NOVĚ SNAŽICÍ se

Napsat příspěvek
Velikost písma:
55
14.9.07 21:50

Bazální teploty jsou celkem hezky popsány na těchto stránkách:

http://www.sexus.cz/…-krivka.html
Pokud jsi naměřila teploty 36,8 a 36,9 tak ovulace ještě nebyla, což si myslím by mohlo souvislet s tou cystou.
Rozběhla se tu pěkná diskuse o zdravém životním stylu. Ráda bych se vás zeptala jak má vlastně vypadat takový zdravý jídelníček pro dvouleté dítě. Mám namysli co by dítě mělo v průběho jednoho celého dne sníst. Co k snídani, co na svačinku oběd, večeři. Jsme alergici, a tak se náš jídelníček stal zdá se mi příliš jednotvárný, a nejsem si zcela jista zda to své robě krmím správně. Navíc se nám to teď začíná zvrhávat do samých sladkostí a nevím jak to utnout.
A ráda bych se dozvěděla jak takový jídelníček vypadá u lidí, co své dítka nekrmí brambůrkama, brumíkama a jupíky.
Díky moc za odpověď .
Všechny zdraví a úspěchy přeje Kalina.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
55
14.9.07 22:59

Jen jsem chtěla jěště říci.
Ano. to je přesně to. Těšíme se na malé, roztomilé miminko. Na to, jak se o něj budeme pěkně starat, a jsme připraveny pro něj udělat cokoli, jen aby bylo zdravé, štastné a spokojené. Jsme smířeny s tím, že k němu budeme vstávat v noci, abychom utišili jeho hlad a pláč, a dokonce se na to i těšíme. Na jeho a naši blízkost, na tu novou bytost, která je nám plně oddána a my jsme tu proto, že nás strašně moc potřebuje, jen nás, nikoho jiného.
Těšíme se jak jej budeme vozit v kočárku, v sněhobílých krajkových peřinkách ( teda alespoň já ), budeme na něj pyšní, a lidé se budou otáčet a ňuhňat do kočárku, ňu, ňu, ňu, ťu, ťu, ťu, a tiše nám budou závidět tu náááádhernou povinnost.
Potom se dítko narodí, a vy zjistíte, že už jste se dva, tři měsíce pořádně nevyspala ( já teda už dva roky, ale stejně bych chtěla další dítě), že to malé pořád jenom brečí, že nic nestíháte - uvařit, uklidit- já ani napít se a zajít si na záchod-, že jste čím dál tím víc nervoznější, otrávenější, mrzutější.
A že to vysněné mateřství si nějak pořádně ne a ne užít. A pokud už brzo nepřijde nějaká hlídací babička, nebo manžel z práce, že se z toho asi zblázníte.
No a proto bych to chtěla zažít jěště jednou, protože si myslím, že už vím jak na to. ( co jsem dělala špatně, a co jsem měla udělat a neudělala a tak) A že bych si to teď už víc užívala.
Jo. A taky jsem si často říkávala když se malej narodil, že jsem místo knížek o těhotenství, měla studovat knížky typu péče o novorozence.

Tak těhotenství a těhulkám zdar !!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1099
14.9.07 23:30

Ahoj Kalino.
dnes mám za sebou asi hodinovou odpověĎ NA SOUKROMOU ZPRÁVU, KTERÁ BYL ATROCHU PODOBNÁ TÉ TVOJÍ OTÁZCE… tudíš už dneska ze sebe nic nevycucám… ale na www.sweb.cz/jelenimatky.cz ¨
najdeš několik mách receptů prp děti a cca snídaně - obilná kaše, domácí buchta nebo celozrnný chléb s medem nebo bio marmeládou, prostě něco energického… :-) pak malá svačina - ovoce. oběd, zase malá svačina a to bych doporučovala i zeleninu nebo jogurt… a večeře - polévka, chléb… a samozřejmě přes den něco jako kukuřičné chlebíčky, housenky, rýžový chéb… nebo BIO sušenky slazené medem nebo rýžovým saldem… a hodně pít… no a pokud můžu poprosit o trochu trpělivosti, dnedka vv zhledem o kpokročilé hodime už fakt víc nemůžu!!! :cry:
NO a ještě se připojuji k té BT taky je to hezky na http://www.rodina.cz/clanek3694.htm

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
55
15.9.07 22:13

Díky moc Kačko. Jdu se mrknout na ty stránky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
282
20.9.07 10:29

Zdravím všechny snažilky ,

tady to vypadá, že se usnulo na vavřínech :lol: Tak jak pokračuje vaše snaženíčko??? Už některá našla vytoužené dvě //? Já mám dnes OVU, tak držte palečky, ať se nám zadaří :) Přeju všem moc pěkný a bezproblémový den, přestože je taková zima 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
151
20.9.07 10:34

luccy tak hodne stesti pri dnesni ovu :) :) :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1099
20.9.07 11:05

Ahoj snažilky, my máme tento týden děsný fofr… :-)
No tak Lucy to držíme palce!!!! Hlavně ať se zadaří!!!! My vytouženě čekáme na //, zatím jsem 9 den po ovu a tak ještě alespoň týden no a pak se uvidí… :oops:
positivní zpráva je, že mámpo UTZ, kde mi dr potvrdil, že žádné cysty nejsou, vše je v naprostém pořádku, vajíčka dozrávají a děloha je hóóódně narostlá, říkal… takže čekáme :-) :roll:
Tak hoky pište piště, taky jsem zvědavá, jakse kdo máte :-) :wink:
PS: našly jste alespoň nějaké použitelné recepty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20.9.07 11:26

Ahoj holky,

tak u mě nic. Dnes jsem měla dostat ms, od včerejška špiním. Sice BT zatím neklesla, ale podle mě to brzo přijde.

Tak další snaženíčko nás čeká začátkem října......tak uvidíme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
55
20.9.07 22:31

Nějak se nemůžu na ty recepty dostat. Ale v zá:,–(ě tedy, energické
sacharidové snídaně, svačinky tedy ovoce, jogurty - tak myslím, že takto nějak by to mohlo vypadat.
Všechny zdravím a přeju moc a moc zdravíčka a brzy třeba i první zpráva o //.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1099
21.9.07 20:22

Ahoj holky, moc se omlouvám, ta adresa je www.sweb.cz/jelenimatky
bez toho cz na konci. Omlouvám se!!! :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
55
23.9.07 07:10

Stránky jsem našla, ale na ty recepty ne a ne se otevřít. Hlásí mi to neexistující soubor.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
923
23.9.07 11:35

kalina recepty jsou pod UŽITEČNÉ http://www.sweb.cz/…/odkazy.html Ale je to dokument, který si stáhneš k sobě do PC.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
55
23.9.07 21:58

Tak už to mám !
Ty recepty. Jsou zajímavé, určitě vyzkouším. Některé dost podobné tomu co vařím. Trochu bych se bránila osmahovat na másle. A příkláním se spíše k názoru, že celozrné výrobky do dětského jídelníčku nepatří, jelikož
jsou pro ně špatně stravitelné, což může zatěžovat některé orgány.

Vítězné čekání na //, a krásný den přeje Kalina.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
294
24.9.07 16:58

Ještě je čas se k vám, holky, přidat?
trochu tu tápu, protože ještě žádné dítko nemám a snažíme se 2 měsíce, takže ani neřešíme IVF apod…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
282
25.9.07 07:48

Ahojky Stokvet,

určitě se přidej, nikdy není pozdě :D Já taky žádné dítko nemám a stejně jako vy se snažíme druhým měsícem. Držím palečky, ať brzo najdeš dvě // :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí