Nechtěné přání do života
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Tak tak, ale je to tak osvobozující. Když sním, můžu být kdokoliv, dělat cokoliv a mít cokoliv
Kdo nesní, strašně se ochuzuje. Takže sněte
A je půlnoc, takže já jdu taky snít
Krásné sny všem
PS: já na splnění největšího snu teprve čekám, ale sním každý večer a vím, že to jednou klapne. A já si ráda počkám
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Je to tak, každé přání se mi vždy vyplní (bohužel ne hned) a já pak zjišťuju, cože jsem si to přála za hovadiny
Třeba jsem si přála bydlet v domečku, tak v něm bydlím, ale musím se starat asi tak o milion věcí okolo ![]()
Přála jsem si mít holčičku, tak ji mám, ale je divočejší než kdejakej kluk
atd.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Vžycky jsem si přála být dobrá v tom co dělám a mít úspěch v práci, teď to mám a jsem ráda když se mi podaří urvat během týdne chvilku pro sebe. Prostě ten čas…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Gina108 píše:
Je to tak, každé přání se mi vždy vyplní (bohužel ne hned) a já pak zjišťuju, cože jsem si to přála za hovadinyTřeba jsem si přála bydlet v domečku, tak v něm bydlím, ale musím se starat asi tak o milion věcí okolo
Přála jsem si mít holčičku, tak ji mám, ale je divočejší než kdejakej klukatd.
měla sis přát do detailů. Jako přeji si baráček a aby na něm nebyla žádná práce, nebo přeju si holčičku- aby byla moc hodná atd ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Emilie píše:
Podvědomě jsem si vždycky přála mít syny - kluky. Brášky rošťáky le grande. Respektive jsem se necítila být matka holčičky. Takže ne že bych si přála mít v bříšku výhradně kluka, spíš jsem si říkala, ty jo, co když je to holka. Nějak jsem si s tím nevěděla rady.Mám dva krásný kluky. Dva roštáčky le grande. Ale nejen rošťáky. Jsou to prostě chlapi, bez ohledu na věk. Nějakej koník jdoucí okolo, je jim šumák, ikdybych je táhla smykem (tak zrovna v centru metropole nebydlíme), zatímco takovej John Deer, to všeho nechaj…a nejideálnější oblečení jsou malé montérky a gumáky a největší lahoda je, když je táta vezme pod podvozek a dovolí jim popotáhnout „golou“ nějakej šroub…
![]()
… no jo no, já si to vážně tak nějak představovala. Zatím si ale nemyslím, že to bylo nesprávně. Nesprávně by (podle mě) bylo, kdyby moji kluci (tedy hlavně kluci mého muže) nevěděli, co a k čemu je „gola“ - a hlavně, kdyby ji nepoužívali (myšleno, kdyby byli prostě tak nějak po chlapsku manuálně neschopní)
jéééé tak tohle ti hrozně moc přeju
mám to taky tak
boha můj, mám šílený strach, že se mi narodí holčička
Neznamená to, že bych ji neměla ráda, ale bojím se, že si s ní nebudu vědět rady
s klukama se cítím tak nějak… přirozeněji
no ještě chvilu a uvidi se no
tak snad se i mě mé přání nevymstí ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jinak ještě co se snění a přání týče..
můžu doporučit zajímavý film/dokument „the secret - tajemství“, který určitě mnohé z vás znají
je vydaná i stejnojmenná o něco obsáhlejší kniha
občas si ho pouštim jako takovou pozitivní motivační nakopávačku ![]()
ozkaz online: http://tajemstvi-komunita.cz/…mstvi_cz.htm
- načítám...
- Citovat
- Zmínit