Příznaky ovulace bez ovulace?

Anonymni
25.8.07 19:50

příznaky ovulace bez ovulace?

Vy:,–(ila jsem antikoncepci a začala měřit bazální teplotu a zatím marně čekám na ovulaci. Když jsem vy:,–(ila minule po pěti letech braní, měla jsem ovulaci pravidelně 19. DC a tak jsem čekala, že teď po pár měsících braní antikoncepce to začne zase pěkně fungovat a nefunguje, už mám 22. DC. A přitom se mi v tu správnou dobu objevily příznaky jako poměrně intenzivní bolest bradavek a takový ten bílkovitý hlen, ale ten už zase zmizel a teplota pořád neroste. Myslíte, že se to tělo nějak snaží nebo co? Bojím se, že na tu ovulaci taky můžu čekat tři měsíce…

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
278
25.8.07 20:09

Ahoj anonymní! Po vysazení HA to může pár měsíců trvat než začne otganismus pracovat tak jak má. Jednou za čas má každá žena anovulační cyklus. Zkus vydržet alespoň ty tři měsíce, meř si BT, ať to pak můžeš zkinzultovat se svým dr. Držím palce
PS:Psychika je strašně mocná čarodějka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanka1
25.8.07 22:41

Jo mne taky rikala gynekolozka at pockam ctvrt roku nez se mi uplne ustali a srovna cyklus, takze bych prvni mesic po vysazeni hned nepanikarila…

• Citovat
  • Upravit
4705
26.8.07 14:09

taky si myslím, že první měsíc může mít ovulace ještě zcela beztrestně „dovolenou“… :wink:
Jinak ovulaci bez ovulace jsem měla při kojení, graf naznačoval lehký vzestup, bolavá prsa,břicho, dokonce někdy i lehinký náznak na ovu testu. Půl roku jsme se však snažili marně, načež přišla MS a podařilo se na potřetí. Takže si myslím, že ovulace nebyla, hladina hormonů sice kolísala tak jak měla, ale ještě příliš málo na to, aby způsobila prasknutí folikulu a uvolnění vajíčka…
Držím palce, počkej si na MS a příští měsíc už je ovulace skoro jistá!
 NiKi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
25.8.08 14:26

menstruace ano, ovulace ne?

Dobrý den, je možné, aby po opětovném dvouletém vysazení HA (předtím byl porod) normálně naskočila menstruace, ale ovulace ne?

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
9.8.18 08:53

Ovulace bez zvýšení BT?

Ahoj ženy, ozivuju diskuzi a moc prosím o vaše zkušenosti. Jako pisatelka jsem po vysazeni antiny, predevcirem ovulacni hlen, ovutest negativní, ale silnější čárka než predtim. včera v 15:30 pozitivní (aspoň myslím) ovutest, tentyz den 19:00 čárka už trochu slabší. Občasna bolest pravého podbrisku včera a velmi citlivé až bolestivé bradavky + bolest čípku pri sexu. Dnes už mě nic nebolí, jen jsem šílene unavená až ospala a ráno se mi vůbec nezvedla teplota. Tak nechápu, byla jsem si jistá, ze vyleze. A ty rychle se měnící testy mi přijdou taky divny. Co myslíte? Přikladam včerejší test z 15 h. :zed:

• Citovat
  • Upravit
Verun83
9.8.18 13:31

Ja teda myslim, ze tohle pozitivni neni. Carka musi byt stejna nebo tmavsi.

• Citovat
  • Upravit
Verun83
9.8.18 13:33

A zkousela jsi test i dnes?

• Citovat
  • Upravit
841
12.7.19 09:06

Ahoj holky, oživuji diskuzi… mám takový problém, včera jsem zkusila udělat ovu test a byl pozitivní, už dva dny mám i hlen, všechno vypadá ok, ale ve středu jsem byla u dr., že mrkne na folikuly, ale nic neviděl, prý ovulace už proběhla nebo vůbec nebude (byl to 12dc). No nesedí mi to, dělám testy od 9dc a byly negativní, pozitivní byl až včera (stejné čárky), dnes ještě budu zkoušet… Kdybych neměla ten hlen, tak bych to už po tom vyšetření ani nezkoušela testovat…
Jako kdybych nebyla u dr., tak bych si myslela, že je vše ok a ovulace probíhá, ale takto? Směrodatné je stejně vyšetření, že? Už jsem z toho fakt špatná, snažíme se několik měsíců, myslela jsem, že je to ok a ono možná ani není ovulace :?
Setkaly jste se s tím, máte podobnou zkušenost? Jak jste to řešily?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3392
12.7.19 09:26

Až budu chtít zbohatnout, postavím továrnu na ovulační testy. Na ovulační testy bych se vykašlala a řídila se a řešila to s dr. 4 měsíce jsem je zkoušela, byla jsem z toho zklamaná protože jsem je měla vždy negativní, tak jsem si říkala že to půjdu řešit s dr. Hodila jsem je do koše a užívala jsem si milostných hrátek bez ohledu v jaké fázi cyklu zrovna jsem. Poté jsem zjistila že jsem těhotná. Zřejmě jsem měla trošku posunutou ovulaci, neměla jsem jí přesně uprostřed cyklu, ale jeden měsíc jsem testovala opravdu hodně dnů, už si taky nepamatuju a stejně vždy negativní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5924
12.7.19 09:29

@Jogo-Bela
Mám to stejně.
Nasadila Clostilbegyt a Ovitrelle a stejně jsem neotehotnela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
841
12.7.19 09:50

@Mysticlipstick No zacinam mit stejny pocit, kolik u zjsem do nich vrazila penez, to je hruza :roll: a kdyby jen to, ale uz nekolik mesicu beru i Inositol, zkousela jsem Inofolic, Mimistar, Natifem, ted jsem najela na Nosifol… vzdycky jsem mela delsi, nepravidelne cykly, srovnalo se mi to pri kombinaci Mimistar a Inofolicu, ale pak mi zjistili stitnou zlazu, mam hypofunkci, tak jsem zacala brat Letrox, vysadila jsem Mimistar a bum, zas cyklus skoro 50 dni… jako uz fakt nevim, co mam delat nebo nedelat, vsechno me stve… asi jeste pockam na kontrolni odbery kvuli sz a pak zas skocim na gyndu, at se to resi, dr. rikal, ze kdyztak zkusime hormonalni profil a pak se uvidi… ale je to des…

@Marcelka146 a jak to dopadlo nakonec?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3392
12.7.19 09:54
@Jogo-Bela píše:
@Mysticlipstick No zacinam mit stejny pocit, kolik u zjsem do nich vrazila penez, to je hruza :roll: a kdyby jen to, ale uz nekolik mesicu beru i Inositol, zkousela jsem Inofolic, Mimistar, Natifem, ted jsem najela na Nosifol… vzdycky jsem mela delsi, nepravidelne cykly, srovnalo se mi to pri kombinaci Mimistar a Inofolicu, ale pak mi zjistili stitnou zlazu, mam hypofunkci, tak jsem zacala brat Letrox, vysadila jsem Mimistar a bum, zas cyklus skoro 50 dni… jako uz fakt nevim, co mam delat nebo nedelat, vsechno me stve… asi jeste pockam na kontrolni odbery kvuli sz a pak zas skocim na gyndu, at se to resi, dr. rikal, ze kdyztak zkusime hormonalni profil a pak se uvidi… ale je to des…@Marcelka146 a jak to dopadlo nakonec?

Ve tvém případě bych na ovulační testy opravdu kašlala, se nedoplatíš a řídila bych se doktorem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5924
12.7.19 09:54

@Jogo-Bela
Zatím nijak. 17.7. jdu zas na gyndu a nevím, co už se mnou bude dělat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
841
12.7.19 10:00

@Mysticlipstick no fakt ze jo, planuju to… doma mam sice zasobu, ale to se nezkazi… vyhazovat to nebudu :D i kdyz by to melo stejny efekt… ach jo… sak pristi cyklus me tam zas ma :D na hormonalni profil se chodi kdy, tak 2-5 den? co kdyz je cyklus delsi, nevadi? stejne se budu muset ridit ordinacnimi hodinami, tak uvidim, jak to vyjde…

@Marcelka146 aaha… a jak dlouho uz to resis nebo jak dlouho se snazite?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí