Doba snažení

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymni
7.9.07 08:18

Doba snažení

Ahoj, je mi skoro 22, ještě studuji, ale už bych celkem chtěla miminko, i když rozum zatim tuto touhu brzdí. Mám dost zdrav.potíží-hlavně s hormony a imunitou a tak mám strach, že až budu mimčo chtít, tak aby to šlo. Zda by nebylo lepší např.HAK vy:,–(it a nechat tomu volný průběh. Můj dotaz zní, jak dlouho se snažíte vy? A kolik vám je? Zda vám zjistili nějaké potíže? Doufám, že se to někoho nedotkne, to bych nerada. Je mi jasné, že u každého to je individuální, ale přeci jen mě to zajímá.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4823
7.9.07 09:08

Ahoj, mne je cerstvych 27 a o miminko se snazime rok a 3/4. Jinak po vysazeni HA jsem mela problemy s cyklem a zjistili mi tzv. PCO. Nastesti to vypada, ze se to laparoskopii spravilo. Tak uvidime.
Myslim, ze se nemusis bat, ze by ses nekoho dotkla. Jsme tu preci od toho, abychom si vzajemne vymenily zkusenosti a byly si vzajemne oporou!!! Tak se klidne ptej dal :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13503
7.9.07 09:18

ahoj tak me bude 32 a po vysazeni HA jsem delsi dobu nikoho nemela,pak jsem poznala sveho soucasneho partnera,po par mesicich jsme se rozhodli ze do toho vlitnem a ja do toho vlitla asi po tydnu.
Jinak problemy s imunitou mam taky(teda spis mela),porad jsem byla nahromade,nemocna a i tak to slo hned.
A jak psala dusicka nemusis se bat ze by ses nekoho dotkla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
664
7.9.07 09:29

To se fakt nedá říct. Mně je 28. Cytol věčně špatná, zakloněná děloha (člověk se dočte, že bývá problém otěhotnět), jinak žádné další potíže. Otěhotněla jsem 2× na první pokus, vždy 3 tí cyklus po vysazení antiko. (ty 2 cykly jsme si dávali pozor). A přitom jsem si poprvé říkala, že to tak rychlý nebude, no a podruhé, že to byla náhoda a že podruhé to tak rychlý nebude.. .. Ale rozhodně bych se nebála dopředu, to člověku nepřispěje. Všem snažilkám přeju mnoho štěstí!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2073
7.9.07 12:25

Tak ja jsem HA brat ze zdravotnich duvodu nesmela. No a kdyz jsme se zacali snazit tak se nam to povedlo hned druhy mesic - bylo mi 28. Take jsem se bala, ze budeme mit problemy a pak jsem byla tak prekvapena, ze jsem tomu ani nechtela verit :-)
No rozhodne bych mimi nenechavala na posledni chvili - jako treba zacit se snazit v 35, ale ty jsi jeste mlada - takze casu dost a na to ze by se to nepovedlo vubec nemysli. Uvidis bude to dobre.
Verveve

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33315
7.9.07 13:24

Ahoj, já otěhotněla rok a půl po vysazení antikoncepce. Rok jsme si ještě dávali pozor a pak půl roku už skoro ne, takže v podstatě po půl roce. Studuju s mimi a jde to, jen už to občas není tak uvolněné jako bez něj. Rozhodně si ale nestěžuju, je to báječné se starat o človíčka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
7.9.07 13:51

Ahoj,

my se snazime ctyri roky, je mi 27. Problem nemam zadny, antikoncepci jsem nikdy nebrala, takze s tim nemam vubec zkusenosti. Muj manzel ma snizenou kvalitu spermatu.
Vis, kazdy je uplne jiny, takze se nemuzes s nikym porovnavat, vim je to tezke, nekdy si clovek rika, aha, jsme na tom podobne, tak taky tak dopadnu, ale ne, kazda zena je uplne jina! Tak se neboj, urcite to dobre dopadne. Jinak jestli chces odbornou radu, zkus www.arleta.cz, odpovida tam lekar, zodpovi ti vse ohledne neplodnosti, a dost rychle do dvou dnu.

mej se pekne,

Petra

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
5.8.19 21:12

Ahoj, oživuji tuto diskuzi a ptám se každé těhulky: Jak dlouho trvalo snažení? Díky moc za odpovědi ;)

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
5.8.19 21:18

Napoprvé - dvojčata

• Citovat
  • Upravit
1939
5.8.19 21:22

Nez jsem otehotnela (po iui) 3 a ctvrt roku- tehu skoncilo zamlkle…nez jsem otehotnela prirozene a USPESNE (ted jsem 32. tt, tak snad to dotahneme do toho nejlepsiho konce) 3 a trictvrte roku…tvrdim, ze nebyt toho prvniho neuspesneho tehu tak ted tehotna nejsem…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4496
5.8.19 21:31

V dubnu jsem vysadila prasky a v kvetnu se zadarilo :pankac:…ale nevim, k cemu ti to bude dobry vedet, stejne to ma kazda uplne jinak :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.8.19 21:39

Rok a půl, nyní se snažíme 11ty měsíc

• Citovat
  • Upravit
551
5.8.19 21:41

3,5 roku snažení, pak se povedlo až díky umělému oplodnění :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4535
5.8.19 21:43

2 roky snažení o první. Druhé se povedlo na poprve

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.8.19 21:52

Vždy za čtyři týdny, od rozhodnutí mít dítě, jsem byla těhotná. Rozhodla jsem se dvakrát. :)
Kamarádka se o první snažila 5 let a o druhé 2 roky.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex