Ovulační mikroskop

Anonymni
5.10.07 16:14

Ovulační mikroskop

Ahoj holky, dostal se mi do ruky ovulační mikroskop. Jaký na to máte názor nebo jaké zkušenosti? Zkouším to zatím první měsíc a „kopretinky“ se neobjevily. Protože ještě občas kojím, těžko říct, jestli ovuluji nebo ne, a jestli je teda ten mikroskop vůbec k něčemu. Menstruaci jsem už měla 2×, ale dost nepravidelně a od té poslední už 2 měsíce nic. Díky za názory!

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymni
5.10.07 17:11

Já jsem ho měla, protože se nám dlouho nedařilo. No a s mikroskopem jsem byla hned další měsíc v tom :D Opravdu se tam objevily takové obrazce, jak byly na přiloženém obrázku. Vletěli jsme na to a výsledek bude mít 10 měsíců… Markéta

• Citovat
  • Upravit
878
5.10.07 17:13

Ahojte, to je jako ovulacni test? Kterou znacku mate na mysli? Kolik stoji? Ze bych to zkusila? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
5.10.07 17:25

Byl to Lady Q Scope a stál 579,– Kč včetně DPH. Celý název byl ovulační tester.Objednávala jsem to z www.elektrocoleti.cz, ale už dřív. Jak jsem psala, výsledek právě demoluje obývák :lol: Držím palce, aby pomohl. Markéta

• Citovat
  • Upravit
10848
5.10.07 17:37

jo, a jinak je to proste mikroskop, takze jestli doma nejaky mas, staci i ten. Tento ma vyhodu ze je mrnavej, vypada jako rtenka, ale jinak je to uplne jedno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
878
5.10.07 17:38

Market, A jak to vlastne funguje-stejne jako tehu test? Pocuravaci metoda?:lol: a na jak dlouho je to baleni, kdyz to stoji tolik penizku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10848
5.10.07 17:40

Janniah: ještě tedy dodatek: je to analyza slin. behem ovulace vypadaji sliny jinak nez jindy v prubehu cyklu - ovsem musis si je zvetsit - proto na ne koukas pres mikroskop. Je to docela jednoducha metoda. Jestli to pisu nejasne, klidne se zeptej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
878
5.10.07 17:41

Uz jsem si to nasla na netu, tak si to proctu. Diky za radu. Nevim teda, jestli mi to pomuze, protoze nevim, jestli jsem uplne OK, na hormonalni spektrum jdu az pri MS a pak mozna na laparku, ale teoreticky bych to zkusit mohla i tak. Diky za radu, urco to za to stoji..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
878
5.10.07 17:43

http://www.compexbrno.cz/…ovulace.html

Diky za to, tak to jsem nevedela, ze ze slin:-) To uz zni sofistikovane:-)) Nasla jsem o tom info viz link vysse. Je tam i fotecka. :lol:

Jeste jednou diky a pekny vikend:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
5.10.07 18:03

Právě se mi líbilo, jak je to jednoduché. Dr. pořád váhal a pořád měřil teploty a neměl se k poslání na vyšetření. Už jsem byla na mrtvici. Navíc jsem měla hodně nepravidelný menzes, takže přijít na to, kdy je opravdu ovulace i při měření teploty bylo nemožné. Harpyje to popsala správně. Je fajn, že je tester malinký. Fakt jak rtěnka. M.

• Citovat
  • Upravit
878
5.10.07 18:13

Uz jsem to soupla na diskuzi do Snazilek mimi 2008. Treba to nekomu jeste pomuze. Nejlevnejsi jsem nasla za 495kc. Pristi mesic bych do toho sla, pokud se nezadarilo ted. Zrovna jsem si vydelala prekladem nejake penizky do kapsy, tak si to koupim. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
97
5.10.07 19:11

Ahoj, teď když se dívám, taky to stálo 495,–, ten zbytek bylo poštovné… Držím palce, aby pomohlo…Jo, ať žijí překlady! Já jsem zabalila dřív služebku, kdy jsem byla tlumočit… A je to pidi investice proti tomu, co čeká potom. Hodně štěstí!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
475
5.10.07 20:25

Ahoj snažilky,

všem moc s mikroskopem fandím.
Já ho používala párkrát, ale nikdy jsem bohužel OVU-dny nezpozorovala, i když na UZ dle dr. OVU proběhla …
tak nevím :evil: !!!

POužívala jsem ho párkrát, ale nikdy se neukázaly kapradinky…,prostě to, co se ukázat mělo…

Přeju všem ale moc štěstí :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1039
5.10.07 20:26

Ahoj holky,
já jsem si také koupila tento ovulační tester - chtěla jsem ho používat z opačných důvodů než vy - abych odhalila ovulaci a vyhla se otěhotnění. Ale přijde mi, že nějak nefunguje - ukazuje mi pořád plodné dny, celý měsíc, což vzhledem k tomu, že plně kojím a ještě jsem ani neměla MS, je asi docela blbost :oops:
Tak nevím, kde je chyba, ale jsem z toho dost zklamaná :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
6.10.07 20:22

Čtu tady tu cenu za mikroskop. Já ho mám za 300,– od Meopty, ale kupovala jsem ho v únoru 2006, tak nevím, za kolik by byl teď. Jmenuje se „lady fertility tester“ (ve vyhledávači mi to nějaké prodejce našlo, např. http://www.lekarnanovodvorska.cz/index.php?… , od Lady Q se liší jen tím, že nemá podsvícení. Stačí se ale podívat do světla (prostě tu „rtěnku“ natočíte ke světlu) a podsvícení není třeba. V lednu se nám narodil syn, tak nevím, jestli poděkovat tomu mikroskopu nebo časté náruživosti mého manžela :-)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex