Nechtěné přání do života
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Citovat
- Upravit
@JanaKLinked Psala jsi, že se věnuješ magii - umíš nějakým způsobem vyložit i sny? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Manaja Ano, pracuju i se sny. Ale hlavně s podvědomím. No, ony sny vlastně z podvědomí vycházejí.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já si přála v 17ti, mít neobyčejný život a hlavně aby nebyl nudný. Nikam jsem nechodila, nic extra se nedělo, život si tak v poklidu plynul…No a splnilo se. Zamilovala jsem se do o 10 let staršího muže, naši mě vyrazili z bytu, z něj se vyklubal alkoholik co nešel pro ránu daleko a hromady nocí jsem bloudila po ulici a bála se jít domů, abych zase jednu neschytala.. Policajti si u nás podávali kvůli jeho podvodům dveře a z nudného života byl život opravdu nenudný…Pak jsem si našla dalšího přítele a šup- závislost na drogách. To jsem si říkala, tak ještě gembler a mám to komplet. I to vyšlo…Takže teď už si přeju vyhrát velký obnos peněz, zaplatit dluhy, co mi ex nasekali a žít OBYČEJNÝ A KLIDNÝ ŽIVOT se synkem… Na přání fakt pozor ![]()
- Citovat
- Upravit
@JanaKLinked Už celé roky se mi zdá o tom, že jsem ve válce. Buď jako někdo, kdo utíká před vojskem nebo samotný voják. V těch snech vidím různé věci. Jednou jsem snad byla i dozorce v koncentráku. Podotýkám - na válečné filmy se nedívám, nikdy jsem nebyla na žádné prohlídce koncentračních táborů apod. Zdá se mi to dobrých 8 let několikrát týdně. Ty sny se i vyvíjí. Dřív jsem jen utíkala a neuměla se bránit, ale postupem těch let je ze mě „ostřílený voják“. Nevíš, z čeho by ty sny mohly pramenit? Někdy se probouzím totálně vyděšená i když jsem si za ty roky celkem zvykla. Bohužel jsem se nikdy moc nedopátrala toho, co znamenají.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ano, i tam to může vést. Ale vidíš, je z Tebe maminka, máš synka a máš touhu vést „OBYČEJNÝ A KLIDNÝ ŽIVOT“. Je vidět, že se s Tebou osud nemazlil. Ale na druhou stranu jsi velmi silná osobnost a věřím, že se Tvůj život změní do klidu a povede tak, jak jsi jej naplánuješ. Nevěřím v karmu a v bláboly, že každý si za ten svůj život může sám - tohle slýchávám od různých kartářek. Je to podle mě nechutné. Já měla také těžký život, ale také jsem poznala, že stojí za to ho žít. Věřím v osud a v to, co je nám v životě dáno. Jakým způsobem a jakou cestu k cíli (k poslednímu vydechnutí) zvolíme, je jen na nás. Držím palce ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Manaja Koukám, Ty jsi já!!! Mám úplně ty samé sny. O válce, koncentrační tábory, zachraňuji lidi. Zdá se mi to už od dětství a díky tomu jsem o tom přečetla hodně knih. Jsou dva různé výklady: buď máme - tedy Ty i já - v sobě něco ze svých předků - zážitky, prožitky. Stačí jen to, kdyby třeba Tvá prababička či babička (nebo děda) něco z války zažili, viděli, nebo slyšeli vyprávět. Už se to stane jejich součástí a přenesou to na své děti (na naše rodiče), u kterých se to ale nemusí aktivovat a ti to zase přenesou na nás. Nebo je tu druhá možnost - život nežijeme jen jednou.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@JanaKLinked Tobě se to zdá taky? To je neuvěřitelné.
Na mě se zatím všichni dívali jako na blázna. A vidím, že nakonec máš stejné poznatky jako já - a to, že mám buď dědictví po předcích nebo že žijeme víckrát. Myslíš, že to někdy přejde? Taky zůstáváš v těch snech sama? Já vždycky v tom snu v úvodu zjišťuju, že jsem zůstala sama, že celá má rodina je mrtvá a už bojuju jen sama za sebe.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Manaja Já jsem v těch snech sama a mladá. Někdy i jako malá a vidím svoje rodné město tak, jak vypadalo v těch válečných letech - stromy, které jsou dnes velké, tak ve snu jsou malé, ve městě je staré řeznictví a obchody se zeleninou. No, já mám své sny moc ráda. Teď, když mám svou práci (profesionální čarodějnice
) zdají se mi sny jiné. Takové, které mi usnadňují práci a napojení na klienty. Co se týká Tebe, těžko říci, jestli to přejde úplně. Možná ano. Nebo se bude intenzita takových snů mírnit podle toho, jak se Tvůj život bude odvíjet. Naše podvědomí pracuje tak intenzivně, že si toho ani nestíháme všímat. Ve snech jsme vlastně ve svém podvědomí. Já jsem se naučila nechat si zdát sny, které chci, aby se mi zdály. A jsem tomu moc ráda. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@JanaKLinked To věřím. Možná se to také jednou naučím.
I když jsem se s nimi už sžila a mám je snad i ráda, přestože mě občas vyděsí. Musí se jim nechat, že mají rozhodně zajímavý příběh a občas poučení, které se dá aplikovat i v reálném životě. Děkuji Ti za hezkou debatu.
A omlouvám se zakladatelce za odbočení od tématu. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Malaga
Ta moje nedopsaná kniha je o tajném ženském učení, které se dědí z matky na dceru. Vzhledem k tomu, že mojí dcerce je 12, tak už můžu začít s předáváním zkušeností a upustit od psaní knihy. Knížka o síle ženských přání snad poslouží více ženám (ne každá žena by chtěla ovládat nějaké tajné učení
) ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@JanaKLinked Taky věřím v sílu přání, neumím si ale vysvětlit třeba ty zástupy snažilek tady, které nemohou otěhotnět, nebo miminko donosti. Jak si tohle vysvětluješ? Ony si určitě to mimčo moc přejí.
Psala jsi, že když si někdo něco moc přeje, že se mu to splní. Já si myslím, že když si to přeje skutečně moc, tak se mu to právě nesplní, čímž je mu naznačeno, že na svých přáních nemá tak lpět.
Co myslíš?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Myslim, ze zalezi, jak moc sva prani poslouchame, a jak moc jsou opravdu „nase“ a z jakych duvodu je chceme.
Jinymi slovy, pokud nekdo doopravdy deti nechce, ale spolecnost do nej husti, jak je musi mit, tak si tu zpravu internalizuje a je z nej horliva snazilka a bojuje za neco, co vnitrne vlastni nikdy doopravdy nechtel - treba i v intuitivnim spojeni s vlastnim telem.
Nebo majetkove touhy - tolik lidi zurive touzi po domu a pak kdyz ho maji, rychle se rozvedou, protoze ten dum chteji ze"spatnych duvodu": nekomu neco dokazat, trumfnout Blazkovou, co bydli porad v drustevnim byte…
Uprimne verim, ze pokud si nekdo preje neco ze spravnych, uprimnych duvodu, tak se mu to splni a vyjde to a bude stastny. Pokud jsou neci duvody sobecke, sebestredne a prospecharske, tak se mu to bud nesplni, nebo az vyjdou, stejne nebude stastny.
Dobre veci prichazeji k dobrym lidem…
- Citovat
- Upravit
Ahoj, taky „patřím“ mezi ty, kteří si musí dávat pozor na svá přání, mám pocit, že se plní vše, na co se soustředím, cítím to už od puberty, splnilo se toho hodně, jak pozitivního, tak negativního, bylo mi doporučeno se tím blíž nezabývat, abych se netrápila.