čku prostě dudud není, ted tu je méďa, a pak si dát panáka a vydržet tak tejden no :nevim:

• Citovat
  • Upravit
7926
17.12.10 21:07

Díky, snad se ze mě nestane alkáč nebo neskončim na antidepresivech… :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
188
18.12.10 22:17

Nám v roce a půl zubařka taky zakázala dudlík kvůli předkusu. Řekla, že musí okamžitě pryč a za žádnou cenu ho nedávat. První usínání bylo hrozný - nebýt manžela, asi bych to nevydržela. Doslova se uřvala ke spánku - ta půlhodina byla nekonečná. Po 10-ti minutách jsem tam chodila, pohladila a šla pryč. Další den už řvala jen 20 minut, pak 10 minut a do týdne byl klid.
Děti z toho žádný trauma nemaj - to spíš rodiče.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
292
19.12.10 12:41
Tea1 píše:
No jenže on je právě průser, že on nic takovýho jako usínáčka nemá. Pár plyšáků v postýlce má, ale nic že by se bez něj neobešel… prostě dudu je dudu :cert: No asi se obrnim trpělivostí a bude chlapec usínat nějakou dobu uřváním :nevim:

ahoj, to same sme mali my. zaspaval len s dudou. cez den nemal, iba na to spanie. plysaky ho fakt nebavili. ale ked mal rymu a nemohol dychat nosom, dychal pusou a tym padom si rozkusil dudu. povedala som, ze novu uz nekupime. prve uspavanie bez dudy trvalo 1,5 h. neplakal, len nevedel, co s pusou. druhe uspavanie trvalo hodinu a tretie uz normalka, ani si nespomenul. a teraz? bez plysakov nezaspi :mrgreen: jooo a oddudovali sme sa v 21.mesiacoch.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19.12.10 13:13

Na moju sestru zabralo ked kupili dudel s tmavohnedou savickou a povedali jej ze spadol do zachodu. viac ho pusy nezobrala. Ale predkus mala, vraj som jej ten dudel tahala z pusy a ona sa zakusla a nechcela pustit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí