Duše narozená omylem?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Tak to me se taky zdalo o dedovi, ze umrel a taky do tydne umrel…bylo tobstrasny - rikala sem to mame… mimo jine kdyby se mi zdalo o ni tak ji to taky nemam rikat, ale ji se taky jednou tohle stalo s babickou…
je to des bes ale co s tim nevim, ale jak uz tu bylo psano zkusit se tomu postavit.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Naši jednou zkoušeli geopatogeni zóny a pry jsou v tom pokoji špatně, několikrát stěhování postel ale nepomohlo to, naši jsou skeptičtí a pry mam jen velkou fantazii… ![]()
- Citovat
- Upravit
Ve městě je naleziště železné rudy a zlata… ![]()
Hrůzné sny ustáli kdyz jsem se odstěhovala… ![]()
Naši měli u sebe babičku na doziti a i kdyz umřela již před 5 lety ja si v jejim bývalém pokoji porad nemůžu sednout na její postel ( byla úplně nova a babi umřela ve kresle které se spalilo ) nebo na židli, mam takový divny pocit ![]()
- Citovat
- Upravit
Může se duše zmýlit?
Holky já mám podobný problém, nebudu tady dlouze rozebírat své sny, ale..Již odmala
v sobě cítím jakobych tady do tohoto světa nepatřila, jakobych tady byla omylem..A myslím si že se v mé dávné minulosti muselo něco tragického stát a to způsobilo že že jsem se narodila. Cítím to v sobě již třicet let a myslím si že každý z nás má v sobě něco jako instinkt. Spíš je otázka kam se obrátit, nebo ke komu aby to pomohl rozluštit? Ono totiž není moc lidí, s kterýma by se o tom dalo bavit..Katka
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ja, kdyz jsem byla mala (tak 3-4 roky), tak jsem taky pribuznym doma zacla vykladat, ze kde jsem bydlela, co jsem mela na sobe, jak ten dum vypadal, co jsme delali.. no dodnes mam si dokazu vybavit stary dum a jednu mistnost, dokonce jsem mela takove stare saty na sobe, co se nosivaly se zasterkou.. no tezko rict, zda to je detsky vymysl, ale nechapu, proc by najednou male dite zaclo vykladat, ze nekdo zilo.. takze proc by to nemohlo byt skutecne v tvem pripade..sami nemuzeme vedet, co existuje ci ne.. kolik je malému roků?
M.
- Citovat
- Upravit
Nejsi sama, věř tomu. Takových lidí co mají v sobě podivné pocity je víc, ale je strašně těžké o tom mluvit, protože není dohromady s kým
Strašně ráda bych za někým zašla, aby mě pomohl záhadu vyřešit, ale nikoho takového neznám a lidi kolem mě by se mě vysmáli..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Ve městě je naleziště železné rudy a zlata…![]()
Hrůzné sny ustáli kdyz jsem se odstěhovala…
Naši měli u sebe babičku na doziti a i kdyz umřela již před 5 lety ja si v jejim bývalém pokoji porad nemůžu sednout na její postel ( byla úplně nova a babi umřela ve kresle které se spalilo ) nebo na židli, mam takový divny pocit
Já jsem se kdysi před lety přestěhovala dost daleko od rodiny za přítelem, a od té doby se mi stává, že se mi zdá o mámě nebo tátovi, a ten následující den já se s nimi telefonuju nebo mluvím po skypu, ale úplně náhodou, aniž bychom se na tom domlouvali.
pak jsem to vyprávěla kamarádce, která má nejaké schopnosti, a říkala mu, že zo dělají ty rudy, naleziště kterých se nachází kolem. Oni odrážejí energii a lidi, co jsou citliví k takovým jevům, zažívají nepochopitelné věci. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Dobry den,Narodila jsem se do milující rodiny, mam mladšího brášku, vyrůstala jsem nejdříve v panelovém domě a pak si rodiče svépomocí postavily rodinný dum.
Brzy jsem se naučila chodit a mluvit a ma první veta byla " ze je něco špatně, ze tu nemám byt ". Maminka z toho byla hrozne špatná a pry jsem to vykládána každému na potkání… Tento silný pocit ze tady nepatřím, ze mam byt jinde me držel cca do 10 let pak už jsem se naučila s tím žít ale drží me to dodnes…
Po přestěhování do domečku to me bylo cca 7 let jsem začala trpět nocnimy murami, zdavalo se mi hodne často o mrtvých lidech, o velkém množství rakvi jak jsou úplně všude a ja na nich bud stojím nebo sedím, všude ve snu jsem viděla mrtvoli jak lezi u silnic, v lese v rozborenych domech… Reakce rodičů byla ze jsem blázen a divná ze zajdeme k psychiatrovi… Od te doby jsem raději o svých snech mlčela…
V domě jsem dostala cca v 14 letech svůj pokoj který byl spojeny se schody na pudu a to teprve začalo peklo… Denodene sny o mrtvých, o tom ze me někdo honí a chce mi ublížit, ze se porad jen musím schovávat…
Několikrát se mi stalo ze za mnou v noci přišel temný stín a smál se tomu ze se bojím, ležela jsem přítiskla obličejem ke zdi a bála se otočit, chvily sedel vedle me, pak jsem slyšela jak to jde po schodech nahoru na pudu…
Občas kdyz jsem se probudila viděla jsem ve tmě dvě zářivě žluté oči co na me koukají…
Několikrát jsem zažívala deju vu a měla záblesky z minulosti kde jsem jasné viděla ze jsem žena ve starodavnych šatech bydlici v domě ze dřeva…
V 18 letech jsem se přestěhovala k příteli a zle sny přešli jak mávnutím proutku… Nicméně v mem bývalém pokoji nikdo žádná návštěva nechce spát sama, vetsinou ve dvojici ze se tam necítí dobre
Konečně po 15 letech od přestěhování mi rodiče uvěřili ze je tam něco špatně kdyz v tom pokoji nikdo nechce byt po setmění
Dum je postaveny novy na bývalé louce u lesa a vím ze še tam nic nestalo.
Každopádně můj dotaz je proč jsem měla jako malé dite utkvělou představu ze tady nemám byt ze je něco špatně, ze mam byt jinde?
Děkuji Vám za trpělivost pri docitani mého příspěvku a za připadne rady budu rada.
napadá mě jediné slovo - vrozená schizofrenie.
- Citovat
- Upravit
@Kate1984 a zakladatelko, jste z Jiznich cech nebo z Prahy? Mohla bych poskytnout kontakt…piste sz
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Zchizofrenie asi tezko. Nedovedu si predstavit, ze by se nemoc projevila, a pak zase odeznela na urcity cas, sama od sebe…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jinak zkusenost nemam. Verim, ze neco takoveho mozne je. Musi to byt stresujici. Preji ti, aby se nasel nekdo, kdo ti pomuze ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Ze severní MoravyA schizofrenní nejsem
potvrdil ti to někdo? Ona to není totiž jako rozdílná osobnost, ani to že bys byla hloupá, ale ty stíny apod..
- Citovat
- Upravit
@Pizlam Ne? Tak si o tom něco zjisti, neříkám zmizí, ale může být potlačena. A píše se „s“ nechci teda nějak rýpat. Ještě může být paní senzibil, jako já. Já viděla jako dítě modrý stín a od mala mám věštecké sny. Teda krom období těhotenství, tam to je bůh ví proč omezený.
Příspěvek upraven 16.03.14 v 13:21
- Citovat
- Upravit