Dcera zvrací z dudlíku

684
30.11.12 08:28

dudlik a bliti

Moje mala, dvoumesicni dcera blije z dudliku a miluje dudani. Rano jsem se nastvala a na prebalovaku ji dudyn strcila a dudala.ted jsem ji ho chtela vratit a poblila.se.nekdy se ji navaluje i z prsa, ale to ustoji. jasne, nenutit kdyz nechce, ale neni v mych silach a hlavne nechci ji porad davat na dudani prso.je hysterka a urcite by bylo fajn treba u doktora vytahnout dudlik, nez chodit za plentu, pul hodiny se vyslikat, aby 20vterin dudala.jsem z ni na prasky. jinak je zlata. dekuji za radu. nevim, jak to patro nebo ten davici reflex obelstit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Run
20807
30.11.12 08:31

A co má za dudlík? Malý se navalovalo skoro ze všech.. Nakonec si vybrala MAM.. A i tak se jí občas navalilo.. Ona se teda i hodně přežírala, takže to bylo asi i z toho, zlepšilo se to časem.. Dudlíka si ze mě dělá až teď v noci a je to občas opravdu na palici :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
756
30.11.12 08:38

@ivulineček u nás to tak bylo se silikonovýma…koupila jsem obyčejnej dudlík v DM z kaučuku a jak byl spokojenej :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8937
30.11.12 08:38

Napada me zkusit koupit dudlik s co nejmensi savickou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1769
30.11.12 08:39

A nemate moc velkej dudlik?? ja nez jsme nasli ten pravej nakoupila snad vsechny druhy a znacky, nakonec nam sedl obyc dudu za 15kc z tesca

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13837
30.11.12 08:41

Malý se navalovalo ze všech druhů prvních 6 měsíců a dudlík jsem byla já, pak ho přijala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Naima
30.11.12 08:58

Zeptam se jako tydyt, ale je vubec dudlik nejak zasadne potreba? Nas mladik ma skoro 4 mesice a nedudla. Nakoupila jsem mu totiz hromadu Aventackych, on je bojkotuje a jine jsem zatim byla lina koupit. Takze je nedulaci a nevypada to, ze by mu nejak schazel ke stesti.

• Citovat
  • Upravit
Run
20807
30.11.12 09:04

@Naima jako u všeho záleží na dítěti :mrgreen: Moje vždycky byla dudací, jako mimino mi pořád dudala prsty.. A než aby si dudala svoje, to mi dudlík příjde přijatelnější :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2017
30.11.12 09:06

Malý nesnesl dudlík asi do pátého měsíce (opravdu jenom výjimečně si vzal na spaní obyč kytičku). Nějak okolo toho pátého měsíce našel nějaký dudan mezi hračkama a od té doby dudá jakýkoliv. Ale do té doby jsem byla dudlík já :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
849
30.11.12 09:07

Ja bych malou taky nasilim neucila na dudlik. Nas malej ho taky nechtel, takze byl bez dudliku, prso jsem mu davala, jenom kdyz to vyhovovalo i mne a on vedel, ze ho nemuze dostat vzdycky. Pak budes rada, ze zadnej dudlik nema a nemusis ji ho brat vzdyt to zadnej prinos pro to dite nema :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2184
30.11.12 09:09

Muj ma skoro 5mesicu jednou bral dudlik i tak to bylo porodnice a jinak nevezme proste blije mame asi 9ruznych a povedali že nesedi ani jeden tak ucit nebudeme

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9454
30.11.12 09:26

Prinos pro dite to nema…ale pro matku to ma prinos velikej…kdyz rvoucimu decku staci dat dudan a spokojene spi :mrgreen: ja bych zkusila koupit jinej druh…je jich na trhu fura

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
849
30.11.12 09:31

@mikitaa To je jasny, ale kdyz se diteti zveda zaludek, tak to preci nema smysl nutit. Nas malej to taky zvladl bez dudliku a ani ja jsem nezesilela :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
684
30.11.12 09:42

Jiste, ze se to da zvladnout.jen je blby, ze si vzpomene v kocarku v zime venku, nejlepe v aute kdyz ridim, v noci chce kojit dvakrat a aspon jednou podudat. nerikam, ze to ma prinos pro dite, taky neco muze mit prinos pro ridice

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4151
30.11.12 09:47

@Naima my máme asi 6 různých druhů - vyplivává všecky :)
jen nechápu to dávání prsa jen na dudlání, to by se ta moje slečna asi se zlou potázala, takový nápady, hrát si s talířem a příborem :-O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí