Duše narozená omylem?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
20155
17.4.14 12:05
@Anonymní píše:
Každopádně můj dotaz je proč jsem měla jako malé dite utkvělou představu ze tady nemám byt ze je něco špatně, ze mam byt jinde?
Děkuji Vám za trpělivost pri docitani mého příspěvku a za připadne rady budu rada.

Pokud věříš na minulé životy apod., je možné, že tvá duše se rozhodla znovu nastoupit život na této planetě v tomto fyzikálním skupenství, ale tvé ego během/po narození si to „rozmyslelo“. Nikdo se nerodí bez důvodu, ale občas se s tím někteří z nás nesmíří.. Je celkem jedno, kdo ti s tím posléze pomůže to vyřešit, zda psycholog, kineziolog, regresní terapeut, homeopat či kdokoli jiný. Důležité (a to celkem životně) však je, aby dotyčný byl opravdu napdprůměrně dobrý, protože provede celkem závažnou „rekonstrukci“ tvé psychiky.
Pokud na tyto věci nevěříš, pak z racionálního hlediska se může jednat o poruchu hormonální či jinou biochemickou nerovnováhu v těle, která narušovala mozkové spoje. Nejsem psychiatr, netuším, jak vznikají halucinace a bludy, ale vysvětlení může být i zde. Opět s tím dokáží pracovat nejen psychiatři (toto pojmutí problému je již na doktorech), ale i někteří jiní léčitelé - ovšem opět platí, že to musí být hvězdy svého oboru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1972
17.4.14 12:24
@Dueliola píše:
@ivunak to je dobře, že psychologa ani psychiatra nepotřebuješ.
Potkala jsem lidi, kteří by podle mě, zpětně viděno, když jsem v klidu, potřebovali spíš psychiatra a práci na sobě samých, než práci s energií pro druhé, za kterou si nechají platit. :nevim:
Nic proti nikomu, ale nikdo z těch „energetických“ pracovníků, mi neřekl nic konkrétního, vlastně ano, že se mám modlit…nechat „vyčistit“ dům, pozitivně myslet, s pokorou…
Každý extrém je škodlivý, ať už někdo všechno přehnaně analyzuje, rozebírá, psychologizuje, nebo to všechno žene přes energie, přivtělené duše, duchy…spousta věcí záleží na vědomí a psychice jednotlivce, lidská mysl a duch je tak nedefinovatelná a neprozkoumaná…každému může pomoct něco jiného.

Záleží s čím a za kým jdeš. Já jsem šla, za jak píšeš „energetickými pracovníky“, vždy na doporučení dalších lidí, kteří s nimi měli dobré zkušenosti. Podle toho, co píšeš jsi šla asi za lidmi, kteří problémy řeší přes víru. To taky není moje parketa. Nemám nic proti víře jako takové, i já si věřím svým způsobem, což mně vyhovuje.
Byla jsem u kartářek, léčitelů, astrologů, kineziologů, lidí, kteří se zabývají alternativní medicínou apod. a nikdy jsem z nich neměla špatný pocit.
Myslím, že pokud má člověk problém, tak si musí rozmyslet s kým ho chce řešit. Tím myslím problém rázu, o který v diskuzi jde. Pokud si budu myslet, že to, co se mně děje není reálné a mám to pouze v hlavě, tak půjdu za psychiatrem a budu řešit pouze důsledky problému tím, že ho potlačím léky. Pokud chci přijít na to, proč ten problém mám, tak půjdu za někým, kdo je schopen mně říct, proč se mně to děje a pomůže mně řešit příčinu problému.
Ale já to vidím tak, že nic se člověku neděje bez nějaké příčiny, tak bych tu příčinu hledala jako první. Ale jak píšeš, nic nehnat do extrému!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Taona
17.4.14 14:25

@ivunak já neodsuzuju lidi, kteří pracují s energiemi, spíš jsem ještě nenašla někoho, koho mám potkat.

• Citovat
  • Upravit
1972
17.4.14 15:35
@Dueliola píše:
@ivunak já neodsuzuju lidi, kteří pracují s energiemi, spíš jsem ještě nenašla někoho, koho mám potkat.

Chápu. Taky se přikláním k názoru, že ne náhodou potkáváme správné lidi v určitých životních obdobích…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
grepfruit
14.5.14 18:05

TY MĚ DĚSÍŠ :roll:

• Citovat
  • Upravit
4476
14.5.14 20:37
@ivunak píše:
Chápu. Taky se přikláním k názoru, že ne náhodou potkáváme správné lidi v určitých životních obdobích…

Mě se například stává, že si u člověka, který mi ještě ve spirále přijde zpět do života, snadno zapamatuji jméno. Jinak jsem totiž schopná zapomenout jméno člověka, který se mi představil během dvou vteřin… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
1.7.14 15:14

@Dueliola vyčistili to naši, když jsme byli s bráchou v létě pryč. pozvali nějakého vyhlášeného léčitele, ktrý pracuje s energiemi. pochází z česka, ale působí v německu. přijel, spočítal duše a zeptal se, zda je m izolovat jen od naší chaty nebo i sousedních = odvolá je. Podrobnosti bohužel nevím. Ale představuji si to tak, že se s nimi spojil a vysvětlil jim že je čas odejít dál, nebo jim k tomu nějak pomohl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
701
3.8.14 20:31
@Anonymní píše:
Ve městě je naleziště železné rudy a zlata… :think:

Hrůzné sny ustáli kdyz jsem se odstěhovala… :nevim:

Naši měli u sebe babičku na doziti a i kdyz umřela již před 5 lety ja si v jejim bývalém pokoji porad nemůžu sednout na její postel ( byla úplně nova a babi umřela ve kresle které se spalilo ) nebo na židli, mam takový divny pocit :nevim:

mame toho hodne spolecneho, jestli budete chtit mapiste prosim sz 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
vykladzkaret
4.8.14 05:07

Ten pocit z detstvi mohlo vyvolat neco prenatalne - treba nechteli rodice kluka? Nebo jste si mozna internalizovala nejaky jejich „vibe“ ci vlnu, kterou vydavali. Mohla jste i neco zaslechnout behem hadky. Mohlo to souviset i s necim ezoterictejsim, pokud tomu verite, typu jakesi sirsi pameti sveta ci sirsiho vedomi, ale ne kazdy tomu veri. Spis jste hodne citliva osobnost.

• Citovat
  • Upravit
Minibrouk
1.8.22 21:57
@Anonymní píše:
Opravdu jsem se stala nespavcem, bývala jsem hodne utahana, ve snech se mi hodne zdálo o těch co brzy umrou, říkala jsem mamce, mami teta brzy umře a buch za 3 dny umřela řekla jsem ji to jeste 2 x ale pak mi nadala ať raději mlčím ze to vedet nechce.

Zdava se mi o dědovi a babičce, ze děda vzkazuje tátovi ať se tak nerozciluje ze jinak brzy bude s nim, nebo ať si dává pozor na kolena, zadá… Občas vzkaz vyřídim…

Někdy mi děda rekne ze nejsou s babi spolu ze on je nahoře a babi tam kde je to zle… Ale nevim jak pomoci :nevim:

Po narozeni syna še to na chvily sklidnilo, ale v jeho cca 2 letech pravidelně ve 3 rano pláč a divné zvuky z pokojicku… Vždy jsem pro nej šla a mě o zádech předjížděl studny zaván… 8o v jeho 4 letech dostal hystericky záchvat ze v ložnici u dveří stojí bubak a odmítal sám projít kolem dveří… V noci několikrát sez budil s křikem a ja jasné nad nim viděla bili opar který zmizel a syn se uklidnil.
Následně jsme druhy den vykropila byt svecenou vodou a duch byl pryč sám syn to potvrdil.

Druhy den se mi zdál sen ze u te postele stala žena v bílém starém oblečeni, hubena bez obličeje a ze je to ta sama co za mnou chodila v domě rodičů ale neřekla mi proč ani proč přišla po 15 letech :nevim:

Na jakem zlem miste je babi, to je blbost ne?

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat