Poradna dentální hygienistky
Pavla Pilneyová DiS.
Ahoj holky, sháním informace o dudlíku od curaproxu, měl by pomoct miminku minimalizovat křivost zubů. Máte s ním někdo zkušenosti?
Konkrétně s dudlíkem ne, ale jinak kartáčky, zubní nit i pasty jsou naprosto luxusní! ![]()
Curaprox nevím, ale moje zkušenost je, že dítě si stejně vybere samo, který dudlík akceptuje. Taky jsem měla v plánu dávat ten a ten a u obou prošel jen klasický kulatý, gumový. Zoubky mají rovné oba ![]()
@MiskaKosa děkuji za reakci. Mám stejné zkušenosti, proto si myslím že i dudlík pro mimco bude super.
@Ainy taky si říkám, že si mimi řekne samo, ale tak zkusit to chci. Jestli muzu něco udelat, tak to udělám.
@Elizabeth88 Jasně, chápu
Jen bych koupila jen jeden na zkoušku a uvidíš.
Nase zubarka tvrdi, ze na znacce dudlu nezalezi
a zbavit se jich do 3 let
Díky za rady i názory holky a žádná z vás ho nezkoušela dát svému dítěti?
Možná má nějaký záměr, ale nedokážu si představit, jak ho dítě cumlá. A ta cena ![]()
Tak teď jsem na něj koukala a za 1. u nás by určitě letěl hóódně velkým obloukem
za 2. ta cena ![]()
Takže za mě ne nešla bych do něj ani na zkoušku ![]()
@Elizabeth88 promiň ale přes 500 za takový dudlík a ještě takový divný vůbec se mi nelíbí a celkově, myslím si že na tom nezáleží jsou hezčí a levnější dudlíky a myslím že udělají spokojenost stejnou
Taky zbožňuju curaprox
a vůbec jsem nevěděla, že dělají i dudlíky..a to mají normálně i v drogerii? ![]()
No ta cena je trochu zaražející, koukala jsem kolik stojí jiné dudlíky a je to velký rozdíl. No manžel je všema deseti pro curaprox, ale myslím až bude muset kupova tuž pátej dudlík, tak si to rozmyslí.
@Anna.V no myslím že v drogerii nejsou a to je další mínus, když mi bude syna někdo hlídat a dudlík se ztratí kam pro něj na malém městě.