Duphaston a špinění

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1479
12.1.15 18:05

Nene ja ho brala na upraveni cyklu a kdyz jsem se ji ptala jestli to nemuze nejak ohrozit poceti rekla ze ne tak ho beru dal.Ale v unoru za ni pujdu at mi udela odbery zda je vse ok.ja si ale myslim ze mam nejaky srusty po cisari :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
285
12.1.15 18:08

No, koukám že to s nim má každá úplně jinak… já mám ještě ms, ale jakmile budu mít po tak se objednam a uvidim co mi řekne… ikdyž se mi tam teda vůbec nechce :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1479
13.1.15 07:22

No mně taky asi jako kazde byla jsem tam v prosincu.ale asi uz to ani nejak nestihnu s tim mimi jdu v cervencu do prace zpet

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
285
13.1.15 09:43

Tak to máš ještě čas, neboj se nic! to je půl roku, to se musí podařit!!! ;-) ono se to snadno radí, ale zkus si na tom najít pozitiva a nemít z toho strach.. říkat si že je to fajn, budeš mít změnu, třeba si našetříš nějakou korunku pro mimčo… ono to tak často fakt chodí, že se člověk musí šmířit s tou „horší“ variantou aby si zasloužil něco lepšího…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1479
13.1.15 11:40

JJ nejak to dopadne :) a ty mas deti?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
285
13.1.15 12:22

Nemám :-( už bych taky chtěla, ale minulý rok jsme měli s přítelem dost divoký a ted občas taky dost blbnem, hádáme se někdy kvůli ptákovinám a jsme oba dost tvrdohlaví, tak jsme se domluvili že nejdřív dáme pořádně dokupy sebe a pak bychom si pořídili prcka. i když on už by jinak taky chtěl

určitě Ti to dopadne dobře, budeme Ti držet pěsti i na nohou :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1479
13.1.15 12:42

To my se taky posledni dobou dohadujeme pac je porad pryc.No snad to vyjde porad si rikam apon, ze mam to jedno. A kolik ti je? Jo to je jiste rozumny ono totiz miminko nic nezachrani mozna na cas

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
285
13.1.15 13:07

Mě bude letos 28, příteli 33. určitě je to dobře, konečně jsem to na něj vybalila, že chci mimčo a pořádně jsme si o tom promluvili. třeba nás to i povede k tomu chovat se k sobě líp. já vim že mě miluje, a já jeho, ale prostě nám to spolu občas sakra nejde, na tom musíme zapracovat. a tak nějak si i řikám, že když jsme se shodli že dítě bychom chtěli oba, že to pro nás bude takový motůrek abychom víc uvažovali než něco plácnem nebo se urazíme…

tvůj muž je kamionák? nebo pracuje někde že jezdí jen třeba na víkendy? já dělám na směny - dení/noční 12-tky, takže se taky nějak moc nevídáme… on dělá většinou dopoledne, víkendy volný až na 1 v měsíci kdy pracuje. já jsem bud celý den v práci nebo odpoledne když je doma tak spim před noční, nebo spim po noční… někdy nám vyjdou 3 celé dny společného volna v měsíci, někdy ani to ne, a k tomu třeba 4 částečný volna - dopolčo nebo odpo. takže nic moc :-( ted v zimě je to ještě horší, rádi jezdíme na výlety, ale když dělá do 15 nebo 15:30 tak to už toho do tmy moc nestihnem.. v létě se to dá líp, to je klidně ještě třeba 5 hodin času na výlet

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí