Je slabá menstruace problém?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymni
15.9.07 10:01

Je slabá menstruace problém?

Dobrý den. Chtěla bych se zeptat, máte někdo zkušenost s otěhotněním při slabé menstruaci? Slyšela jsem, že slabá menstruace může být způsobena nedostatkem děložní sliznice, takže může dojít k oplození vajíčka, ale případný mimísek se nemá kde uchytit a může dojít k vyloučení plodu s menstruací, což by mě opravdu mrzelo. Jeden samovolný potrat už za sebou mám. :(
Příp. neznáte nějaký přírodní recepis na podporu menses? Zatím jsem zkoušela gynex od energy, ale nezdá se, že by pomohl. Slabou menstruaci mám od vysazení HA, což je už několik let.

Děkuji za rady a přeji všem brzké // a bezproblémové těhotenství. :D

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
8
15.9.07 12:06

Ahojky,

z vědeckého hlediska nevím, ale já jsem měla vždycky slabší MS a dvakrát jsem otěhotněla bez problémů. Ale fakt nevím. Teď mi těhotnění nejde, tak jsem přemýšlela i o tomhle, docela by mě zajímalo, jestli to může mít vliv. Ale u mě to spíš budou nervy než co jiného.

Ulrika

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
15.9.07 21:44

Zkuste " Čaj pro ženy ", vyrábí Leros.
Je to takový celkem chutný bylinkový čaj, který mě před několika lety
pomohl k úspěchu. V každém případě neublíží, a měl by nastolit rovnováhu v ženském organismu.

• Citovat
  • Upravit
30
16.10.11 20:23

ahojky, otěhotněl někdo s menstruaci,která trvá jen dva až tři dny???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ZV
20.12.11 19:22

Ahoj, já jsem ten případ, kdy nemenstruuji kvůli nedostatku či tenké děložní sliznici. HA nemám již dva roky a menstruaci nemám přirozeně vůbec jen po vyvolání a to se taky někdy nepovede. Je pravda že s menstuací jsem měla již od úplného začátku menstuování. Doktoři do mě rvou různé léky, ale pořád nic. Ani menstruace a tím pádem ani těhotenství. Už to trvá rok a půl a už ztrácím naději. Taky bych byla velice ráda za nějakou radu či doporučení. Děkuju moc

• Citovat
  • Upravit
anonymka molenka
27.1.12 21:28

rada

Ahoj potrebuju radu antikopcepci beru pravidelne,a mesntruaci jsem take dostala ale pred ni jsem jeste mela naruzovely vytok nevim co to je..testy vysly vsechny negativní nevim co s tim :(

• Citovat
  • Upravit
anonymka molenka
27.1.12 21:45

rada

anonymka jo a ta čarka na testu byla jen jedna a pod ni uz zadne dalsi nebyli

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
17.10.12 15:29

Mám stejný nebo podobný problém jako zakladatelka. Nevím, jestli je to ok. Jednou mi mudr na kontrole utz řekla, že mám celkem nízkou děložní sliznici, ale dál nic neřešila, i když věděla, že se snažíme o miminko. Piju kontryhelový čas a zdá se mi ms silnější, ale nevím, jestli by to mohlo stačit. Měl také někdo slabší MS a přesto v pohodě otěhotněl?

Omlouvám se za detaily, ale třeba se tu najde někdo zkušený.

Dva dny ji mám trošku víc, jasně červená krev, ale bez kousků nebo jen jakoby „nitky“ krve. Pokud by to šlo, tak by mi snad 1 tampon vydržel celý den, ale měním (to je jasné), v noci vůbec nic, max. jednou zašpinění. Další 2 dny je slabší, tak na intimky, zakrvácím třeba 5-6× denně (sleduju, když chodím na wc a už nemám tampon), také červená…

• Citovat
  • Upravit
2190
17.10.12 15:40

@Fialka31 já jo, ale přes IUI, ms byla krátká což by prý nevadilo, ale byla nepravidelná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.10.12 15:49

Ja mela dost slabou MS a i kratkou, tak ty 2-3 dny a otehotnela jsem

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
17.10.12 16:04

Zas tak krátkou ji nemám, 2 dny krvácení trošku víc, pak 2 dny méně a pak cca 2 dny špinění…

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
17.10.12 16:04
@Anonymní píše:
Zas tak krátkou ji nemám, 2 dny krvácení trošku víc, pak 2 dny méně a pak cca 2 dny špinění…

zakl.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
17.10.12 16:18

Existuje něco, po čem je MS silnější? Kromě kontryhele…

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
20.8.14 11:15

Nechci zakládat novou diskuzi tak píšu sem. Od loňského října mám slabou menstruaci. Dřive jsem ji měla pět šest dní, silnou, bolesti břicha křeče průjem a od října jako když utne žádné křeče bolesti nic první den strasne slabá, druhy den už jen občasné špinění a konec. O mimi se nesnažíme HA neberu. Nemá nekdo taky takový problém?

• Citovat
  • Upravit
601
20.8.14 12:35

Ahoj holky! Mám stejný problém - slabou menstruaci třeba jen dva dny se světlou krví, pak zas silnou trvající třeba týden se spoustou tmavé krve a kousky sliznice. Když jsem se ptala gynekologa, tak mi řekl, že je menstruace v pořádku, pokud splňuje dvě podmínky: za prvé je tam krev a je jedno kolik jí tam je, jakou má konzistenci či barvu + za druhé krev se objeví v předpokládaném termínu plus mínus jeden týden. Stejně mě ale znepokojilo, když jsem jen jeden den špinila, druhý měla světlou krev a konec. Ale gyndař řekl, že ať to považuji za menstruaci a nic mi na snažení nepředepsal, že to budeme řešit až za rok, kdyby se snažení nepovedlo. Popravdě jsem po takovéto slabé menstruaci otěhotněla, ale bylo to ZT. Psala jsem i do jedné internetové diskuze s gynekologem a napsal mi to samé-i málo krve v termínu se počítá jako menstruace. Ale začala jsem pít kontryhelový čaj a od té doby mám té krve a kousků sliznice mnohem víc a jen doufám, že to mimískovi pomůže, aby se měl kde zahnízdit. Tož tak ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí