Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj, přidávám se mezi vás, jsem snažilka 8 měsíců, stále neúspěšná. Ráda bych se přidala k vám.
ahoj,
já sem tady jen chvilku ale je to tady super. My se snažíme o mimi asi 3 měsíce, doma už máme 4 letou holčičku. Dnes mě zas čeká MS tak uvidíme
Ahoj tak Te tu vitam.
Ja se momentalne o mimi nesnazim - mam temer rocniho dracka ![]()
O dalsi mimi se chceme zacit snazil asi tak v cervenci.
Verveve
Ahoj holky, nechcete se pridat k nam, podzimnim snazilkam, miminka 2008, je nas tam, uz celkem dost a je to tam super. Tak jestli chcete tak jste vsechny vitany ![]()
Krasnej podvecer…
chtela jsem se zeptat s pritelem jsme se zacli snazit o druhe mimu
28.3 jsme meli nechraneny … a ja 5 dni po tom zacla krvacet pry ovulacni krvaceni dostala jsem dve injekce a prasky orgametril ktere jsem brala do 5.4. 6.4 jsme se zas snazli a ja to 8.4. dostala :/ mate nekdo s tim zkusenosti? s pritelem si prejeme druhe mimi a jsem zklamana ze to nejspis nevyslo :/ ne nejspis ale urcite z nechutestvim sem odchazela z toalety ![]()
k tomu jsem to dostala o 4 dny drive ![]()
ach jo ![]()
ahojky my se snažíme o mimi od listopadu 2011,ale zatím néúspěšně,poradíte mi jaké vitamíny nebo čaje si mám koupit abych tomu trošku víc dopomohla?????děkuji moc za radu a tipy...... ![]()
Luckasme: My jsme se snažili půl roku a nešlo pak jsem na to přestala myslet a miminko bylo. Mám na tom podíl aji psychika nějak to zablokuje a nejde to přestan na miminko myslet a možná to vyjde.
Obecně kyselinu listovou, tu je dobré brát už před otěhotněním, jinak by ses měla poradit spíš s gynekologem. Né vše je pro každého vhodné, mohla by sis i ublížit. Doktor to ví nejlíp
.
kyselinu listovou, kontryhelový čaj na růst sliznice ale pít jen od menstruce do ovulace, já bych zkusila alespoň jeden měsíc měřit BT a pak to musí klapnout ![]()
Za sebe doporučuji převážně polohy „ze zadu“ a hned po akci dělat svíčku (5-10min), aby ty mršky s ocáskem doputovaly kam mají
, my jsme dle lékařů měli jít automat. na umělé, přirozené těhu u nás by bylo prý zázrakem a otěhotněli jsme během 2 měsíců snažení, tak hurá do toho a nožky nahoru!!! ![]()