Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Simona_blond Asi záleží na každém, když mi před asi 3 lety moje dr. psala duphaston, a to jsem ho brala až 20.-25.DC, tak mi řekla že ms by měla dojít do 14 dnů… a většinou kolem toho 14. dne došla někdy došla až za 3 týdny někdy za měsíc
@Myhsa Jo tááák, tak to jsem vůbec nečekala. Mně řekla, že příjde hned po dobrání totiž.
@Simona_blond ono možná aj záleží na dávce, já měla 1× denně protože to taky může hrát roli…
@Myhsa nooo, to je pravda. Já brala 2×, ráno a večer. No každopádně jsem zvědavá, kdy ms dorazí..
@Simona_blond neboj,když dr. řekla že dorazí tak dorazí… taky jsem jednou dosla k dr. po 3 měsících co jsem to nedostala a jen koukla utz, řekla máte nízkou sliznici. víc sem se nedozvěděla no a za 4 dny po dr. mi ms po 3 měsících došla… takže klid a žádný stres ona se objeví
@Myhsa Jj, určitě dojde, akorát ted na ní čekám jako na smilování, protože mám začít brát Femaru 1dc ![]()
Ahoj, prosím o radu, v pátek jsem dobrala Duphaston a od včera (úterý) mám takový průhledný tahavy výtok. Mam bolesti v oblasti vaječníků a hodně citlivé bradavky. Bohuzel mývam anovulacne cykly.Jen mě zajímá jaky by měl být výtok po Duphastonu..jestli je možné mit ovulaci..