Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj, je tu některá, která je na tom stejně jako já?
Ahoj, jsme na tom stejně. Mám Lukáška 3 roky a snažíme se o druhé dítě. V jeho roce a půl jsme zkusili kryotransfer, neúspěšně a v jeho dvou letech jsem byla na další stimulaci, odběru a transferu, z kterého jsem měla bohužel zamlklé těhotenství a musela jsem na revizi dělohy. Nyní mám ještě dvě dávky na kryotransfer. Držím palce. Ahoj Jitka
Ahojky, mě by taky zajímaly vaše zkušenosti, zatím tedy spíš teoreticky, prckovi, kterého máme z IVF je teprve 7 měsíců, ale manžel už nadhodil, že bych chtěl druhé, blázen ![]()
Povedlo se některé druhé dítko spontánně? Představa, že celý kolotoč absolvuji znovu a ještě s nejistým výsledkem mě děsí.
Ahoj Vali, tak mi už se teda snažíme (cca 3 měsíce) a zatím podle očekávání nic. Necháme to na přírodě tak do léta a když se nepodaří, tak to asi budem muset podstoupit znova a snad se podaří tam…
Ahoj Ulmiku, a proč jste byli na IVF? Našli Vám nějakou příčinu neplodnosti? Nám nic jasného neřekli, vždycky jen nějaká domněnky, které pak vyvrátili. Ale každopádně Vám přeji, ať to vyjde spontánně.
Jo a máte krásného syna, ale já mám teorii, že z IVF se rodí jenom krásné děti ![]()
Vali, děkujem! Nám zjistili příčinu (příčiny) a to špatný spermiogram a PCO syndrom…
ahoj, chtela bych obnovit toto tema. mame kluka po IVF_ICSI a rada bych dalsi miminko. chtela bych par praktickych rad od holek co si tim uz prosly nebo i nejakou spratelenou dusi kterou ten kolotoc zase ceka … bohuzel nemame nic v mrazaku ![]()
@Kryštofýna ahoj…taky mám kluka po IVF-ICSI......a za sebou 3 KETY a nic…
naštěstí nemusíme vše znova,mrazáčky ještě máme.....
ahoj peto, to mate super. nam bohuzel nic nezbylo, jen ten jeden a ten se nastesti uchytnul
koukam ze KET je celkem cerstvy
kdypak se chystate na dalsi? ta revize byla take po KET nebo se podarilo prirozene? ![]()
ahoj, mám syna po ivf a ted jsem těhu přirozeně, mám PCO a byla jedna ovulka a vyšlo to. Tak snad vše dobře dopadne!
Ahoj, tak my máme po 1. IVF holčičku, ale pak už se nám přestalo dařit. Na podzim se chystáme na poslední pokus IVF, teď si děláme výběrové řízení na CAR
, zatím jsem vše absolvovala v jednom, ale asi to chce změnu. U nás je šance na přirozené otěhotnění prakticky nulová ![]()
@Kryštofýna ta revize byla taky po KET.....
takže mě to tehdá dost vzalo…
A další pokus????nevím,asi v létě.....dneska jdu po mateřské poprvé do práce
a jak jsem si myslela,že mateřskou navážu–prd…
@Petra Z taky jsem si myslela, že navážu na mateřskou a teď v dubnu je to rok, co chodím do práce, ještě že nějakou práci mám a můžeme šetřit na další pokus.