Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj anonymní, mám stejný problém jako ty, ale úplně to samé…jsem 19 DC a na test je ještě brzo.....holky napište nám prosím své nazory. ![]()
Hanka
Ahojte,
ja mam sice dost zmatek v tom, kdy ze jsem to otehotnela, pac podle stari z UTZ bych mela priznaky hned druhy den! A byly stejne - takovy hlenovity ciry vytok, bolesti v prsou, boleni bricha se pridalo asi po tydnu. Takze tehotne byt muzete. Drzim palce at uz to je jak chce!
No tak já jsem na tom stejně jako holky, jen s tím rozdílem, že mě nic nebolí, jen máme asi stejný cyklus. MS bych měla dostat někde za týden, dnes to je 14 dní po prvním nechráněném styku a já nevydržela a zkusila si z legrace udělat test, páč mě opět pobolívá břicho. Po pěti minutách nic, ale když jsem se na to podívala po dvou hodinách, je tam vidět slabouuulinká druhá. Asi to vzniklo tím, jak test zasychal, ale jsem zvědavá na zatýden. Jestli to dostanu nebo ne ![]()
Packo , to je hrozný jak se to vleče viď? Já bych nejraději taky už testovala…snažíme se už rok
tento měsíc jsem dostala Clostík na ovulaci , tak jsem zvědavá, ale ta nedočkavost mě ubíjí. Tak // zdar ![]()
No já to tak nehrotím. Jsem totiž první měsíc po vysazení HA. Ale jen by mě zajímalo, co to ta druhá znamená, jestli fakt zasychající testík ![]()
Jsem ta první - Mishule. No, my chceme, ale zatím jsme se moc nesnažili… ale teď když už o tom pořád takhle přemýšlím co to se mnou je, tak se začínám i těšit a docela bych chtěla aby to vyšlo. Pořád si říkám jestli jsem si to ale nevsugerovala…
Tak já mám s testíkama před měsíčkama špatnou zkušenost , měla jsem spoustu druhých čárek na testech a nic z toho , ale tím nechci říct, že třeba u tebe je to jinak…je pravda, že když mi vyšel tak jsem měla někdy cystu…a to pak je jasný , že je pozitivní. Hanka
Hani, uvidíme. Já pokud vím cystu nemám, byla jsem na vyšetření v červnu. Ale jak říkám, jsem první měsíc od vysazení HA. PM byla 16.8., a 25.8. první sexík naostro
, tak uvidíme. Spíš si myslím, že je to tím zasycháním, zdá se mi to brzy
No když to počítám , tak to vychází na 11 DPO ne? To znamená , že by se ti mimís už uhnízdil a HCG by začala stoupat.Někde jsem četla , že asi 5 procentům žen test ukáže výsledek už 8 DPO , třeba to fakt vyjde. Jaký jsi si dělala test? Mně špatně vycházel Best2 . H. ![]()
Nevím, jak se jmenuje. Je to taková kazetka a je z levnetesty.cz
Tak to best 2 nebude
Koukám , že už máš doma jedno zlatíčko. Já taky , mám 5 letou dceru. S ní jsem otěhotněla hned a to druhý pořád ne a ne přijít…Hanka
Holky tak to Vám závidím - já čekám na své první. Test jsem si dělala cca 9. - 10. DPO a nic, ale problémy mám stále, tak uvidíme v úterý co mi pan doktor poví, jestli nejsem v tom, tak jsem přeborník v sugescu - kamarádka, která je 3.tt mi říkala, že mám příznaky jak víno… Ale fakt mi pořád nesedí, že bych příznaky začala mít 4. - 5. DPO. Na druhou stranu - za ten týden se nic nezměnilo - jen se některé příznaky zesílily… Mishule
Ahoj, já mám taky něco podobného, po styku už mám 12 dní,MS mám dostat až 23.9. a
teď co mám ovulovat, tak vůbec ,,nehlením ani nešpiním,, a to mi má ovulace končit 9.9. a bolí mě žaludek, mám zkusit TT, myslíte, že bych mohla být těhotná?
Ahojte holky, pridam se i tady. S tou bolesti po OVU a jeste chvili pred MS mam taky zkusenost. Nikdy jsme vlastne neprisli, proc. Jen vlastne diky tomu, ze jsem si zazila mimodel. tehu, tak se mi jeden vajecnik prilepil k deloze (nemam L vejcovod) a nekdy me to tlaci, hlavne kdyz mam plna streva. Pred 3 roky jsem uz malem kvuli tomu sla na laparku, ale jednou mi pri kontrole UTZ doktor tak zatlacil na bricho, ze me to od te doby neboli a kdyz uz tak snesitelne, i kdyz to prijemne neni.
Uz jsem se ptala ve Snazilkach 08, mate nekdo zkusenost s Mojzisovou a zablokovanou kostrci? jak se to pozna, kdo to pozna, jak se to odstrani? nechapu to technicky, pripada mi, ze by pak clovek nemohl sedet, aby netlacil na kostrc..
Ahoj holky, jak to tu bývá, i já bych se ráda zeptala těch zkušenějších. Nevím co si mám mydlet o tom, co se se mnou děje a přijde mi moc brzo na to, aby se u mě ukázaly příznaky. Už více jak týden mě bolí břicho jako bych to mě dostat, už týden mám hlenovitý, bílý, nezapáchající výtok (teď trochu slabší), běhám hodně na malou, mám citlivé bradavky, sem tam se mi udělá špatně, jsem unavená a v posledních dnech mě pobolívá žaludek. No, proč je mi to divné - poznala bych těhotenství cca týden po oplodnění? (tedy teď už nějaký 11. - 13. den) Navíc ke styku došlo zhruba 8 - 10 dní po začátku menstruace. Chránili jsme se Pharmatexem. Dnes jsem byla na krvi u doktora - volala jsem mu co mám za problémy a on si mě pozval… Ale všechno mi to přijde nějaké divné…