Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
anonymni
hodne holek tady v diskuzich pise ze v tehu melo normalne ms a vse bylo ok.V dnesni dobe ms v tehotenstvi neni az takovy div
Záleží jak silná byla druhá čárka pokud slaboučká tak to se může před nebo v době ms stát aniž by to znamenalo těhotenství aspoň tak mi to říkal dr.
A.
Ahoj, jestli si opravdu moc přeješ mimi, tak si raději dělej test až trošičku později, protože těch důvodů // je asi moc. Potrat v raných fázích zcela častá možnost, pak prý cysty dělají také // a některé holky mají prý hormony malinko jinak posunuté, takže citlivý test jim udělá // i u běžného stavu. To jenom, co jsem slyšela. Zbytečně bych se nenervovala, takže až by se MS fakt zpozdila, ale jestli máš nějaké další problémy s otěhotněním, tak je asi lepší jít na krev na hcg…
Ahoj, tak mě se to stalo před 3 týdny. Na testu postupně sílily // a hCG taky vyšlo, pak jsem ale začla špinit, hCG kleslo a za pár dní přišla MS a bylo po mimi.
Marťo,
možná došlo k časnému potratu, který je dost běžný.
Ono je lepší počkat na testování až ode dne vynechaní MS.
Jestli chodíš na injekci Pregnylu v době OVU, tak i tento hormon zanechá na tt // !!!
Proto se vyplatí testovat později ![]()
HOdně štěstííí
Karotko, na žádné injekce nechodím. MS měla tehdy už zpoždění, tak jsem se testnula. Byl to ten ranný potrat. Snad to na další na pokus vyjde o hodně lépe.
Holky, co si myslite o // na teh. testu, ale pak prijde menstruace. Myslite, ze jde vzdycky o potrat a nebo je to jen nejaky vykyv hormonu?