NOVĚ SNAŽICÍ se

1099
10.9.07 20:32

NOVĚ SNAŽICÍ se

Ahojte všechny, kdo jste tady poprvé jako třeba já a kdo se budete snažit o mimčo, jako my a třeba kdo se už snažíte a nejde vám to… :?:
Prohlížela jsem si diskuse a chaty a nějak mám pocit, že nezapadám, že už se holky tak nějak znají a že jim do toho nechci vstupovat ještě s mýma myšlenkama a radostma či starostma… Proto budu ráda, pokud založíme novou skupinku a ráda se podělím o svoje zkušenosti, mám 2 letou dceru a momentálně se pokoušíme první měsíc o druhé mimčo… čekám na ovulaci každým dnem… :twisted:
A pak budu moooc šťastná, pokud teplota na teploměru nebude klesat a nedorazí menstruace… :wink:
Takže pokud máte někdo chuť určo se ozvěte!!! :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4419
10.9.07 20:36

Ahoj, neváhej a pojď k nám do podzimních snažilek, miminek 2008!!! Rádi tě tam uvítáme!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
497
10.9.07 20:41

Ahojky moc ti držím palečky ať se ti brzy podaří //
Já jsem po dvou potratech a teď mě čeká první IVF. :oops: :cry:
Mám před sebou dlohou cestu a čekám na vytoužené //
Píchají mi injekce žádnej zázrak furt jsem na kontrolách už mi to leze krkem brrrrrrrrr? :roll:
Tak se zatím měj hezky a brzy ahoj Martina :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1099
10.9.07 20:43

ajoj, tak to je mi moc líto, mám tolik kamarádek, co přišly o první mimčo a taky některé, co už se snaží třeba 2 roky a nejde to… co je to za dobu dneska, to je mazec…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
55
10.9.07 21:50

Ahoj, taky bych chtěla mezi vás, snažilky, ale, ale , ale.........
No, prostě moc otazníků, hlavně teda ty peníze. No. a taky abych měla dost času na to své první, a taky aby se tím moc nerozčechrala dnes už celkem poklidná rodinná atmosféra.
Mám strach se do toho snažení pustit. Spíš to nechám být, a zkusím to až malý půjde do školy. Abych jej mohla ze školy vyzvedávat, když bych byla s miminkem doma.
Na druhou stranu ten šestiletý rozdíl je děsivý.
A tak nevím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1099
10.9.07 22:31

:lol: moc otázek , to znám… já to nechala na tom, že kdo moc přemýšlí, nic nevymyslí… důvody jsou pro a proti vždycky!!! a ten hlavní důvod proč ano či ne? kdo o tom má rozhodovat? a co na to manžel? a peníze? tam kde se uživí tři, uživí se i čtyři, toť můj závěr z několika vyzvědačských akcí u vícečetných rodin… jde jenom o naše potřeby a priority… :wink:
taky jsem se bála o tom doma začít mluvit a překvapilo mě, jak se k tomu manžel postavil. cítil to stejně, naštěstí!!! tak držím palce a věř, pokud budeě věřit, dobře to dopadne!!! :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
55
10.9.07 23:06

Jo. To bych chtěla ze všeho nejvíc . Aby to s náma dobře dopadlo, ať už budem jenom tři, nebo čtyři.
Finančně, myslím si, bychom to taky nějak s odřenýma ušima zvládli. Jenže manžel se bojí, že ne. Další dítě by chtěl, za podmínky, že bude mít jistotu, že nás uživí. Když se náš malej narodil přišel o práci a celej rok
o nic nezavadil - tehdy byla MD kolem 3.500,–. Jednu chvíli jsem se bála, že fakt skončíme na ulici. Neměla jsem mlíko, už v porodnici museli malýho přikrmovat a přes 2.000,– měsíčně jsme dali jen za mlíko a plíny.
Jedním slovem prostě hrůza. Vždycky říkám, kdo to nezažije - neuvěří.
Ale hlavně, držím ti palce, aby ti to vyšlo !!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1099
11.9.07 07:11

No , tak to se ti už vůbec nedivím, že máš takový starosti!!!! :oops: tohle prožít, asi bych se taky pořádně bála, pokud by ta situace nebyla o 300% jiná… a manželovi se taky není co divit, je to normální chalský postoj!!! No, tak to vám držím palečky!!! O nás je to o to jednodušší, že enepoužíváme žádnou antikoncepci, ale jenom plodné a neplodné dny a prostě to necháváme , takže teď tomu trochu pomáháme a uvidíme… :P já opravdu doufám, že se to povede, moc bych si to přála! :D
Tak ti držím taky palce, zkuste to doma pořádně probrat a třeb ato vyjde… krásný den!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
55
11.9.07 08:35

My jsme to u našeho malého taky nechávali spíš na přírodě, já jsem si jen začala počítala potajnu plodné a neplodné dny, a zjistila jsem, že žádné nemám. Cha.Chá.
Moc Ti přeju, aby Vám to hled vyšlo !!! Soukromě si myslím, že když to vyjde napoprvé je to takový malý zázrak.
Je fajn, že jsi bez antikoncepce.
Mé známé doporučili brát jěště před otěho. kyselinu listovou. To aby bylo mimi zdravé.
Chtěli byste pro dcerku sestřičku nebo bratříčka ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
11.9.07 08:36

Ja mam 2 leteho kluka a taky se chystame na druhe mimi,ale zatim bezvysledne :cry: M.

• Citovat
  • Upravit
1176
11.9.07 11:08

Taky jsem tu nová, Onko a jen se zatím rozkoukávám, ale holky jsou tu moc fajn a přátelské, určitě se tu brzy budeš cítit jako doma ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.9.07 11:30

Ahojky,
ráda se k Vám připojím.

Snažíme se 1. měsíc. Zatím nám to vždy vyšlo napoprvé - prní těhu jsem ale potratila, a z druhého mám 15 měsíční dcerku. Mám pocit, že Ted to na potvoru určitě napoprvé nevyjde. Nevadí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1099
11.9.07 11:53

Ahojte, no to je super že je nás tu tolik, to mě mooooc těší!!!! Kyselinu listovou beru už měsíc, no tak snad ¨to trochu pomůže… :P
Johanka nám šla dá se říct hned, 3 měsíce po vysazení antikoncepce, ale nějak jsme nehlídali ovulaci a první měsíc, co jsem jí pohlídali se to povedlo, takže doufám, že to bude mít alespoň podobný prův¨běh. Ty tři měsíce max. Protože to čekání po každé ovulaci ej fakt na nervy, upřímně obdivuji všechny holky, které to vydrží třeba dva roky. Janě, že musí, nic jiného jim nezbývá, ale r¨ty psychycká zátěž, to by mě drásalo!!! Já tomu nepřikládám zase takovou váhu, alespoň doufám a stejně mě to dost napíná, každé píchnutí a všecko přisuzuji těhotenským příznakům a hledám je i tam, kde nejsou a čekám a čekám… 8O no a azase nic… tak znova.
Tedy minulý ciklus se mi o 4 dny opozdil, což po porodu byla velká zvláštnoist a bylo mi tak divně, možná snad jsem i těhotná mohla být, ale spíš jsem to tak moc chtěla, že se to psychycky zablokovalo… No takže se teď od toho snažím odpoutat a snad to bude lepší…
Asi to všechny snažilky znáte, že ? :oops: :D
Tak mi napište, jak to je u vás, jsem moc zvědavá, jestli je to moje „těšhotňení“ stejně bláznivé, jako u jiných..... :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13503
11.9.07 12:05

onko

kde se „poflakujes“ holka jedna..

Uz sem se po tobe divala v podzimnich snazilkach a ptala se te tam zda chces do tabulky..

Holky kdyz tak se pridejte k nam at je nas vic..cim vic tim lip

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
55
11.9.07 22:18

Joj. Taky jsem ráda, že už je tu snažilek víc, ikdyž já se jěště snažilkou
nazývat nemůžu. Ale aspoň jsem ušetřena toho každoměsíčního čekání na
//. A to mi teda vůbec nechybí. Vždycky mě to pak jen uvedlo do hrozné
deprese, a stala se ze mne věčně naštvaná, rozzlobená bytost, no jedním slovem fúrie. A to bych, tomu našemu malému nepřála zažít.
Ikdyž zcela tak úplně ušetřena toho nejsem. O druhé mimi se pokouší i jedna má známá. První mají po umělém opl., nevím přesně, který ten typ, či jak to nazvat. No a teď se rozhodli, že chtějí druhé. Musejí zase přes to umělé opl., a moc se jim to nedaří. Upřimně řečeno, obdivuju všechny tyhle holky, kolik si toho musí projít, a to více očekávají „ony dny“., jestli
se jim to povedlo nebo ne. Moc jim držím palce, aby už to měli za sebou.
Taky mne často vrtá hlavou, že člověk může být těhotný ikdyž se dostaví
menzes. Jak jsem to tak pozorováním vysledovala, tak se to stává právě
spíš u těch druhých a dalších těhotenstvích. Dokonce jsem slyšela o ženě, která normálně menstruovala až do 6. měsíce. Co si o tom myslíte vy ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí