Duše narozená omylem?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@Z.jev píše:
@Pizlam Zakladatelka klidně mohla mít projevy, pak se přestěhovala, začala nový život, dostala se do psychické pohody… to neznamená, že se to nemůže vrátit, ale může být dlouho bez záchvatu. Tím nechci říct, že zrovna zakladatelka je schizofrenik
Urcite to muze byt chvilku lepsi, pak zase horsi ale ze by vymizela uplne na urcitou dobu to asi ne. A myslim, ze by tam bylo i neco vic nez jen „videni“. Byla by k tomu urcite i nejaka deprese. Nechci se k tomu rozepisovat vic. Treba do Sz
Ale opravdu si nemyslim, ze zakladatelka ma tuto nemoc. A o to vic, kdyz pise, ze u dr. byla.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Kate1984 jsem rada ze nejsem sama…
Pamatuju si, že od ranného dětství, ve školce, ve 4 letech jsem kamarádky přesvědčovala o jistotě dalšího života. Není to víra, ale jistota, kterou si s sebou nesu celý život. Rodiče 100% ateisti. Pamatuju si i to, jak jsem se proti ostatním dětem cítile hrozně dospěle, zrale, prostě úplně jinak než jsem se cítit měla. Tenhle pocit v průběhu života odezněl, jak jsem dospívala a dostávala se do TOHO věku. Nikdy jsem nezažila nic nadpřirozeného, asi patřím do života, který žiju. Nebojím se smrti, vím že bude další život. V základech o poznání kvalitnější.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Z.jev píše:
Projevuje se nejčastěji mezi 15. - 30. rokem, ale můžou tím trpět i malé děti. Schizofrenií je několik druhů, tzn. že každý nemocný se projevuje jinak, nejde říct, že známý to měl takhle, tak to jinak být nemůže
To urcite ne. Ten vek tricet je jen takovy prumerny co se tyce statistik. Netvrdim, ze to nemuze byt i v patnacti ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Pizlam Ona právě píše, že u doktora nebyla, že když ji tam chtěli rodiče poslat, raději o tom přestala mluvit. A co my víme, jaké může mít další projevy, o kterých třeba ani neví, že to patří k tomu? Já v práci několik schizofreniků mám, i jinak nemocných, takže si netroufám tvrdit, že to nemůže být projev schizofrenie nebo jiné poruchy. Stejně tak si ale netroufám tvrdit, že to nutně nějaká porucha být musí. Jenom jsem spíš zastáncem toho nejdřív vyloučit racionální možnosti a až pak se zabývat tajemnem ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Pizlam Ne nemyslím. protože to není rakovina, psychické nemoci se mohou měnit. Mozek je přece jen trošku jiný a hlavně neprozkoumaný orgán.
- Citovat
- Upravit
@Z.jev píše:
@Pizlam Ona právě píše, že u doktora nebyla, že když ji tam chtěli rodiče poslat, raději o tom přestala mluvit. A co my víme, jaké může mít další projevy, o kterých třeba ani neví, že to patří k tomu? Já v práci několik schizofreniků mám, i jinak nemocných, takže si netroufám tvrdit, že to nemůže být projev schizofrenie nebo jiné poruchy. Stejně tak si ale netroufám tvrdit, že to nutně nějaká porucha být musí. Jenom jsem spíš zastáncem toho nejdřív vyloučit racionální možnosti a až pak se zabývat tajemnem
Ja tu nekde cetla, ze tam byla ale ze ji nepomohl a koukal na ni jako na blazna. To jsem asi koukala spatne. Ano, muze to mit i racionalni vysvetleni. Treba jak tu nekdo psal vyse, ze mohla v detsvi videt neco v televizi a mozek si to spojil s tim, ze to zna.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Bella1988 píše:
@Pizlam Ne nemyslím. protože to není rakovina, psychické nemoci se mohou měnit. Mozek je přece jen trošku jiný a hlavně neprozkoumaný orgán.
Mohou mit promenlivou formu, nikoli se vytratit uplne. Obzvlaste bez lecby, u tak zavazneho onemocneni jakym je sch.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Pizlam Prosím přečti si pořádně co jsem psala, opravdu se o tom nebudu a nechci dohadovat. Nenapsala jsem, že zmizí, ale můžou se měnit, navíc nemáš pravdu. Deprese se dají vyléčit úplně.. Ahoj
- Citovat
- Upravit
@Pizlam píše:
Ja tu nekde cetla, ze tam byla ale ze ji nepomohl a koukal na ni jako na blazna.
Byla jsem u psychiatra a koukal na mě jako na blázna
![]()
Omlouvám se, ale to je vtipný
Ne, psala, že rodiče na ni koukali jako na blázna a navrhovali psychiatrii, což se mi v souvislosti s dítětem, které má vidiny, jeví jako racionální ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Z.jev píše:
@Pizlam Ona právě píše, že u doktora nebyla, že když ji tam chtěli rodiče poslat, raději o tom přestala mluvit. A co my víme, jaké může mít další projevy, o kterých třeba ani neví, že to patří k tomu? Já v práci několik schizofreniků mám, i jinak nemocných, takže si netroufám tvrdit, že to nemůže být projev schizofrenie nebo jiné poruchy. Stejně tak si ale netroufám tvrdit, že to nutně nějaká porucha být musí. Jenom jsem spíš zastáncem toho nejdřív vyloučit racionální možnosti a až pak se zabývat tajemnem
Mjo, taky to tak vidím.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Schizofrenních příspěvků si nevšímej, lidé, kteří na to „něco“ mezi nebem a zemí nevěří ti ani nic jiného nenapíší.
Myslím, že máš velmi silné vzpomínky z minulého života, jistě by ti pomohla regresní terapie, určitě budeš také vnímavější k oněm věcem mezi nebem a zemí, zkus si o tom něco málo zjistit, abys věděla, že se nemusíš bát. A tvé pocity v pokoji doma u rodičů-nikdy nevíš, co se dělo na té louce, kde byl později vysavěn váš barák, jaké jsou tam energie a pokud jsi vnímavější mohou se u tebe shromažďovat duše. Neboj se toho a pokud si chceš o tom s někým popovídat najdi si na internetu osoby, které se s tím nezabývají-ty ti neřeknou, že jsi blázen ani se ti nevysmějí a věř, že jich je čím dál tím víc-naštěstí. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já bych si všímala i těch „schizofrenních“ příspěvků.
Esoterika, duchovno…a podobné věci…energie…mohou s psychikou nevyrovnaného člověka dost zacloumat…
I psychiatrie je v tomto směru o kousek dál.
Zde je čtení o tzv. psychospirituální krizi
- Citovat
- Upravit
V diskusi Regrese a zkušenosti…poslední příspěvek od @Damafi.
Duchovno má své úskalí.
- Citovat
- Upravit