Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Potřebovala bych vaše zkušenosti. Holky zažily jste některá, že by vám normálně přišla menstruace a přesto jste pak zjistily, že jste těhotné? Vůbec by mě to asi nenapadlo, ale měřím si BT a zjistila jsem, že mi klesla předvčerejšky, což byl 13 DPO z 36,9 na 36,6 a od včerejška zase stoupá na 36,7 a dnes 36,8. Jsem z toho nějaká zmatená a navíc mě tento cyklus bolí prsa, to se mi před MS nestává, tak nevím a musím se poradit alespoň tady.
Ahoj Kriss!
Tohle jsme probírali v Nově snažících se. Zkus se tam mrknout.
ahoj
jo ja jsem to tak mela,normalne jsem dostala ms a pritom uz jsem byla tehu a co ctu tak hodne holek to tak ma
Ahojky, menstruovat a při tom být těhotná není až taková rarita jak se říká. T5eba já jsem na to, že jsem těhotná přišla až v 9 týdnu právě proto, že jsem měla v poho ms a příznaky jsem nějak nepostřehla ![]()
KRISSS, já to měla první dva měsíce těhotenství, takže jsem zjistila, že jsem těhotná až ve 3. měsíci díky těhotenskému testu (snažili jsme se o mimi
.
Ja dostala MS 2 dny pred ocekavanym terminem. Ale jen na jeden den. Pak byl konec, tak jsme cekala jeste 5 dni ze prijde a neprisla ![]()
Děkuju za rady holky, ale nějak nevím. Teplota je dnes 36,7 a MS jsem teda měla jen jeden den tak normálně, včera už jen slabě a dnes skoro nic. Test je ale negativní ![]()
Jennifer píše:
ahoj
jo ja jsem to tak mela,normalne jsem dostala ms a pritom uz jsem byla tehu a co ctu tak hodne holek to tak ma
a za jak dlouho po té MS jsi zjistila, že jsi těhu??
Ahojda, já mám takovou indiskrétní otázku. Jakým způsobem jste měli tu menstruaci, silnou, nebo jenom jako špinění? Já po KET po příznakách těhu a po 5 dnech spoždění menzes jsem to dostala ale je to jako v šestinedělí (cucky krve). Nemyslím si že to dopadlo, ale jenom by mě zajímalo, jestli to někomu také vyšlo při silném krvácení.
Já už to fakt nechápu. Na jeden den mi teplota klesla z 36,7 na 36,3 a dnes ráno zase 36,8 ![]()
Ahojky,
já u 1.těhu měla MS normálně jako vždy a nic nenasvědčovalo tomu,že by se jednalo o těhu,ovšem po týdnu mi začalo být divně-začala jsem mít tucha,udělala jsem si test a bylo to a u 2.dítka pro změnu jsem měla BT dlouho 37,1-37,4,ale v den očekávané MS spadla na 36,8,další den dokonce 36,3
MS se nedostavila a výsledku bude pozítří 8měsíců
.Laura
Ahojky holky
Od 18DC jsem měla veliké bolesti v podbříšku, zad… Menstruace se dostavila 28DC ale slabě a po dvou dnech skoro skončila. Jsem 31DC a trošku špiním. Bříško mě bolí stejně jako u menstruace. Včera jsem si dělala TT, negativní. Již 4 měsíce užívám Orgametril, 21-25DC, vždy spolehlivě zafungoval a menstruace trvala 5 dní. Máte někdo podobnou zkušenost? Nikdy jsem takové bolesti v půlce cyklu neměla, ale na druhou stranu si neche dělat plané naděje. Díky ![]()
Kriss po te ms co jsem mela jsem si udelala test po trech tydnech a uz jsem tam mela //.
Jennifer píše:
Kriss po te ms co jsem mela jsem si udelala test po trech tydnech a uz jsem tam mela //.
Tak já ho zkoušela včera a byl negativní. No ale myslím, že těhotná nejsem, jen si se mnou to mé tělo tento měsíc nějak hraje. Prsa už mě vůbec nebolí, ani nemám nevolnosti, jen v břichu mám už od té slabé MS divné pocity a takové pobolívání, které vystřeluje až do třísel, tak nevím. Jo a BT stále, krom toho jednoho dne, kdy byla 36,3 je na hranici 36,8 nebo 36,7.