Těhu příznaky

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
451
8.9.07 18:29

Mishulko neboj , taky se dočkáš a já věřím , že my všichni se dočkáme. Teď musíme vydržet s tou netrpělivostí teda alespoň já :D No i když zítra budu 11 DPO a si asi ráno udělám testík. Jinak břicho bolí pořád, prsa někdy. Možná je to jen sugesce ach jo…Přihlášená Hanka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76
11.9.07 08:57

Ahojky holky, mám už týden bolesti břicha. Ovulaci jsem měla 31 DC a teď jsem 40 DC. Test negativní. Není mi špatně, jen jsem unavená a lítám častěji na záchod. To břicho bolí tak zvláštně, je to na pravé straně. V minulosti jsem mívala cysty, ale vždycky se samy vstřebaly, a když jsem je měla, tak jsem měla citlivá i prsa a břicho mě bolelo, když jsem na něho zatlačila. Teď mě bolí spíš jen při styku a docela hodně a nebo na záchodě, ale když si ho promačkám, tak nic. Nevíte, co by to mohlo být????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6597
11.9.07 08:59

Krisss - nemohla jsi nastydnout? Podle popisu bych to i tipla na tu cystu, nebo na prochladnutí, ale nejsem doktor.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76
11.9.07 09:22

No tak to netuším, možná jo. Ale tohle jsem ještě nikdy nezažila. Jako brala bych, kdybych měla bolesti při styku, ale ne, aby mě přitom bolelo břicho, já fakt nevím :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
11.9.07 16:30

Nooo, tak nic, HCG testy negativní, tak to byl jen planý poplach… SPíš tedy musím zjistit, jestli mě nezlobí nějaký zánět a pak taky jestli nemám trochu rozbouřené hormony :-) No, snad se časem těch // dočkám… Mishule

• Citovat
  • Upravit
2879
16.10.07 16:13

j

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2879
16.10.07 16:14

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.2.15 19:36

Ahoj, chci se zeptat.:) Už dva dny před tím, než jsem dostala MS, mě bolelo břicho, jako když jsem to měla dostat. Dříve mě břicho vždy bolelo až tak dvě hodiny předtím, než jsem to dostala. MS byla velmi světlá, a delší než předchozí MS (ta byla pouze 3 dny, tato byla 5 dní). Už asi 3 týdny sem tam cítím zvláštní pocity v podbřišku, občas mě píchne na vaječníku, a dva dny mě boleli šíleně kolena a v kříži, nikdy předtím mě klouby ani záda neboleli, navíc jsem nikde extra nechodila, neměli mě klouby bolet z čeho. Ještě před tou MS se mi na rukou udělala virážka, nikdy předtím jsem žádnou virážkou netrpěla, nikdy. Ta zmizela za 4 dny. Poslední dobou jsem navíc strašně unavená, mohu spát klidně i 10 hodin, a i tak usnu i odpoledne, prostě bych pořád spala. A ta protivnost, plačtivost, nervozita?? Ani nemluvím. Test si budu dělat zítra, protože ta MS, kterou jsem teď před měla, MS být nemusela. Jaké jste měli příznaky vy, a myslíte si, že tohle mohou být těhotenské příznaky? :srdce:

• Citovat
  • Upravit
3030
2.2.15 20:00

No a ještě dvakrát!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
754
2.2.15 20:08

Myslim, ze nejsi tehotna.
Ja mela priznak jasne pozitivni tehotensky test… :think:
Nevolnosti a dalsi priznaky prisly tak v osmem az devatem tydnu, kdyz se hladina hcg zvedala a tedy i zpusobovala vubec nejake priznaky…
Hod se do klidu, udelej test… kdyz budes myslet na nehet u palce nohy, zacnes pocitovat zvlastni pocity v palci u nohy… :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.2.15 20:11
@soney píše:
Myslim, ze nejsi tehotna.
Ja mela priznak jasne pozitivni tehotensky test… :think:
Nevolnosti a dalsi priznaky prisly tak v osmem az devatem tydnu, kdyz se hladina hcg zvedala a tedy i zpusobovala vubec nejake priznaky…
Hod se do klidu, udelej test… kdyz budes myslet na nehet u palce nohy, zacnes pocitovat zvlastni pocity v palci u nohy… :kytka:

Dám vědět zítra, jak si udělám test. :palec: :)

• Citovat
  • Upravit
6244
2.2.15 22:17

Taky myslím, že tohle rozlouskne jen test…takových příznaků můžeš mít a těhotenství to být nemusí. Když se člověk moc pozoruje najde toho spoustu. Taky jsem to zažila, paradoxně, ve chvíli kdy jsem byla opravdu těhotná jsem vůbec nic nepozorovala, dokud jsem nepotratila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.2.15 19:57
@boruvkay píše:
Taky myslím, že tohle rozlouskne jen test…takových příznaků můžeš mít a těhotenství to být nemusí. Když se člověk moc pozoruje najde toho spoustu. Taky jsem to zažila, paradoxně, ve chvíli kdy jsem byla opravdu těhotná jsem vůbec nic nepozorovala, dokud jsem nepotratila.

No jde o to, ze ja se ale vubec nepozorovala, az doted…takze vsugerovany to opravdu nemam..

• Citovat
  • Upravit
123
3.2.15 20:23

Zdravím děvčata, mam dotaz. dneska jsem to měla dostat. Místo toho jsem uz 3 dny unavená (dokonce odpoledne prospim), pár dmi mi ke chvilkama fakt blbě ( málem jsem zvracela u animaku- ale nezvracim - zvládat to) a od včerejška me při pohybu bolí třísla ( a to necvicim). Taky tlak v břiše jako před ms a takové divné teplo. Ještě je brzo na to any to byly příznaky, že? Pro test musim jet, tak právě chci poradit at nejedu zbytečně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
123
3.2.15 20:26

Omlouvám se za gramatiku. Píšu z mobilu :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí