Nechtěné přání do života

Napsat příspěvek
Velikost písma:
17.3.14 11:45

Škoda, že je daleko. Pokusila bych se jí pomoci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
vykladzkaret
17.3.14 13:36

@Maden v Praze znam tuhle pani www.psychologie-online.cz, nedela takove to psychologicke „vykecavani se“ ale couching, to by mozna mohlo prospet v praktickych vecech.

Co se tyce metafyzickych veci, tam je to slozitejsi… muzu se ji podivat do karet na karmicke vlivy, muzu ji nekam nasmerovat ohledne osobniho rustu, uz jsem mela klienty, kterym tohle velmi pomohlo.

Uprimne, sama to nezvladne, a samo to urcite nepujde, to je jedina vec, co vim s jistotou podle toho, co mi popisujete. Mozna byste ji mohla nabidnout, at zkusi instinktivne rici, jaka jsou jeji ocekavani v zivote a jak si mysli, ze jich dosahne… treba ji to dojde, ze potrebuje neci pomoc…

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
19.3.14 12:45

Také jsem si přála něco co jsem neměla :,( Neustále jsem byla obviňována z nevěry (což nebyla pravda) tak jsem si móóóckrát přála, aby se karty obrátily a aby manžel věděl jaké to je! No viděla jsm co jsem nechtěla a stalo se co jsem chtěla, ale že to udělal za to prý zase můžu já svím chováním, takže karty se obrátily ale jen na moment toho překvapení. Asi jsem nedomyslela přání do konce nebo spí jsem si přála patně. :,(

• Citovat
  • Upravit
956
19.3.14 12:49

@vykladzkaret díky :) jedu za ní na víkend. Promluvím s ní o tom :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2156
22.3.14 17:50

Ahoj holky, já jsem si jako malá vroucně a silně přála abych nebydlela ve škaredým, průmylovým městě, ale na vysočině, jako moje milovaná sestřenka, záviděla jsem jí lesy a přírodu. vůbec to ale nešlo…až za nějakých deset let umřela babička a my po ní zdědili byt, bylo to nedaleko mé sestřenice, přestěhovaly jsme se už jen s mámou, naši se rozvedli. bylo to příšerný, sice hezká příroda, ale máma bez práce, lidi uzavření a ve škole jsem byla dlouho nešťastná, protože chudá a jiná. pak mi dlouho chybělo původní bydliště a kamarádi…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.3.14 21:06

Některá splněná přání nás opravdu učí, jak se životem naložit. Ve chvíli, kdy se vyplní a stanou se spíše naší noční můrou, jsou pro nás ponaučením. Myslím, že je to tak správné, protože nás to nutí uspořádat si hodnoty a vážit si toho, co máme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7413
22.3.14 21:30

@vykladzkaret @JanaKLinked
Holky obdivuju vás, tohle mě vždy zajímalo a stále zajímá a ráda bych takovým věcem taky rozuměla. Mystično mě vždy přitahovalo a alespoň bych věděla, jestli věci, l co se mi dějí mají nějaký význam nebo ne, resp. spíš jaký význam, když budu souhlasit s tím, že náhody neexistují a vše se děje pro něco.

A jinak ano, stává se mi to, i když to nejsou přání…a je to přesně, jak napsaly holky. Vždycky mám začátek, děj a konec a ono se mi to vyplní…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.3.14 11:05

@arween Troufnu si napsat, a stojím si za tím, že každá žena má v sobě tu moc a sílu ovládat svůj osud a taky v rámci toho svého života nahlížet do budoucnosti(u mužů je to trochu jiné). Ale ze své zkušenosti taky vím, že většinou se to spustí ve chvíli, kdy člověk prožije v životě něco zlého - něco, co ho poznamená nebo poučí… Žena je sama o sobě veliké tajemství ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7413
23.3.14 11:40

@JanaKLinked můžu ti napsat sz? Jen tak si popovidat o techto vecech? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.3.14 11:46

@arween Ano, to víš, že ano.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26270
23.3.14 21:24

Dneska jsem někde četla, že přání se začnou plnit, až když o to nebudeme stát.
Je tedy lepší žádná nemít, aby v té pozdější době nenadělala více smutku než radosti?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7989
23.3.14 21:58

@Malaga Ahoj, já osobně si přeji taková přání, která cítím, že jsou schopna se mi vyplnit, které mohu nějak ovlivnit, nechci, aby mi něco spadlo samo do klína. Rozhodně bych byla zklamaná, kdyby se mi splnilo něco, o co bych v určitém období hodně stála a ono se to splnilo až ve chvili, kdy to přestane být důležité :think:, to bývají většinou taková nesmyslná přání, které nemají hloubku a až když je odvane čas, tak člověk pochopí, že ho nijak neobohatily.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.3.14 23:31

Podle mě je dobré a zdravé mít přání. Ta, která se nám nevyplní, nemají pro náš život význam. Můžeme mít k tomu výhrady, ale nic s tím nenaděláme. Většinou si ale člověk přeje hlavně to, co má reálný základ a potenciál. Taková přání v nás rostou a zdokonalují se. A také zdokonalují nás samotné. Za to už stojí si něco přát, nebo ne?! ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1088
23.3.14 23:36

Holky, sněte a přejte si. Je to přeci krásný útěk od reality. Já tedy sním a nenechám se o to připravit :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
603
23.3.14 23:42

@mybaby Moje řeč. Já sním převážně u hudby, je to takový útěk od reality a hodně věcí se mi už splnilo :mavam: Akorát ty cestičky k vysněnému jsou někdy krkolomné :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat