Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky, tak hlásím, jak jsem dopadla. Tak před tím to těhu nebylo, spíš všechny příznaky byly psychikou. Ale teď už to vypadá, že se zadařilo, včera na TT // a dnes taky
. Příští týden se chystám k doktorovi, tak doufám, že bude všechno v pořádku.
Jandule tak to ti mooooooooooc gratuluji!!!!!!!!!!!!!Ja uz ti psala predtim ale pod jinym jmenem..
U dr urcite vsechno dobre dopadne..tak se pak ozvi,ju?
Tak doufám, že ti to vyšlo! To by byl krásný dárek pod stromeček! ![]()
gratulace:) to je dárek taky bych chtěla aby nam vyšel do vánoc ![]()
Ahoj holky, tak jsem dnes byla u doktorky. Vzala mi krev a zítra budou výsledky. Ale myslím, že je to jasný, // jsou čím dál lepší. Ani mě neprohlížela, že až podle výsledků z krve a po ultrazvuku, na ten jdu příští pátek, že by mohlo být něco vidět. A dokonce mi hned vystaví průkazku, když teda bude všechno dobrý. Doufám že jo ![]()
Ahoj holky,
už si pár dní čtu na těchto stránkách, tak jsem se rozhodla, že se taky přihlásím. Patřím ke snažilkám už přes půl roku. Hrozně ráda bych znovu otěhotněla (mám už 20ti měsíčního chlapečka, kterému chceme s manželem pořídit sourozence). Nicméně se stále nedaří, takže jsem z toho dost smutná. ![]()
Jinak janduli moc gratuluji. Umím si představit to štěstí, co prožíváš.
Ještě jednou ahojky,
chci se zeptat, jestli máte některá z vás nějakou zkušenost s Proverou 5mg. Doktorka mi ji od pondělí předepsala na srovnání menstruace (trvala asi 14dní včetně špinění), mám ji brát 17.den 2×denně. Protože chci otěhotnět, tak se toho trochu bojím, neboť jsem na netu četla spíše negativa. Taky mám pocit, že moje ovulace přišla až druhý den, co jsem už Proveru vzala, tak nevím, jestli mi nebude bránit otěhotnět. Co vy na to? Jakákoli odpověď mi bude pomocná…díky moc
Jandule moc gratuluju. ![]()
Zelvoon, ja brala Proveru 5mg taky, neco pres pul roku. Pak jsem ji zapomela vzit na dovcu a stejne si menstruace delala co chtela. Dr. mi ji napsala od 15. dne a u me si myslim, ze blokovala ovu, tak jsme se snazili 5mesicu bez uspechu. Pak jsem presla k jinemu dr. ten mi udelal nejake testy, zaroven mi vysvetlil jak je to s moji zaklonenou delohou, ze bych mela lezet po styku na brise. No a na druhou navstevu u noveho dr. jsem sla uz jako tehule. Takze za sebe muzu rict, ze me Provera byla uplne k nicemu. Ale taky jsem cetla, ze spousta holek otehotnela s Proverou treba druhy mesic.
Díky, cernus. Právě toho se trochu bojím, abych se „nezdržovala“ s něčím, co stejně nepomáhá a někdy i škodí (viz.příbalový leták). Asi to zkusím brát chvilku, a když se nepovede miminko, tak to raději vy:,–(ím. Jsem zvědavá, jak to bude působit u mne. Stejně si někdy připadám jako pokusný králík. ![]()
Holky potřebuji Váš názor… 2.2 jsem prodělal revizi pro zt v 6tt. Včera jsem byla u svého gynekologa na kontrole vše je v pořádku. Udělal mi rovnou i preventivní prohlidku a citologii. Pak, když už jsem byla na odchodu, řekl at si za čtrnáct dní zavolám na výsledky, ale, že se stejně uvidíme dřív
.Sestinedeli jsme bohužel nedodrželi, styk byl asi po pěti dnech. Nevím, co si o tom myslet
![]()