NOVĚ SNAŽICÍ se

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1176
12.10.07 08:45

Calibrum babyplan… doporučili mi to v lékárně. Než mi něco doporučí lékař, tak myslím, že tímhle nic zkazit nemůžu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4705
12.10.07 11:39

krásný pátek :wink:

luccy - ty nás napínáš, v neděli určitě mrknu na tvé info.

add chlapy: u nás to bylo tak, že chtěl manžel a já ještě ne, pak jsem chtěla já a on se kroutil, nicméně jsem to snažení a příípravy „táhla“ já, a on souhlasil, ale víte, jak souhlasí chlapy, žejo. POvedlo se hned a byl to pro něj asi šok, asi měsíc měl podivnější náladu, čekala jsem víc podpory a tak,asi po dvou třech měsících z něj vylezlo, že to musel rozdejchat. Podruhý jsem otěhotněla a rozdejchával to jeden den :P , a když to pak nevyšlo, mrzelo ho to hodně…jsem zvědavá, jaký to bude potřetí, navíc téměř po roce snah :? 8)

ajiku - to je den co? :twisted: Co se dá dělat, kup si v poledne nějakou čokošku a bude líp. A zítra je víkend…skoro vám holky ten pracovní proces závidím…já jen doma na MD, občas pracovní proces ovšem též jen u PC doma, chybí mi kolektiv…

jezinko - fíha, mimoděložní a až za dva týdny? Není to dlouho???

Krásný víkend děvčata a snažilkám radostné snažení, Terko, děsně se mi líbí ten výraz!!!! :lol:
 NiKi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
282
12.10.07 13:54

Tak holky , já mám dnes v práci padla :lol: , tak vám přeju všem moc pěkně prožitý víkend i když bude zřejmě chladný a pošmurný :x , ale co naděláme..... :roll:

Niky a myslím, že nenapínám jenom vás, protože já už sem taky pěkně dlouhou dobu napjatá a nervózní, co se to za mou zmeškanou MS vlastně skrývá. :(

Takže mějte se krááááásně :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
294
12.10.07 14:12

Ahojky,
tak jsem volala k Dr. a mam prijit na odber až 17.10. odpo, takže krev budou posílat na vyšetření až ve čtvrtek :( Uvažuji i o změně gynekologa. Asi jsem moc náročná, ale čekala jsem trošku víc pochopení, když jsem volala. A to jsem sestře řekla, že je to moje „poprvé“.

ad Chlapi: Přítel měl včera radost. Nejdříve se tedy ptal, který test mu to ukazuju (protože věděl, že jsem si koupila i ty OVU testy). Jenže pak jsme si přes den psali přes internet. A už to bylo. Já - že by se o mě měl starat, on - že raději počká na potvrzení od doktora. Já - že obavy mám mít já, on se má radovat. On - že nechce nic zakřiknout. Já - že kytkou by nic nezakřikl. On - že kytku mi chtěl koupit, ale teď je to na nic. Já - teď je to na nic.
No, co vám budu povídat. Je mi jasný, že si za to můžu sama. Ale stejně jsem naštvaná. Takže když jsem večer tu kytku fakt dostala, tak jsem z ní radost neměla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1176
12.10.07 14:37

To je mi líto Stokvetíku, ale holt mužský no. Já budu šťastná jak blecha až ten můj přestane nahlas uvažovat o tom, že nejlepší pro všechny (čti: pro něj) by bylo jít na potrat. A on ten tvůj z toho radost mít bude, neboj… jen bude taky určitě potřebovat chvilku na to aby se s tím srovnal.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1099
12.10.07 19:16

Ahojte všechny i ty nové :-)
No holky, musím vám říct, že jsem včera ani nestihla pustit PC a dnes jsem se nestačila divit!!!! :lol:
Předně MOC AMOC GRATULUJI STOKVÍTKU!!!!
Je to super a musím říct, že mám velkou radost, že je nás více a že je to všechno takhle ve stejnou dobu a jsem upřímně zvědavá, jaké stáří plodu nám všem udá UTZ :-) :pocitac: Podle data poslední nenzes bych dnes měla být 6tt+2.
No a ostatním vám všem držím palec.
Musím se usmívat nad kazou - naši mužští - :roll:
Já to pozoruji kolem sebe fakt snad úplně všude a slíbil ajsem si, že pokud budu mít jednou syna, rozhodně ho na to, že vyroste a stane se chlapem, mužem a otcem, připravím, aby ho nezaskočila zodpovědnost a aby neměl strach z toho, že je vlastně dospělej a že je normální, brát na sebe zodpovědnost za svou rodinu!!!
Připadá mi, že většina chlapů jsou jaksi nedozrálí, na jedné straně by rodinu a ženbu chtěli, ale na straně druhé jsou dost pohodlní a sobečtí, aby se o sebe a jejich komfort odělili a chovají se jak malí kluci, kteří stále touží být zároveň svododní a bez závazků a zárověň s rodinou… :nevim:
Je to zvláštní, ale opravdu, znám asi 3 kluky ve věku mého muže, kteří zodpovědně a s radostí příjimají svůj život se vším, co přináší a na rodinu a děti se těší a naopak své ženy k tomu podněcují a podporují je… A to srovnání s ostatními muži, včetně toho mého, je opravdu až bolestné.
A tak se msím bohužel připojit k zstupu žen, které by bez " náhodného" otěhotnění dosud žádné děti neměli… :-)
Takže s mírným snutkem z toho, že to tak prostě je a s úsměvem, že je to skoro všude stejné, ti Shillo říkám, nesmuť, začínáš nejkrásnější období ve svém životě, roste v tobě nový život a za pár měsíců porodíš dítě, nic krásnějšího jsem v životě nezažila!!!! Tak si to zkus užívat, protože chlap nechlap, tohle je tak unikátní, že je škoda si to kazit nevyzrálostí muže, který se nakonec, až ti narostě bříško, těšit začne. Můj muž to začal registrovat opravdu až mi narostlo bříško a najednou zjistil, že má okolo sebe více kámošů ve stejné situaci a tak už se to pak všechno vedlo ke krásnému období, na které moc ráda vzpomínám a hrozně se těším, že to budeme prožívat znovu a přesto poprvé, protože už máme doma dvoletou holčičku a tak všechno bude jiné… :srdce:
Nyní se muž taky trochu děsí, jak to bude, jak to finančně zvládneme a tak mi to trochu kazí mou radost, ale holt ty chlapi jsou takoví a snad můžu říct, buďmě rádi!!! Kdyby nebyli asi bychom to měli těžší! :?: :D

Holky jsem za nás všechny moc ráda a přeji vám všem, co nertpělivě čekáte, aby se to opravdu brzy povedlo!!!
Krásný víkend!!! :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8853
12.10.07 19:38

dobrý večer
onko uplně s Tebou souhlasím ..
Niki ..já nevím …bolení mam furt .....uvidíme

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
55
12.10.07 22:39

Tak já si už dlouho smutním, že jsem snad jediná ženská, která nepoznala, že ten chlap jěště nevyrostl z puberty, že by si chtěl pořád jěště hrát a schovávat se pod máminu sukni (to druhé už ho přešlo, musím uznat), a zároveň mít doma milující a usmívající se ženu, ( která by byla blankytným nebem pro uskutečnění jeho vlastních snů ), ale jakmile má něco skutečně udělat, aby se ta rodina měla jak se sluší a patří, bere nohy na ramena, nebo se vzteká - dle povahy.
A ejhle, ono je to normální.
Jednoho zodpovědného mužskýho taky znám, ale žít bych s ním nechtěla.
Je sice zodpovědnej na 100%, ale tím taky končí všecka legrace a začíná domácí teror. Ale kolikrát vám vlastně nevím, co je lepší.

Jezinko - jestliže, tě Dr. pozval až za 14 dní, tak to s mimoděl.TH, asi nebude tak horké. Mě Dr nechtěl pustit ani domů ( šla jsem si tenkráte ujistit TH). Neměla jsem vůbec žádné bolesti, jen mu prostě nesouhlasili
výsledky krve a UTZ. Nakonec se mi ho podařilo uprosit, aby mne domů pustil, ale musela jsem mu slíbit, že při jakémkoli příznaku, ve dne v noci
okamžitě dojedu do nemocnice. Buď na sebe prosím Tě moc opatrná, a kdyby něco, třeba nějaká prudká bolest, jednej rychle. Lepší přijít dvakrát s blbostí, než jednou pozdě.
Přeju ať ti těch 14-dní rychle uteče, aby si už věděla na čem jsi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8853
12.10.07 22:55

Kali dík…a jak jsi tenkrát dopadla . smím-li se ptát ,,já mam stále bolení a takové divné pálení prsou a a břicha a také takový divný nahnědlý výtok ..tak opravdu nevím, co si mám myslet :oops: 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1099
13.10.07 07:20

Jezinko, to může být všechno příznak těhotenství. nahnědlý výtok může naznačovat zahnizďování vajíčka… Bolení bříška taky… je to skoro jako na menzes, ale jemnější? A jak dlouho máš po vynechání?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
55
13.10.07 08:49

Dopadlo to dobře, byl to planý poplach. A to mimoděl.TH už má 2,5 roku
a děsně se vzteká. ( asi za týsen jsem byla na znovu na UTZ, a to už se doktorovi líbilo byl to 6tt.)
Neměla jsem žádné bolení ani výtok, jen jsem cítila napětí v prsou a spíš mi bylo děsně špatně od žaludku.
Ano, může to být i TH, ale teď čert suď.
Tak držím moc, moc palečky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
184
13.10.07 13:35

Ahoj holky,
tady to teda jede. Ulehla jsem do postele s bacilem, tak jsem tady dlouho nebyla.

GRATULUJI VŠEM TĚHULÍM

Jinak já mám 10 dní zpoždíno.Těhu test jsem si dělala a zase nic. Už o tom příteli ani neříkám, páč něco obdobného jsme zažili v srpnu a nic z toho nebylo. V pondělí volám k dr a objednám se. Uvidíme co to bude tentokrát.

Někdo se tady ptal, jak jsme na tom s vdavkami. Já jsem s přítelem 4 a půl roku. Od samého začátku spolu i bydlíme. Svatbu nějak neřeším. Já po ní netoužím a přítel to má už jednou odzkoušeno. Povídá, že do stejné řeky už nevstoupí. Tak to vůbec nehrotím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8853
13.10.07 18:46

dobrý večer…fšem

Onko …nevím čím to ..zpoždění jsem měla 5 dní a pak mrcha přišla ale slaboulinká ale 5 dní, takové to špinění a od té doby mam pálení břicha a prsou (sem tam a dá se to přežít) a únava ..doktor ale nic nevidel ..tak nevim

Kali..tak to bylo příjemné :lol: , že to takle dobře dopadlo ..taky jsem zvědavá, co z toho bude

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1099
13.10.07 20:55

No Jezinko, nevím , já vím, že se lehko řekne, nech tomu volný průběch, ale člověk na to musí pořád myslet… i kdyby 100× nechtěl, znám to… :nevim:
Každopádně mi připadá, že by to těhotenství být mohlo a doktor to ví taky, když si tě pozval na opakovanou kontrolu. Je pravda, že doktoři nikam nespěchají, zatímco my umíráme netrpělivostí… A faktem zůstává, že po konzultaci s několika zdravotníky a také opakovaně těhotnými kamarádkami, je doporučováno chodit na gyn až kolem 8 -12 týdne, aby se dal hned udělat UTZ a všechno bylo jasně prokazatelné, protože do té doby se u mnoha žen těhotenství ne a ne prokázat a to prosím ani po UTZ a odběru krve, všechno bylo takové hraniční a tak se na těhu přišlo opravdu až třeba kolem 14 týdne… Je to zvláštní, ale prostě některé ženy mají velmi nízkou hladinu HcG a prvotní příznaky opravdu hraniční…
Mě lékař potvrdil těhotenství na základě pohmatového vyšetření, na UTZ jdu až 29 a to bych měla být už 8tt+4 a s první dcerou si mě objednal dr až na právě 8 tt, přesto, že jsem měla positivní test již den před menzes a hned druhý den jsem mu volala a to jsem byla tak ve 4 tt a on mi dal termín fakt až za měsíc, takže myslím, že to neni nic neobvyklého!!!!
je taky pravda že až 80% potratů je právě do 12tt, takže myslím, že i kvůli tomu se snaží doktoři potvrzovat těhotenství co nejpozději.

Takže shrnuto a podtrženo, opět musíme být velmi trpělivé a to je na bednu, fakt závidím holkám, který na to přijdou třeba až kolem toho 10 - 12 tt, mají nejhorší dobu za sebou a už si můžou jenom užívat! :oops: :D

Jezinko, moc ti přeju, aby ti to taky vyšlo ,opravdu!!!! :-)
Tak ať je těch 14 dní nejkratší jak jen být mohou!!!! :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8853
13.10.07 21:08

Onko…moooooooooooc děkuji..ale raději si opravdu žádně naděje dávat nebudu ..hlavně aby už přestalo bolení..ne že by to bylo hrozné,ale je to nepříjemné
a Tobě přeji bezproblémové těotenství ..
vím, že to případné těhu nemusí být vidět ani na testech…to byl můj případ u prvního těhu …byla jsem na preventivní kontrole a tam nic vidět nebylo ..a pak jsem tam sša za 14 dní a byl tam prcek ..ale to jsem žádné takovéhle problémy neměla, jen mi bylo špatně od žaludku …no nevím..nechám se překvapit…doktor si ze mně tenkrát dělal srandu, že jsem otěhotněla cestou od něj :lol:
Přeji ti krásný víkend

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital