Dukanovu dietu - kdo se přidá?

1372
22.1.13 14:09

Dukanovu dietu - kdo se přidá?

Včera jsem začala držet Dukanovu dietu, ráda bych zhubla 10 kg (ale i za 5 kg budu ráda), tak se chci poptat kdo by se přidal, ať si můžeme radit co kdo jí a jak se mu daří hubnout :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4267
22.1.13 14:14

A co to přesně je?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
426
22.1.13 14:34

@Melany86
Ahoj, copak je to za dietu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1372
22.1.13 14:42

Dobře napsaný to je tady http://www.dukanova-dieta.cz/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20557
22.1.13 14:45

Já nesnáším maso..takže to by neklaplo.. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4267
22.1.13 20:57

Já nějak nechápu, jak dlouho má být ta 2. fáze?
ale čtu to tady mezi lítáním k dětem, tak mi možná něco uniklo :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1372
22.1.13 21:00

2. fáze se drží tak dlouho, dokud se nedostaneš na váhu, kterou si přeješ mýt :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4267
22.1.13 21:26
@Melany86 píše:
2. fáze se drží tak dlouho, dokud se nedostaneš na váhu, kterou si přeješ mýt :D

aha, takže třeba celý život? :mrgreen:
a ty jsi to začala držet ze zkušenosti někoho jného? nebo odkud ses to dozvěděla? já to dnes vidím poprvé…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1372
23.1.13 11:39
@jeanette.26 píše:
aha, takže třeba celý život? :mrgreen:
a ty jsi to začala držet ze zkušenosti někoho jného? nebo odkud ses to dozvěděla? já to dnes vidím poprvé…

mě to doporučila kamarádka, jenže otěhotněla a tak to přestala držet, a pak jsem si hledala informace na netu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4267
23.1.13 12:15
@Melany86 píše:
mě to doporučila kamarádka, jenže otěhotněla a tak to přestala držet, a pak jsem si hledala informace na netu.

a jak dlouho to kamarádka stihla držet? byly nějaké výsledky? a kolik kg bys potřebovala shodit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1372
23.1.13 12:53
@jeanette.26 píše:
a jak dlouho to kamarádka stihla držet? byly nějaké výsledky? a kolik kg bys potřebovala shodit?

neměla doma váhu ale bylo to prý hodně znát na oblečení, asi měsíc myslím, já bych byla ráda i za 5 kg ale můj sen je dát dolů 10 kg.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8814
23.1.13 12:56

Tohle je hrozna dieta.
Radim zmenu zivotniho stylu. Protoze i kdyz zhubnes tak to mas za chvili zpatky. Jez zdrave a vic se hybej. Nepouzivej vytah atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4267
23.1.13 13:34
@Loki01 píše:
Tohle je hrozna dieta.
Radim zmenu zivotniho stylu. Protoze i kdyz zhubnes tak to mas za chvili zpatky. Jez zdrave a vic se hybej. Nepouzivej vytah atd.

a proč myslíš, že je hrozná? je to z vlastní zkušenosti?
a jinak si teda myslím, že právě tahle dieta je svým způsobem změna životního stylu, protože tam jasně píší, že je sice účinná, ale vlastně na doživotí :mrgreen:

ale určitě si ráda vyslechnu tvé zápory, proč myslíš, že tato dieta ne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4267
23.1.13 13:40
@Melany86 píše:
neměla doma váhu ale bylo to prý hodně znát na oblečení, asi měsíc myslím, já bych byla ráda i za 5 kg ale můj sen je dát dolů 10 kg.

tak jestli to bylo znát na oblečení, tak to musela shodit za ten měsíc aspon 3-4 kg, ne?

jinak já bych ideálně brala tak 5 kg, to bych pak měla jako před prvním těhotenstvím a to bylo dobrý :mrgreen:
ale nakonec bych byla ráda i za 3 kg, ale tak nějak trvale…já jsem totiž schopna shodit i ty 3 kg, ale jen krátkodobě :mrgreen:

naposledy jsem tohle prodělala před Vánocemi, kde už mě předem děsila myšlenka, žesi Vánoce bez jídla neužiju, tak jsem 3 týdny před Vánocema na rychlo zhubla ty 3 kg a během toho vánočního týdne, kdy jsem si užívala plnými doušky a až to možná někdy i přeháněla, jsem ty 3 kg měla zase zpět samozřejmě :mrgreen:

a ty už jsi někdy držela dietu nebo to je ted poprvé?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8814
23.1.13 13:40
@jeanette.26 píše:
a proč myslíš, že je hrozná? je to z vlastní zkušenosti?
a jinak si teda myslím, že právě tahle dieta je svým způsobem změna životního stylu, protože tam jasně píší, že je sice účinná, ale vlastně na doživotí :mrgreen:ale určitě si ráda vyslechnu tvé zápory, proč myslíš, že tato dieta ne…

Budes mit malo sacharidu. Budes mit zacpu. Je to napor na ledviny diky mnozstvi proteinu. Budes strasne unavena a bude ti ta dieta lezt za chvili krkem.
Vim jak lidske telo funguje. A taky znam par holek co se to snazily drzet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková