Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky,
jsem zoufalá, tak žádám o radu. Poslední menstruaci jsem měla 13.6. 2007 po dobrání HA. Od té doby nemám MS. Včera jsem konečně navštívila doktora (měl dovolenou a předtím já). Vyšetřil mě UTZ, ale nic nenašel. Jen řekl, že nemám žádnou sliznici a píchl mi Agolutin. Myslela jsem si, že už jsem konečně těhulka a nic
Doufám, že ta absence sliznice není překážkou k mimču. Nemá někdo podobnou zkušenost? Díky Beruška
Jasně, že sliznice je překážkou. Pokud žádná nenaroste, tak se nemá mimčo kde uhnízdit. Ale o tom je přece na netu spousta a spousta článků… ![]()
Já myslím, že se jen tělo potřebuje srovnat po braní HA. Mně třeba bylo doporučeno vždy po vysazení 2 cykly počkat (jednou jsem taky musela na injekci, neboť jsem to nedostala) a 2× jsem otěhotněla hned na první pokus (takže 3tí cyklus, 2 jsme se chránili či si dávali pozor). Určitě nedělej závěry, normální je otěhotnět do roka. Počkej až se tělo dá do kupy a budou pravidelné cykly. . .Přeju hodně štěstí.
Beruško, zajdi mezi snažilky, tam ti všechny určitě rádi poradí a nebudou tě odkazovat na články na netu.........
Nezoufej na nárust sliznice jsou v dnešní době už různé prášky a to, že nemáš po vysazení prášků menstruaci je „normální“, prostě se to stává, doktor ti určitě pomůže a ty budeš brzo těhulka, takže úsměv a vzhůru do snažilkováni
Romča83
Díky moc za odpovědi a podporu. Počkám 14 dní, jestli přijde MS a pak hurá k doktorovi. Mějte se hezky. Papa beruška
Ahoj Beruško, mezi snažilkami budeš určitě vítána, tam najdeš různé rady a hlavně podporu, holky jsou moooc fajn. Hlavně nechoď mezi Podzimní snažilky, miminka 2008, tam se hádají a štvou proti sobě, že nad tím zůstává rozum stát. Přečti se několik posledních stran a uvidíš sama.
Hodně štěstíčka Marie.
ahoj Beruško, myslím, že na růst sliznice je dobré pít kontryhelový čaj po dobu do ovulace. Tak snad ti to pomůže
a brzy budeš těhu. Přeju ti to co nejdříve.
Ahoj Beruško!! Já jsem po vysazení MS měla taky cykly dlouhé přes 50 dní!!! Tělo se prostě potřebuje srvonat po HA!!! MS by jsi po Agolutinu měla dostat asi tak do 10 dní. Já teď piju kontryhelový čaj a můj poslední cyklus byl 27 dní!!! Všechno chce svůj čas!!! Nezoufej!!!! Přeju ti brzo úspěšné //!!! Pa
Ahoj Berusko, i ja jsme mela po vysazeni HA problemy s cyklem. Nizka sliznice je i proto, ze nedoslo k ovulaci. Ale neboj, bud se to srovna casem a nebo Ti pomuze dr. nejakymi prasky. O caji jsem uz taky cetla spoustu dobreho, ale zatim jsem se k nemu nedopracovala ![]()
Pokud budes chtit, mrkni na Snazilky, kde je spousta bezva holcin, co maji uz spoustu zkusenosti se vsim moznym a rady Te uvitaji a daji i odpovedi, pokud budou vedet.
A co se tyka Podzimnich snazilek, miminka 2008, tak nevim, co se kde Marie docetla, ale i tam jsou same bezva holciny. Nektere si uz prosly dost tezkymi chvilemi, ale i presto neztraci nadeji na velkou stastnou rodinu!!!
Takze si staci jen vybrat ![]()
Preji Ti hodne trpelivosti a brzke nalezeni // !!!! ![]()
Milá Marie, nestačí číst pouze 3 poslední stránky, na kterých to opravdu vře(mimochodem nyní je to už asi 7 před koncem-řeší se jiné problémy-otěhotnění Jitule, dovolená dušičky, nově příchozí… atd-to ale asi víš, když nás čteš),ale číst fakt všechno!!
Zjistila by si, že se nehádáme(alespoň ne všechny
) , ale řešíme problémy s otěhotněním, zážitky z dovči a třeba se zvířaty, kterých tam máme požehnaně. A že si někdo nesedne? No to se stává. Mě jsi třeba tímto konkrétně urazila, protože se s nikým nehádám a jsem moc ráda, že tam ty holky jsou. Samozdřejmě máš nárok na svůj názor. Podzimní snažilka Kačka.
Napsala jsi to perfektne k.a.c.k.o…
Marie ktera se ani nedokaze prihlasit aby nahodou neprozradila svou identitu je asi clovek ktery nema nic jineho na praci nez cist a pomlouvat druhe.
Takze Marie tady je to o tom ze se holky potrebuji vykecat.Tady nehledame kamaradky na cely zivot ale partnerky ve stejnych situacich.A ze si obcas nesedneme?Vzdyt to se stava i v realnem zivote,ne?
Podzimni snazilka Taminka
Berusko, nezoufej, ja to mela uuuplne stejne jako ty…po dobrani HA jsem bez vyvolavaci injekce MS nedostala…2 mesice(kdyz neprisla MS) jsem sla k dr na vyvolavacku a pak otehotnela..nicmene, nepovedlo se a ja musela na potrat…of te doby uplnuly 2 mesice, probehla 1 vyvolavacka a ted uz MS dosla sama!!!a musim rict, ze od revize piji poctive kontryhelovy caj…takze si zacinam myslet, ze mi opravdu pomohl…neni ani spatny na chut, a to ja tyhle caje fakt nemusim…
takze radim, kup si ho!! ![]()
Marijce, anonymni jsem napsala SZ se svym nazorem na jeji „milou“ osobu… ![]()
Přeju krásné ráno,
jsem z téhle stránky úplně nadšená. Moc Vám děkuju za odpovědi. Potřebovala jsem zpřízněnou duši. Přesvědčily jste mě a koupila jsem si kontryhelový čaj. Já se taky bojím, jestli to nebude nízkou váhou. Asi před 9 lety jsem strašně zhubla. Jsem už 8 let v pořádku, ale tak jsem si rozhodila metabolismus, že i když pravidelně a hodně jím, tak nepřiberu ani deko a když přijde stres, tak ještě nějaké kilo shodím. Měřím 168 cm a vážím 49 kg. Teď si v duchu pěkně nadávám, ale snad to bude OK.
Berunko, tak na tohle ti nedokazu odpovedet…ja bych naopak potrebovala tak 7 kg shodit
abych mela tak 58… ![]()
ale pravda je, ze se rika, ze kdyz hooodne zhubnes, projevi se to prave na menstruaci.....ale na tohle je lepsi se asi zeptat dr…
nicmene, nechci te k nicemu premlouvat, ale klidne prijd k nam do podzimnich snazilek, tam jsou holky, co se snazi uz dlouho.....a opravdu to neni tak, ze bychom se hadaly…ano, kvuli marijce jsme se rozhadaly, ale to bylo pred vice nez 20 strankami…opet jsme vsechny ok, a drzime za jeden provaz.....
takze klido prijd!!;)
Berusko
jsi na tom stejne jako ja.Ja taky pred deviti lety zhubla 10 kilo a ted mam 49kg a merim 168cm ale vsechno je v pohode..
Jiank bylo mi jasne ze ten anonym byla Marijka..no jo hlupaka hloupym kouskum neodnaucis.
Pokud chces berusko prijd klidne mezi nas a neboj se.Dej proste na svuj nazor