Dudlík a jeho vliv na kojení

Napsat příspěvek
Velikost písma:
22044
27.9.10 13:40

Obě moje děti měly dudlík od porodnice a s přisátím problémy neměly. Asi to chce vyzkoušet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
421
27.9.10 14:19

Neznám nikoho, kdo by se dudlíkem zkazil a pak nechtěl prso. U nás to funguje v pohodě:dudlík, prso a teď i flaška s řídkou kaší a zvládá všechno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
381
27.9.10 20:41

Já taktéž, obě děti měli dudlík už v porodnici a jsou bez problému odkojené, nemůžu si ho vynachválit,

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6271
27.9.10 20:47

Ahoj my dali dudlík poprvé asi ve 3. týdnech, nechtěla 8-) , tak jsme zkoušeli i jiné - stále nechtěla :roll: .Nakonec si ho vzala asi okolo 4. měsíce a to jenom na usínání. Jinak plně kojená do 6. měsíce a pokračujem s kojením zatím s jedním příkrmem a bez problému. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5328
27.9.10 22:58

Obě moje děti měly dudlík hned v porodnici, obě kojené - Nikča do 9ti měsíců, malýho jsem přestala kojit před týdnem, takže 13 měsíců a kdyby bylo po jeho, kojím ještě dál. Oba dva dudlíky milovali, David teda ještě dudánkuje :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1433
4.10.10 09:46

Já dudlík ani dávat nezkoušela a jsme ok.Nechci ho malému dávat ani ne tak kvůli kojení (to jsme bezproblémoví) ale kvůli tomu že je to nepřirozené.Nechci ho šidit nějakým dudlíkem jen proto abych já měla klid.Vždycky když začal plakat tak se šlo papkat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56772
4.10.10 09:52
Barush píše:
Já dudlík ani dávat nezkoušela a jsme ok.Nechci ho malému dávat ani ne tak kvůli kojení (to jsme bezproblémoví) ale kvůli tomu že je to nepřirozené.Nechci ho šidit nějakým dudlíkem jen proto abych já měla klid.Vždycky když začal plakat tak se šlo papkat.

Tak pokud to takhle máš, tak to je super. U nás to bohužel bylo tak, že bych kojila skoro v kuse, malého trápily prdy, takže plakal skoro neustále a dumláním si ulevoval (a prso sem mu nechtěla nechat neustále u pusy). :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1433
18.10.10 19:34

Jj je pravda že kdyby malého fakt trápily ty prdíky nebo něco tak taky třeba toho dudlíka pak použiju.Naštěstí jsme zatím ukázkově zdraví (nechci to zakřiknout)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí