NOVĚ SNAŽICÍ se

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1176
9.10.07 17:46

Holky, tak jsem to nevydržela a udělala si jeden hned teď a JSOU TAM DVĚ!!! i když ta druhá jen slabounká.
Zítra udělám druhej a pak uvidíme ;) Mám ooooobrovskou radost :)
Ať vám to vyjde taky děvčata, i když ani u mě není ještě vůbec nic jisté.

A jak dlouho se snažím Terezko? No, antikoncepci jsem nebrala nikdy a nehlídám se tak rok, intenzivní snažení začalo před dvěma měsíci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8601
9.10.07 17:55

Sheelle: mooooc gratuluju :-) :-) :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
184
9.10.07 18:31

Sheelle: taky moc gratuluji a držím palce, aby ráno taky byly //

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8853
9.10.07 19:02

dobrý večer

scheelllo gratuluji a přeji ať ty dvě // vydrží
ostatním testovatelkám též přeji aby našly 2 pořádné //
( a tajně i sobě :-))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4419
9.10.07 19:32

Ahooj Sheellko!!! Tak mooooc gratuluju!!! Zítra přeju už silnější //, abys tomu věřila. Tak zítra ahojda

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1099
10.10.07 09:13

Ahoj holky, tak předně gratuluji scheellle ke // je to úžasná zpráva a já se k ní připojuji. Zrovna jsem se vrátila od DR a potvrdil mi těhotenství!!!! :-) Teda podle poslení MS by to měl být 6tt, ale to si myslím, že není, ikdyž uvidíme. Každopádně alespoň vidíte, že těhutesty nejsou vždy spolehlivé. Minulý týden byl jeden slaboučce pozitivní, jeden skoro positivní, tak čárka ani nebyla vidět a jeden negativní. Takže co si má pak člověk myslet a při prvním těhu jsem měla druhou čárku den před MS…
Takže všm přeji krásný den a těším se na zprávičky od vás!!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8853
10.10.07 09:51

Onko…gratulujíííííííííííííííííííííí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4419
10.10.07 10:02

Jupí, Onko, moc gratuluji

http://sirmi.ic.cz/kytka/19.gif

No já čekám na den D, jestli to tentokrát dopadne. Dneska jsem 17 DC, mám v sobě první Duphaston, tak uvidíme. Sexíkujeme s plnou vášní od 10 DC, tak uvidíme. Už včera jsem měla děsný bolení v podbřišku a dneska to teda neustává. Co to proboha je?? No chvílema jsem zralá na Brufen, takový bolení nemám ani před MS, chjo, už aby přišla.

Sheelle, co ty????????????????????????????????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8853
10.10.07 10:05

Paci tak přeji ať to vyjde.....my se netulime, není na to kliima, i když je zrovna příhodná doba …ale ty bolesti mam také ..pálení břicha a prsou už asi 14 dní a tak vůbec nevím, čím to může být…dr nic neviděl ale i tak má podezření na mimoděložní …bojim :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4419
10.10.07 10:16

Jezi, tak to vůbec nevím!!!!!!!!!!! No jo, já fakt nestíhám nějak číst, jen občas :roll: .

Sestřenka měla taky mimoděložní, pořád měla bolení, měli podezření na slepák a pak měla 1 litr krve v břiše. Ale asi má vysoký prách bolesti, páč si nijak zvlášť nestěžovala :cry:

No a testy?? Ty jsi zkoušela???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4705
10.10.07 10:24

omlouvám se děvčata, že vám sem lezu, ale chci jen pogratulovat once, které jsem držela palečky, takže spermie vydržela těch 4-5 dní, jak jsem ti dodávala naději??? :wink: Jestli jo, je to super! Hodně štěstíčka…

I když, jsem taky nová snažilka, i když taková věčná začátečnice. Jedno dítko, jeden potrat a teď teda znovu…ovšem první měsíc to nevyšlo, achjo. Můžu nakukovat? Jsem sice z Podzimních snažilek, už těch loňských a tam je většina hodně hodně těhotných nebo s miminky, takže jsem beznadějně na chvostu co se těhotenství týká :lol:
Držím vám všem palečky!
 NiKina

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4419
10.10.07 10:27

Nik, taky jen nakukuju. S Jezinkou správně patříme do podzimních snažilek 07, tak se přidej, ale tady to je taky prima.

Teda auuauuuauu, co to sakra je?? Podbřišek bolí jako blázen. Si fakt vezmu ten Brufen!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8853
10.10.07 10:39

paci, testy už si nedělám…pak mám zbytečné naděje :cry: a tobě přeji, aby bolení odešlo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
282
10.10.07 10:54

Ahojte holky,

Onka a Scheelle: To je úžasný!! Moc Vám to přeju a strašně gratuluju. :-)

Terezka: Tak vzhůru na další tuleníčko :lol:

Jinak já ještě nevím ne čem sem. MS nepřišla, břicho sem tam pobolí, ale jinak se nic neděje. Včera jsem letěla do lékarny přes celé město jako splašená a pro mou smůlu tam měli jen do tří :evil: Takže dnes další pokus :lol: Jsem strašně zvědavá a už docela dost nedočkavá. Takže holky, držte palečky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4705
10.10.07 12:00

Packo , dík :wink: …není ta bolest ovulace? Mě to vždycky hodně hodně bolí, píchá to tak, že si sednout nemůžu…a vstát? KRize!!!! A teĎ koukám, že bereš hormony, takže bych si na stopr tipla, že je OVU!!!! Tak šup šup, snažit se!!!

luccy : Hodně štěstí s testíkem, když pro něj děláš takový manévry, tak ať jsou na něm aspoň dvě tlustý!!!
Sheelle - gratuluju, vy tu máte termíny na // nějak podobný, ne? Úplně srovnaný cykly :lol:

Terezko, příště to vyjde, uvidíš. Ještě že máme ty první prcky viď? DOcela to utěší dušičku, i když si to zoufalství prvomamin neumím moc představit, nám první dítko vyšlo napoprvé? A vám, smím-li se zeptat?
 NiKi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital