Nechtěné přání do života
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Nechtěné přání
Všechny zdravím!
Chci se zeptat - stalo se vám někdy, že jste si přitáhly do života nechtěné nebo nesprávné přání?
Třeba, že jste po něčem moc toužily nebo si přály i jen mimoděk a pak, když se to splnilo, tak jste litovaly? A čeho se to týkalo?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Ano, to se mi stalo několikrát. Než začaly loni prázdniny jsem si přála, aby trvaly déle než jen dva měsíce. Byla jsem utahaná…Nakonec ty moje prázdniny trvaly čtyři měsíce. Dcera těžce onemocněla, potřebovala stálou péči.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
To říkala moje babička:
„Dávej si pozor na to, co si přeješ… mohlo by se ti to vyplnit.“ ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jojo, musela jsem si vyčerpat pár dnů dovolené, ale byla jsem doma. Hezky jsem dlouho spinkala, pak lehce pogruntovala, uvařila, občas mi to nedalo a udělala jsem něco do práce. no celkově to bylo takový fajn, až jsem si řekla, že by se mi líbilo pracovat z domu. Že bych v mezičase dala pračku, něco uvařila… A prásk, v době, kdy byly největší fofry v práci, mi zubařka musela vyrvat zub moudrosti, který blbě rostl a tlačil do vedlejšího zubu. Takže dáseň zašitá, bolest jak kráva, opuchlý, mluvit jsem nemohla a do práce jsem ani nedolezla. Takže se mi to splnilo - pracovala jsem z domu ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Allons-y píše:
To říkala moje babička:
„Dávej si pozor na to, co si přeješ… mohlo by se ti to vyplnit.“
Nebo taky: Bacha na přání, aby se ti splnily všechny tvoje sny, protože noční můra je taky sen… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jj, před sedmi lety jsem chodila na diskotéku a hodně tam hráli Lucku Vondráčkovou - Vítr. Tak se mi ta písnička líbila a říkala jsem si ať je jak vítr
A pak jsem potkala manžela
Fakt ho v tu dobu nikdo nespoutal. Šílený ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Strašně moc jsem se chtěla vdávat, neskutečně moc, chtěla jsem, aby se všechno urovnalo a já měla kompletní rodinu, žádný předsudky okolí ohledně toho, že mám holku
. A to, že jsem se vdala, je opravdu moje noční můra, která prozatím pořád trvá, i když je to o mnoho lepší - rozvod, ale šílený a už nikdy více ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Malaga jojo, po roce u prvního, jsem si přála někam na víkend vypadnout, odpočinout si od nočního vstávání, přijít na jiné myšlenky.. No a v jeho 14ti měsících mně odvezli s ukutním slepákem do nemocnice a týden jsem si tam pobyla.. Jo, musím říct, že jsem se dospala, odpočinula, přečetla dvě tlusté knihy.. a zatraceně si pak vážila toho, že mohu 24hodin denně, 7dní v týdnu pečovat o svoje dítě a trávit veškerý čas s ním ![]()
O jaké přání jde u tebe?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Podvědomě jsem si vždycky přála mít syny - kluky. Brášky rošťáky le grande. Respektive jsem se necítila být matka holčičky. Takže ne že bych si přála mít v bříšku výhradně kluka, spíš jsem si říkala, ty jo, co když je to holka. Nějak jsem si s tím nevěděla rady.
Mám dva krásný kluky. Dva roštáčky le grande. Ale nejen rošťáky. Jsou to prostě chlapi, bez ohledu na věk. Nějakej koník jdoucí okolo, je jim šumák, ikdybych je táhla smykem (tak zrovna v centru metropole nebydlíme), zatímco takovej John Deer, to všeho nechaj…
a nejideálnější oblečení jsou malé montérky a gumáky a největší lahoda je, když je táta vezme pod podvozek a dovolí jim popotáhnout „golou“ nějakej šroub…
… no jo no, já si to vážně tak nějak představovala. Zatím si ale nemyslím, že to bylo nesprávně. Nesprávně by (podle mě) bylo, kdyby moji kluci (tedy hlavně kluci mého muže) nevěděli, co a k čemu je „gola“ - a hlavně, kdyby ji nepoužívali (myšleno, kdyby byli prostě tak nějak po chlapsku manuálně neschopní) ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No ano, vždycky jsem si přála abych nikdy nezažila ten marný pocit být neplodná. A přesto že mám jedno dítě, tak si to nechtěné prožívám na plné pecky, protože se nám nedaří počít druhé dítě a už přes tři roky… A já nevím proč.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
V těhotenství mě provázely drobné problémy. Neustále jsem si přála, hlavně ať je dcera zdravá… Pitva prokázala, že opravdu byla zdravá.
Takže příště si přát živé zdravé miminko. Jenom zdravé nestačí. ![]()
Příspěvek upraven 13.03.14 v 00:36
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Allons-y píše:
To říkala moje babička:
„Dávej si pozor na to, co si přeješ… mohlo by se ti to vyplnit.“
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Přála jsem si klidný porod… skončil akutním císařem, takže sice před porodem to moc klidné nebylo, ale samotný porod… co může být klidnějšího, než ho celý prospat ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit