Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahojky, prosím o názor. Máme za sebou 2. měsíc snažení. Dva dny ped očekávanou menstruací jsem začala špinit a asi den a půl jsem slabě menstruovala. Od té doby nic, jen je mi stále na zvracení, pobolívá mě v podbříšku a prsa mám nateklá a na nich hodně výrazné modré žíly. Myslíte, že bych mohla být i tak těhotná? Moc prosím o názory.
JANDULE, já si myslím že klidně. Já měla menstruaci taky během prvních měsíců těhotenství. Hodně štěstí.
Moc ti děkuju za odpověď. Jen mám strach udělat si testík, že neuvidím to, co bych móóc chtěla. ![]()
Jandule…měla jsem skoro stejné problémy…ale dnes na testiku jen 1 / ..ale to neznamená, že Ty nemůžeš být…udělej si testík…NEBOJ !!!
Tak jsem zkusila testnout, 2. čárka je slabounká, ale je tam. Tak zkusím testnout tak za dva dny a uvidím, jestli bude silnější. Ach jo, to čekání je hrozný. ![]()
Tak pokud je i slabounká, tak si myslím, že těku budeš. Já ji měla taky slabounkou a byla jsem…
Tak držím palce…
ja taky mela nejdriv slabounkou a po tydnu uz tam byly cary jak dalnice.Tak potichounku gratuluji
Holky děkuju za podporu, pročítala jsem tu fóra a koukám, že na podobný věci se tu probíraj dokola, ale prostě každá chce slyšet, že zrovna jí to dopadlo. Jsem na tom stejně ![]()
vsechny jsme na tom stejne
![]()
Tak si testni za par dni a preji ti att najdes dve tlusty //!!!!!!!!!!
A potom se sejdeme v diskuzi-stejny mesic