NOVĚ SNAŽICÍ se

Napsat příspěvek
Velikost písma:
15317
17.10.07 13:12

toto tam musis mat..…inak ti nepojdu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2879
17.10.07 13:21

Marti, tak jsem to měla, pak js IMG zkusila vymazat, teď zase vrátit, no zkouším s tím co se dá a nic. Mám to vložené v Podpisu a to ten text, který se mi zobrazuje místo metříku. Kam jsi můj textík vložila ty, že se ti zobrazil?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1099
17.10.07 13:37

No a jinak Celtico, neboj se, já vím, že asi to bude pro tebe hrozně těžké milému sdělit, že čekáte rodinu, ale myslím, že ve vztahu jsou vždycky 2 a to naprosto právoplatně a pokud se již stalo, tak máte oba možnost se nějak rozhodnout a nějak se k tomu postavit! Pokud neche, nemusí být rodič, ale věřím, že to přijme, pokud miluje tebe, zvikne si, je to hloupé slovo, ale chlapy prostě potřebují nějakou chvíli, aby se s tím vyrovnali, nemají ty hormonální bouřky jako ženy a tak to berou více rtacionálně a nejde jim to tak prostě přijmout…
A Rozo, myslím, že v tom co píšeš, je něco fakt, ale jak jsem již psala, nahoře jde přeci o vás OBA nejde přeci jen o toho chlapa!!! Že ON nechce, tak ty počkáš? Nevím, myslím, že příliš mateřsky jednáme s MUŽI, kteří by se měli chovat chlapsky. |Dáváme jim velkou svobodu a děláme věci tak, jako ONI to mají rádi. A jaksi podvědomě očekáváme, ž ese k nám budou chovat stejně. Ale bohužel opak je pravdou. Oni byli maminčinými hclapečky a tak se jim jaksi i my podřizujeme a trpělivě čekáme, až si zvykne na nové tričko a novou situaci a ž si On řekne, tak teda JO a tak my se přeskočíme a HURÁ na děti? Samozřejmě neříkám, že bych si nepřála se o tom bavit s mužem a jaksi vědomě splodit dítě, to ano, ale realita je taková, že většina mužů neni schpna k tak velkému kroku se rozhodnout a proto je právo ženy vyžadovat zase tu svojí potřebu: NO zlatá střední cesta vede do spokojeného života.
MYslím tím, nechceš děti,ok, jak dlouho chceš čekat? Je ti 35 a mě 30, takže já čekat už nechci a ty chceš čekat 2 roky, takže počkáme půl roku a pak se začnem snažit, páč to nemusí vyjít hned a pak budu 9 měsíců těhotná, takže fakticky budeš otcem za 1,5 roku, což není to cos chtěl, ale ani to co chi já. A tak si myslím, že by to mělo fungovat.
Takže pokud chlap se vědomě nebrání dítěti (ikdyž by ho HNED TEĎ NECHTĚL), ale ví, že žena nebere antikoncepsi a že máte sex, tak by měl počítat s tím, že by mohla otěhotnět a to za narafičení nepovažuju. Jiná situace samozřejmě je, že nebere antikoncepci a tvrdí že jo a nebo tvrdí, že zrovna nemá ovulaci a má ji a podobně… ale o tom tady asi není žádná z nás…
Tak to jenom můj názor … :wink:
Krásný den všem!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2879
17.10.07 13:50
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2879
17.10.07 13:52
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2879
17.10.07 13:53
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2879
17.10.07 13:54
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2879
17.10.07 13:56

Omlouvám se všem, že jsem vám to tu tak zaneřádila zkouškami metříku, už toho nechám, slibuji :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1099
17.10.07 14:10

můžeš je klidně vymazat… :D a jinak to neva :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8601
17.10.07 18:56

Ahoj,
přestalo mi chodit hlášení o dalších příspěvcích :( . Takže mi koukám dost uteklo.

Tímto vítám nové snažilky :srdce:

Holky, má zkušenost s metříky je ta, že někdy to prostě nejde :) . Jakoby byl ten odkaz chybný, prostě počkejte a zkuste ho za pár dnů vytvořit znovu.

Onko: musím souhlasit, že počkat s mimi se nějaký čas dá, ale tak do 1 roku. Je zvláštní, že když žena sama rozhodne, že dítě bude, je to špatné. Ale když se muž rozhodne ze ne, je to v pořádku a žena má být potichu a chudáka chlapa netlačit. Pravda je, že za nás to často vyřeší biologické tikání, tak chápu, že pánové potřebují čas.

Všimly jste si, že skoro všechny míváme pravidelný cyklus a teď nás mělo strašně moc zpoždění? Nějaké divné, že? :wink: Radši teď neberu na nachlazení žádné léky, co kdyby. Asi je to zbytečné, ale radši pořídím dítě na panáku meruňkovice než na Modafenu :lol: .

Musím letět, manžel se tlačí k počítači :-) Pa pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
282
17.10.07 20:00

Terezko, taky sem si všimla, že nás byla většina, co měla zpoždění :wink: Ale aspoň, že z toho vyplynuly i nějaké těhulky :lol:

Jinak já mám zpoždění pořád a nedočkavě počítám dny do soboty, až budu zas konečně testovat. Začíná se mi strašně mastit pleť a jsem olezlá jako puberťák, což mě taky dost zaskočilo, protože tyto faktory bych asi do příznaků nezařazovala. Nebo měla ste některá takové příznaky na začátku těhu :?: Jsem už z toho celá pomatená :roll: :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
446
17.10.07 20:11

ahoj holky, dekuju za prijemne privitani :)

Medunko, ja antikoncepci vy:,–(ila no uz to bude vic jak dva roky, mela jsem jen same problemy. takze jsem ‚cista‘… ja mam dostat ms nekdy pristi tyden, nejdriv ve stredu a nejpozdeji v sobotu tak drzte palce :D . no radsi si moc nadeje nedelam, pac minuly mesic jsem ten konec zpozdeni spatne snasela. tak nemyslet nemyslet. ale jak prijdu domu a zapnu komp hned hura na emimco, co se zas dozvim. a takhle mam na to nemyslet?? hm no nevim, bude to tezke:D

jdu se pokusit znovu o metrik

papa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
446
17.10.07 21:00

hmm, tak podpis bych nasla :lol: a ted uz zbyva jen to zkopirovat ale...... jak to rict....... jak se to dela? :oops: prosim prosim poradte :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
446
17.10.07 22:03

medunko prosim az budes mit cas reknes mi jaks to udelala? jsem uz z toho na nervy :twisted:

onko, souhlasim s tvym nazorem na chlapy, je to vzdycky drina presvedcit je. muj zase minuly mesic silel ze si jako merim teplotu a chci se tulit pri ovulaci vic :lol: , ze jako on to chce prirozene bez zadnych vypoctu plodnych dni nebo tak :roll:. ale uz tak jsem rada ze se rozhod, teda trvalo mu to ale nakonec se rozhod sam ze by rad.......

holky taky jsem se vas chtela zeptat mam uz delsi dobu asi rok, pred ms normalne menstruacni bolesti tyden az deset dni predem!!! trva to az nez prejde ms. doktor mi rekl ze to je normalni a ze jsem v poradku, taky trpim chronickyma kandidama, teda jestli se to tak cesky rekne taky. ja jim rikam chronicke protoze mi na to da vzdycky leky ja je presne doberu a nic.. :twisted: na chvili se to zklidni ale za mesic dva zase. je to takove slabsi ale vadi to. uvazuju ze zmenim gyndaka, pac ze me taha jen prachy mam pocit.

hlavni dotaz tedy je muze to ovlivnit otehotnovani? :lol: nebo nemuze to byt treba naka cista? nebo neco co mi brani v otehotneni? je to mozne ze celou ovulaci, pred i po protulime a nic????

nic tak jsem se vypovidala a jdu spinkat, dobrou noc vsem

joooo jeste jedna vec, taky me priserne boli zada a nechapu z ceho :lol: :lol: :lol:

fakt!!!!!

tak uz dobrou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2879
18.10.07 07:52

Krásné ránko, snažilky :wink:

Magdi, tady je návod na metřík, co js našla na netu:

**Návod na metřík:

Adresa je http://www.TickerFactory.com/

Tam kliknete: snažilky: Trying To Conceive
těhulky: Pregnancy

Na další stránce kliknete:

Next a vyberete si metřík, dále pak opět Next a označením si vyberete ikonku, pak opět Next
Tam vyplníte ,co se po Vás vyžaduje. Den cyklu,jakou délku cyklu máte normálně a co chcete napsat pod metřík/jestli testování, ovulace nebo něco jiného/. Pak ještě kolikátý den má metřík troubit. Pokud je to ovulace /jestli víte,který den to je/, tak bývá 14. Pokud je to testování ,tak tj. délka Vašeho cyklu.Těhulky a Snažilky to mají trochu odlišné , ale hezky vás to navádí. Ještě vyplníte datum a čas.
Pak opět Next.

Teď jste na stránce ,kde jsou 3 tabulky. Vy si vyberete tabulku označenou bbCode adresu si zkopírujete./ t.j. :myší musíte projet celou adresu až zmodrá/. Zkopírujete ji klávesa Ctrl C..

V osobním nastavení na fóru si najeďte do kolonky podpis a adresu vložíte zkratkou klávesa Ctrl V.

Pak osobní nastavení odešlete k uložení.**

Ohledně těch zdravotních potíží ti bohužel neporadím, nic takového nemám a bříško mě bolí až první den menstruace, tak opravdu nevím :?

Terezko, díky za radu s metříkama, zkusím to někdy znovu a snad to vyjde :wink:

Luccy, mě je 29 a před mens. mám taky pleť jako puberťačka :x Ale kamarádka je v 11tt a teď má ten samý problém, takže obojí je možné :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí