Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj,
prosím Vás o radu: Od kdy se počítá cyklus, pokud jsou před ms 1-2 dny slabšího špinění? Od toho špinění nebo ode dne jasné krve?
Díky
spinenim myslis vytok s krvi nebo jen tmavy vytok?
Ja mam obcas tmavy vytok i 4 dny pred ms,pak to prejde a pak za treba 2 dny ms dostanu
Ahoj, před týdnem jsem byla na gyndě. Jsem úplně zdravá ženská, udělala mi vnitřní UTZ, vše v pohodě. Šla jsem tam hlavně kvůli tomu, že poslední MS jsem měla od 15–21.února, vždy po MS mám ještě 3 dny špinění. Jenže teď najednou asi před 14 dny, jsem začala špinit, ale docela dost, hlavně po čůrání, toho bylo hodně, večer i krev, trvalo to asi 5 dní, doktorce jsem to říkala, ale prý je to v pořádku a já taky. Těhotná určitě nejsem, nebo aspoň nevím že by prasknul kondom a hlavně toho sexu moc nebylo, byl to náročný měsíc u zubaře, takže sex nic moc
Tak já teď právě nevím, zda to byla ovulace nebo MS…Jsem s toho nějaká zmatená
Mohlo to být místo MS? I 3 týdny po poslední MS??
Díky, díky
Ja jsem vzdycky pred moji 5tidenni menstruaci spinila dopredu asi 3dny. gynekolozka me rekla, ze je to normalni, ze je to sliznici nebo co
Ale nepocitala jsem to jako zacatek moji ms
Jenže já špinila hned necelé 3 týdny po MS
a MS jako taková se ještě nedostavila, a to jí mám vždy přesně. Pokaždé od 15 do 20,někdy 21. ![]()
Docela je to divné u mě. Na UTZ mi doktorka řekla, že žádný problémy nemám, sliznici mám položenou dost nízko, takže ani nemám moc bolestivou MS, vaječníky ok, děloha poměrně malá
Uplně zdravá jsem tam dole, takže dumám proč ještě nemám MS a co bylo to špinění, měla jsem to úplně poprvé a dost a 3 dny vždy večer místo špinění byla tmavá krev ![]()
@terezka24 píše:
Jenže já špinila hned necelé 3 týdny po MSa MS jako taková se ještě nedostavila, a to jí mám vždy přesně. Pokaždé od 15 do 20,někdy 21.
Docela je to divné u mě. Na UTZ mi doktorka řekla, že žádný problémy nemám, sliznici mám položenou dost nízko, takže ani nemám moc bolestivou MS, vaječníky ok, děloha poměrně maláUplně zdravá jsem tam dole, takže dumám proč ještě nemám MS a co bylo to špinění, měla jsem to úplně poprvé a dost a 3 dny vždy večer místo špinění byla tmavá krev
a test sis delala?
@Misi-nnka
Proč test?? Já určitě těhotná nejsem, nevím o tom že by prasknul kondom ![]()
Mohla to být menstruace. měla jsem to také, přišla třeba po 3 týdnech a tím byla slabší. alespon tak to bylo u mě…
Já právě teď dumám, zda mám počkat na dubnovou MS nebo si raději zajít znova k MUDR. na vyvolávačku ![]()
Dostala jsem po 10 letech HA, tak bych jí ráda začala už brát.
Těhu jsem vyloučila hned, je to blbost, prasklý kondom se pozná hned, ikdyž se mi to osobně nikdy nestalo, ale četla jsem o tom ![]()