1. mimísek po IVF, snažení o druhé

Napsat příspěvek
Velikost písma:
65461
21.4.12 17:11

Taky jsem tady…
Já MS dostala asi o 8mi měsících.....a 6 a půl měsíce jsme jen kojila…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.4.12 18:00

dasho, bude v nemocnici. da CAR se ted chysta muz. je po operaci varikokely a tak jde na spermio. podle utz to je dobre, ale hlavni je samozrejme spermiogram.

ja bych brala dalsi hned, ale je tu ta komplikace s jizvou. jako hned po druhem porodu jsem byla rozhodnuta pro dalsi a to jsem si myslela, ze me to treba na cas prejde. ne, ikdyz je to nekdy narocne tak jeste jedno bysme moc chtela …

nedokazu si predstavit jak casove to muze vyjit pokud pujdu na tu operaci, zima? no hlavne zda vubec budu moc premyslet o miminu …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3298
22.7.13 23:20

Ahoj,
najde se snažilka o dalšího potomka (zatím) přirozenou cestou?
momentálně na něm pracujeme, ale dle očekávání nic

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9022
23.7.13 06:33

My též pracujeme a taky - dle očekávání - nic :,(. Trochu jsem doufala, že se tělo po těhotenství vzapamatuje, zvlášť když u nás žádnou poruchu neobjevili. Cyklus přesný jak hodinky a nic nic nic :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3298
23.7.13 20:12

Tak to máš ještě „horší“ než my, přítel měl kdysi (a asi stále) horší spg a já cykly neměla pravidelný snad nikdy, takže nějaká překážka existuje, ale taky doufám, že se po těhotenství a porodu tělo vzpamatuje a že nějaká rychlá a šikovná spermie pronikne, kam má

snažím se jíst všechny možný byliny, co se hodí na podporu ovulace a pod.
chlapovi jsem taky koupila vitamíny…

jak dlouho se snažíte? tohle je zatím 4. cyklus, co mám od ukončení kojení MS, minulý měsíc jsem si myslela, že to možná vyšlo, ale cyklus se jen hodně protáhl :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí