Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Celá léta mám MS přibližně dva až tři dny…mnohokrát jsem byla na měření protože jsme se dlouhodobě snažili o dítě a kupodivu i když bývala Ms slabá tak sliznice bývala kolem 7-9mm a to na těhu stačí. Moje poslední výška sliznice byla 8mm a čekáme dvojčata
Ahoj, brala jsem 13 let antikoncepci. Ted už ji cca 3 roky neberu a mám menstruci v průměru 2 dny. Potom, co mi nevyšel 1. transfer u 1. IVF, kde jsme měli krásný blastocysty, ale měla jsem nízkou sliznici, jsem se rozhodla pro alternativní směry čínské medicíny (kdy beru byliny na posílení krve-menzes a chodím na akupunkturu) a Mojžíšovy metody. Dávám si pauzu 3 měsíce a pak plánuju KET. Doufám v posílení cyklu. Na klinice čínské medicíny mi sdělili, že číňani považují problémy s menzes nebo s krátkou menzes jako nemoc.
@Anonymni píše:
Dobrý den. Chtěla bych se zeptat, máte někdo zkušenost s otěhotněním při slabé menstruaci? Slyšela jsem, že slabá menstruace může být způsobena nedostatkem děložní sliznice, takže může dojít k oplození vajíčka, ale případný mimísek se nemá kde uchytit a může dojít k vyloučení plodu s menstruací, což by mě opravdu mrzelo. Jeden samovolný potrat už za sebou mám.
Příp. neznáte nějaký přírodní recepis na podporu menses? Zatím jsem zkoušela gynex od energy, ale nezdá se, že by pomohl. Slabou menstruaci mám od vysazení HA, což je už několik let.Děkuji za rady a přeji všem brzké // a bezproblémové těhotenství.
@Irena 20 píše:
Chtěla bych poradit mislela sem si ze sem to dostala menstruace jelikož sem to mela jeden den mate nekdo stim skutečnosti
Nejlepší je jít k lékaři. Bál jsem se dlouhou dobu sedět na gynekologické křeslo ale nakonec jsem šel a moje zdravotní problémy skončily. ![]()
edit adminem - smazán odkaz