Snaha o mimi

2794
17.9.07 19:08

snaha

Ahoj, přidávám se mezi vás, jsem snažilka 8 měsíců, stále neúspěšná. Ráda bych se přidala k vám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
31
17.9.07 19:54

ahoj,
já sem tady jen chvilku ale je to tady super. My se snažíme o mimi asi 3 měsíce, doma už máme 4 letou holčičku. Dnes mě zas čeká MS tak uvidíme

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2073
17.9.07 20:11

Ahoj tak Te tu vitam.
Ja se momentalne o mimi nesnazim - mam temer rocniho dracka :-)
O dalsi mimi se chceme zacit snazil asi tak v cervenci.
Verveve

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
208
26.9.07 16:19

Ahoj holky, nechcete se pridat k nam, podzimnim snazilkam, miminka 2008, je nas tam, uz celkem dost a je to tam super. Tak jestli chcete tak jste vsechny vitany :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
166
8.4.11 18:59

Krasnej podvecer…
chtela jsem se zeptat s pritelem jsme se zacli snazit o druhe mimu
28.3 jsme meli nechraneny … a ja 5 dni po tom zacla krvacet pry ovulacni krvaceni dostala jsem dve injekce a prasky orgametril ktere jsem brala do 5.4. 6.4 jsme se zas snazli a ja to 8.4. dostala :/ mate nekdo s tim zkusenosti? s pritelem si prejeme druhe mimi a jsem zklamana ze to nejspis nevyslo :/ ne nejspis ale urcite z nechutestvim sem odchazela z toalety :cert:
k tomu jsem to dostala o 4 dny drive :(
ach jo :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
4.1.12 15:08

snaha o mimčo

ahojky my se snažíme o mimi od listopadu 2011,ale zatím néúspěšně,poradíte mi jaké vitamíny nebo čaje si mám koupit abych tomu trošku víc dopomohla?????děkuji moc za radu a tipy...... :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
149
4.1.12 15:13

Luckasme: My jsme se snažili půl roku a nešlo pak jsem na to přestala myslet a miminko bylo. Mám na tom podíl aji psychika nějak to zablokuje a nejde to přestan na miminko myslet a možná to vyjde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3230
4.1.12 15:18

Obecně kyselinu listovou, tu je dobré brát už před otěhotněním, jinak by ses měla poradit spíš s gynekologem. Né vše je pro každého vhodné, mohla by sis i ublížit. Doktor to ví nejlíp :palec: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7615
4.1.12 16:55

kyselinu listovou, kontryhelový čaj na růst sliznice ale pít jen od menstruce do ovulace, já bych zkusila alespoň jeden měsíc měřit BT a pak to musí klapnout :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
283
4.1.12 18:25

Za sebe doporučuji převážně polohy „ze zadu“ a hned po akci dělat svíčku (5-10min), aby ty mršky s ocáskem doputovaly kam mají :lol: :lol: , my jsme dle lékařů měli jít automat. na umělé, přirozené těhu u nás by bylo prý zázrakem a otěhotněli jsme během 2 měsíců snažení, tak hurá do toho a nožky nahoru!!! :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
peli
4.1.12 20:11

soslik:

to bylo pěkně napsalé :-D

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie