Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky, máte zkušenosti s tímhle http://www.patentnimedicina.cz/kalendar.php? Jedná se prý o to, že nejvhodnější doba pro oplodnění je ta, kdy fáze měsíce je stejná jako při narození ženy. Už zkoušim vše, tak by mně zajímalo jestli někdo zkusil podle tohohle kalendáře, díky.
Hi, já to nezkusila, nicméně mi to vychází
když si to zadám zpětně.´
12.01.2007 20:11 – dcera … no a Sára se narodila 14.10.2007 ![]()
To je dobrý, to zkusíme pak na druhý a jsem zvědavá, jestli to vyjde ![]()
Ahoj, nahodou jsem sem nakoukla a zkusila to - no a podle toho se mi dneska narodi kluk! Tak jsem teda zvedava, docela bych to brala. ![]()
ahojky, tak bych podlě těch výpočtů měla mít 2 holčičky a v praxi mám 2 kluky ![]()
Ahojky,
tak ja jsem to zkusila a nevychazi mi ani terminy poceti (Jenom u prvino tehotenstvi ano) ani pohlavi…
Mata
ahoj,
tak u mna nesedi termin pocatia ani pri jednom dietati. pri prvom mi nesedi ani pohlavie, druhe este zatial nevieme, co bude. brala by som to s veeeeeeeeeelkou rezervou ![]()
angie
Ne ne, nesedí. Nesedí datum početí ani pohlaví. A to Lukášek vyšel na první pokus, takže to bude blbost. ![]()
Amynko: myslím si, že se ti Sára narodila v roce 2006, to by ještě nebyla na světě.
![]()
mě sedí pohlaví u prvního, druhé nevím, nicméně v obou případech jsem podle toho otěhotněla cca 9 dní před nejvhodnějším dnem…
ale ta metoda není nic nového, to propaguje Jonáš, který tvrdí, že krom ovulkace je ještě jeden čas v měsíci, kdy žena může otěhotnět, a to právě ve chvíli, kdy je luna v stejné fázi jako při jejím narození…no ale to mi moc hlava nebere, bez ovulace není těhotenství, že jo. Kdyby tomu tak bylo, tak bysme každý měsíc ovukovaly každá v jiný den cyklu…tak nevím…
spíš co si mylsíte o tom computeru proti nežádoucímu těhotenství? já prášky brát nechci ani žádné hormony, tak by mě zajímalo, zda má někdo zkušenost s tímhletím…
Holky, já vím, že už se kolikrát chytáte i sebemenší naděje, ale tohle mi připadá jako úplná blbost, to se na mě nezlobte ![]()
ve třech případech mi vyšlo kluk nebo holka…atd a v praxi mám 2 kluky
ahoj holky já si myslím že je to blbost ale nikdo nebude vám co to chtějí zkusit bránit.Tak to zkuste a uvidíte jo a ještě čemu spíš věřím je uplněk.
Ahojky,
mě teda vyšly 2 holky a teď čekám druhýho kluka, takže se to ani jednou netrefilo. U druhýho nesedí ani termín početí.
Na nás to tedy nesedí…třeba je v tom větší pravěpodobnost nebo nějaké placebo, když se to ví předem
![]()
Lenkae píše:
Ne ne, nesedí. Nesedí datum početí ani pohlaví. A to Lukášek vyšel na první pokus, takže to bude blbost.Amynko: myslím si, že se ti Sára narodila v roce 2006, to by ještě nebyla na světě.
![]()
ty jo, já jsem blbááá
tak mi to ukázalo tohle
22.01.2006 11:23 – dcera, což by vycházelo asi líp, protože poslední MS jsem měla 3.1.2006