Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Magdi, přidávám se k Once, s těma sladkostma pozor a jogurty bych naopak zařadila, aspoň obden, to by ti mělo pomoct. Jinak já taky používám intim gel. ![]()
terezko ja tam img mam jen jednou a to ani ne tak jak jsi psala, teda v tech zavorkach, a to mam zkopirovane z bbcode
Magdi: já bych napřed změnila doktora, fakt. Toto není normální, taky jsem jeden čas pořád lítala s problémy na gyndu. Nakonec jsem zjistila, že do mě zbytečně cpali léky a tak mi vymlátili všechno i to co tam mělo být. Co jsem změnila doktora, jsem úplně v pořádku. Teď si jednou za čas sednu do lavoru se solí (moře je daleko
) a jsem ok ![]()
Metřík: nakopíruj sem všechno co ti ticket ukazuje a pak to dotáhneme. Podle toho co vidím tam máš vložený odkaz z tabulky HTML.
jupiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
jsi andel dekuju, to byly nervy.
no uvidim, necham se vysetrit dukladne, vejcovody, a jestli mi tentokrat ta vec nezmizi, tak ho zmenim. dam mu posledni sanci
jupí, vidíš, že se podařilo. Ale včera metřík opravdu zlobil. Taky jsem si ho zkusila udělat, abych věděla v čem je problém a vůbec nešel. A teď ráno s přehledem.
S doktorem bych nemeškala a hledala nového. Stejně už ztratil tvou důvěru a času na to, aby tě dal do pořádku měl dost. Já jsem taky pořád váhala, nakonec jsem šla k jiné doktorce z nutnosti, když měl ten můj dovolenou. Ona byla trochu řeznice, ale koukla rovnou pod mikroskop, dala mi kupu babských rad (a žádné léky) a bylo. Změnila jsem ho úplně až po porodu, celé těhu jsem chodila do rizikové poradny a pak jsem šla rovnou jinam.
Dokonce jsem měnila i dceři dětskou lékařku asi po 4 měsících. Bylo mi to nepříjemné, dávala jsem ji pár druhých šancí a teď si říkám, že jsem ji mohla změnit i dřív. Prostě pokud ti doktor úplně nesedí a nemáš v něj důvěru, neváhej a jdi jinam.
to i sul pomaha??? mam doma morskou sul, hrubou, myslis ze bych si mohla z toho morskou vodu vytvorit? ale v jakem pomeru? nebo mam taky takove ampulky s morskou vodou pro vyplachovani nosu pri ryme nebo i preventivne
to je fakt, on je sice moc hodny, ale je to takovy nouma mi pripada a navic se citim vzdycky tak trapne, pamatuju si moji doktorku z cech (ziju ve svycarsku), ta me sice vzdycky zprdla ze nosim dziny ale mohlas ji rict v pohode vse na rovinu. s nim to tak nejde, je to vzdy takove rozpacite. i manzel mi rikal ze ho mam zmenit. mas pravdu, vzdycky to nesmyslne odkladame, s pocitem ze si to snad chudak nezaslouzi ale nakonec co je mi po nem ne? tak se dnes zeptam v praci kolegyn nebo v okoli po nakem fajn gyndakovi.
to je fakt, on je sice moc hodny, ale je to takovy nouma mi pripada a navic se citim vzdycky tak trapne, pamatuju si moji doktorku z cech (ziju ve svycarsku), ta me sice vzdycky zprdla ze nosim dziny ale mohlas ji rict v pohode vse na rovinu. s nim to tak nejde, je to vzdy takove rozpacite. i manzel mi rikal ze ho mam zmenit. mas pravdu, vzdycky to nesmyslne odkladame, s pocitem ze si to snad chudak nezaslouzi ale nakonec co je mi po nem ne? tak se dnes zeptam v praci kolegyn nebo v okoli po nakem fajn gyndakovi.
Krásnej metřík, gratulace! ![]()
Holky, napište prosím, kolik vám je a jak dlouho se snažíte, abych se líp orientovala ![]()
mě je 29 a snažíme se třetí měsíc
dekuju!! tak u me uz to vis je to ctvrty mesic, a v lednu mi bude 29 ![]()
taky me zajima vek ostatnich holek
mimochodem taky se mi zamlouvaly srdicka, ale nekdo me predbeh ![]()
Meduňko: já se ti budu dobře pamatovat, je mi 29 a snažíme se teď čtvrtý měsíc ![]()
Magdi: jak dlouho žiješ mimo ČR? Ty ses tam provdala? napiš, to zní zajímavě.
holky taky to casto prehanim s ovocem, ale tam je prece taky spousta cukru, ten je taky ‚zakazany‘?? vlastne jsem to natolik prehnala ze mi z toho vylezla alergie na jabka!! nikdy jsem na nic alergicka nebyla, ale jim hodne ovoce, a v tom obdobi tak dve jabka denne a zvlast ty pekne kysele, no a pak jsem jela k doktorovi, pac mi opuchalo vsechno i krk, des. docela jsem se lekla. a tak jsem vynechla jabka, ale to je tak kilo az dve hroznoveho vina denne, hruska, svesticky, pomerance aruzne jine ovoce jsou na dennim poradku. jsem to ale nenazranec co? ale na svoji obhajobu hlasim ze vazim 54.
Holky přidám se neva?
Je mi 34 let snažime se čtvrtý měsíc.:oops: Minulý měsíc jsem pravděpodobně měla mimi v bříšku..ale neudrželo se…byla jsem včera u doktora..zbyla tam volná tekutina, která prý tomu nasvědčuje..ale prý to zpětně nelze určit. Hned mi dal Clomhexal a Duphaston..prý na podporu těhotenství..tak uvidíme…snad se zadaří.. ![]()