Menstruace a těhotenství

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Sarah555
25.5.10 10:23

mně se zase stalo, že po tom lehce pozitivnim testu jsem odjela na hory a jak jsem vstala z postele a chtěla se chystat na lyže (v duchu jediná myšlenka -že se nesmím moc dřít…), tak mě začalo strašně bolet břicho… asi 10 min, pak takový tmavý špinění a nakonec - následující 2. den - normální menstruace (celkem asi 6 dní) - takže jsem to odpískala (jako takové to „normální“ ukončení - když se něco nepovede…), ale byla jsem zklamaná. Momentálně jsem opět ve stavu čekání…:)) :dance:

• Citovat
  • Upravit
Sarah555
25.5.10 10:25

psychika dělá divy .. .já mám taky neustále pocit, že
jsem v tom… mám všechny příznaky: výtok, pobolívání břicha, píchání na jedné straně, náladovost, přejídání se, únava…, nakonec i rýma..... Ale
všechno se to dá určitě racionálně vysvětlit, aniž by
to byly znaky těhotenství… Jen si to přiznat a
vykašlat se na to…:))) to jde ztěžka. :-(

• Citovat
  • Upravit
Sajka
25.5.10 10:36

to je fakt, a to jsi nemusela na vyčištění dělohy? Já nevím, jdu zítra na gyne. Stejnak ten test by byl pozitivní, kdybych byla těhotná vid?

Sarah555 píše:
psychika dělá divy .. .já mám taky neustále pocit, že
jsem v tom… mám všechny příznaky: výtok, pobolívání břicha, píchání na jedné straně, náladovost, přejídání se, únava…, nakonec i rýma..... Ale
všechno se to dá určitě racionálně vysvětlit, aniž by
to byly znaky těhotenství… Jen si to přiznat a
vykašlat se na to…:))) to jde ztěžka. :-(
  • Citovat
  • Upravit
Sarah555
25.5.10 10:41

když to odejde s první menstruací, tak je to
naprosto normální… dřív se to stávalo - když nebyly žádné testy (ani měření teploty apod.) běžně, žena o tom neměla tušení, prostě se to neuhnízdilo jak mělo, tak to odešlo s 1. menstruací (je to normální). Proto není nejlepší, dělat si testy moc brzo, nejlépe pár dnů (i týden) po vynechání M., protože M. se může zpozdit… (a pak je člověk jen zklamán…).
Test může být negativní i týden po očekávané M. - je to velmi individuální (když se vylučuje méně toho hormonu…) četla jsem o tom na diskuzi s tématem „faleště negativní testy“.

• Citovat
  • Upravit
Sajka
25.5.10 10:45

Jejda já si pořád jen čtu a čtu různé články a tak. Myslela jsem že kdybych byla těhu a měla menstruaci , tak potom by ten test byl taky asi pozitivní vid? A ty znáš někoho kdo menstruoval a byl těhu? Stejnak je to divný vid?

• Citovat
  • Upravit
Sarah555
25.5.10 10:55

osobně ne, jen z mnoha stran od známých, kamarádek a z internetu… Právě že osobně ne - všechny mé známé to měly normální… že své těhotenství poznaly dle toho, že to nedostaly…
Doktorka mi říkala, že se to stane, když to tělo je zmatený a nechápe, že je těhotný (tak funguje dál jako za starých časů, když těhotné nebylo..) - což je
tedy naprosto zjednodušené vysvětlení…
ale nikde se o tom nedá nic dozvědět… nikdo to neví… (vždy se jen dozvíš, že to prostě je možné):))
a jaké jsi měla ty prvotní příznaky? měla jsi nějaké (kromě té čárky na testu)?

• Citovat
  • Upravit
Sajka
25.5.10 11:03

No jelikož jsem byla krátce, tak 4tt tak jen v kříži mě bolelo a prsa a únava. Co ty? A právě včera jsem si dělala test a byl negativní, tak už jsem to vzdala. :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Sarah555
25.5.10 11:08

já si dělala test dnes ráno - - -a byl taktéž negativní. ale stále jsem to nedostala, tak mám maličkatou naději. jenže to mám tak nepravidelné, že nikdy na 100% nevím správný den, kdy má M. přijít…
očekávala jsem to nejpozději včera. Ale je možné, že to mám dostat zítra (ale obvykle mám 2-1 den dopředu příznaky - přicházející M - je mi celkem blbě). teď je
mi jinak. Ale může to bejt jen psychický.

• Citovat
  • Upravit
Sajka
25.5.10 11:19

Na test je brzy ještě. Já se cítila taky divně a byla jsem. Zkus si nahmatat čípek, má být tvrdý. Já přestala brát antikoncepci v prosinci a ted v květnu jsem byla těhu. Asi dva dny po vynechání menstr. jsem si udělala test, a byla tam slabá čárka, kterou jsem objevila jen náhodně, když jsem šla test vyhodit,přesně tak to měla i moje ségra. Pak jsem si udělala odpo. ten citlivější a byla tam čárka taky. Takže tak. Pak jsem to tak po 4 dnech dostala a ted mám test negativní, tak jsem zvědavá co mi řekne doktorka . Mám úplný nervy, řeknu ti. :roll: :roll:

• Citovat
  • Upravit
Sarah555
25.5.10 11:25

tak se ozvi. budu ti držet palce. čípek - ten jsem ve své snazo o těhotenství jaksi
vynechala, vůbec nevím, kde je…?:)))

• Citovat
  • Upravit
Sajka
25.5.10 11:28

:-) měl by být vzádu takový hrbolek. koukni na net a zadej si děložní čípek foto a úplně se zhrozíš jak vypadá, není to pěkný pohled. Ale v těhu na začátku by měl být vrdší.

• Citovat
  • Upravit
Sarah555
25.5.10 11:38

no jo, ale když nevím, jak je tvrdý normálně, těžko ho porovnám s tím „nenormálním“ tvrdším.
a taky - asi to má každá jinak. No, mám z toho hrůzu.
A co myslíš ty, že ti řekne doktorka? Myslíš, že ti
udělá krevní testy?

• Citovat
  • Upravit
Sajka
25.5.10 11:47

Normálně je čípek měkkej a vláčnej, a v těhu je tvrdej.Kontroluje mě mužskej, protože já tam nerada šahám :roll: . No popravdě ani nevím co mi řekne. Podle toho co uvidí na ultrazvuku víš? Když tam něco uvidí, tak mě nejspíš pošle, ale když ne, tak je to pryč. Právě že minule viděla malinkatečkou tečku, ale nemohla stopro určit v jakém jsem týdnu , jen podle měsíčků víš? Mám z toho hrůzu. A co ty, v jakým si byla ty? A jak dlouho se zase snažíte otěhotnět?

• Citovat
  • Upravit
Sarah555
25.5.10 11:54

já byla jen na začátku - a pak přišla MS, nevím, v kolikátym, snažim se nebrat to tak vážně, všechno
nepočítat, abych se nepomátla…
nustále si říkám, že o nic nejde, že to jednou vyjde,
až to budu nejmíň čekat…
no, neberu HA od září loňskýho roku, ale snažíme se
tak od ledna - ale když se nám nechce, tak na to kašlem, nechcem si zkazit sex a vztah…

• Citovat
  • Upravit
Sajka
25.5.10 12:01

Přesně tak, u nás je to teď takový divný. Co ti budu vyprávět, no musím jít něco uvařit a pak do města na úřad, tak musím pádit. Zítra ti dám vědět jů? Opatruj se a tfuj tfuj. :-)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí

K2 Complex