Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
Zkusenost nemam, ale ja bych podpultovku nebrala.kdyz uz bych neco chtela zasla bych si do lekarny. ![]()
Já bych měla strach o svoje zdraví, radši kilo navíc než pak lítat po dr
a za to ti to určitě nestojí
Víš, co je efedrin? né nadarmo je tohle zakázaná podpultovka.. rozhodnutí je na Tobě..
ruce od toho pryc! Jsou to takove ty ruzove ovalne kapsle? Brala jsem je a fakt je to regulerni speed, nejaky cas to fungovalo, nemusis treba cely den jist, celu noc spat a rano normalne jedes jako obvykle. Zhubla jsem asi 5kg a pak zacaly vedlejsi ucinky, mela jsem navaly vzteku jak krava (v ten moment bych dokazala i zlomit ruku nebo vykopnout dvere), divne buseni srdce kdy ti jakoby vynecha uder. Vysadila jsem to a trvalo asi pul roku nez jsem byla zase sama sebou. Jediny plus ze ty kila zustaly dole, ale fakt je to o zdravi. Oni vedi proc to zakazali na pultech.
No právě, že vím moc dobře co je to efedrin…jestli chápete…dva roky života v prdeli…bojím se, že mě to zase začne lákat…asi máte pravdu…když to jde i bez toho…jenže blíží se ples a já chtěla být tip top…už mi z toho asi hrabe…asi jsem potřebovala slyšet něco takovýho co píšete…děkuji
![]()
Zdravim všechny, nechcete ted po svatcich zkusit spalit tuk esencialnimi oleji? Nabizim moznost vyzkouset si oleje a dozvedet se o jejich ucinkach vic. Jejich uzivani je spojeno s jidelnickem bez mouky a cukru. Budete mic vic energie a muzete se zbavit migreny, cukrovky, artritidy a jinych nemoci. Prvni schuzka je jiz dnes vecer 8.1. s kamaradkou, ktera se timto zbavila migren a zhubla. Moznost dalsi schuzky se mnou je zitra nebo pozitri vecer. Pozdeji si oleje budete moct koupit, ale pujdete do toho sami.
Spalovač s efedrinem klidně ber, ale ne víc jak měsíc a nenavyšuj dávkování. Tohle funguje. Není to alespoň vyhazování peněz jako spalovače se synephrinem, kofeinem a podobnýma nesmyslama které nefungují.
@Uvahat píše:
Spalovač s efedrinem klidně ber, ale ne víc jak měsíc a nenavyšuj dávkování. Tohle funguje. Není to alespoň vyhazování peněz jako spalovače se synephrinem, kofeinem a podobnýma nesmyslama které nefungují.
Myslíš, že rada po víc jak 7 měsících je k něčemu?
Ahojte holky,
mám dotázek

chodím na zumbu při které jsem už zhubla 5 kg teď další 2kg úpravou stravy cca 14 dní…přidala jsem i fitko…poohlížím se po nějakém kanitinu nebo jiném spalovači…a trenér mimojiné můj známý mi nabízí podpultový spalovač s efedrinem…a zaručuje mi úspěch, sám to prý vyzkoušel…pořád o tom přemýšlím jestli si to zítra koupit nebo ne,900,– na dva měsíce…
nemáte s tím některá zkušenost?
děkuji