Nechtěné přání do života
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
@pomeranca píše:
Přála jsem si klidný porod… skončil akutním císařem, takže sice před porodem to moc klidné nebylo, ale samotný porod… co může být klidnějšího, než ho celý prospat
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Maden podruhé jsem už byla moudřejší a přála jsem si dobrý porod. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já jsem si přála trojčata a když mám dvojčata mám toho plný kecky a řikám si ještě že nemám ty trojčata
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Než jsem se začala zabývat magií profesionálně, byla jsem několikrát v životě díky svým přáním přímo potrestána. U každého člověka, který si opravdu silně něco přeje, většinou k té iniciaci přání i dojde. Ale kolikrát si dotyčný neuvědomí důsledky a následky svých přání. Píšu tu o přáních, která nejsou osudově splnitelná. Zpočátku, když se takové přání začne naplňovat, je dotyčný ohromen. Potom ale situace začne nabírat jiný směr a člověk zjišťuje, že to, co si tolik přál, nebylo pro něj. Akorát mu to způsobilo nepříjemný odklon z jeho životní cesty, na kterou se potom musel pracně vracet. Vůle člověka je neuvěřitelně silná a funguje. A tak svým klientům neustále připomínám, aby na svá přání byli opatrní a vše dobře zvážili.
Přeji dobré dny
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Zrovna včera mi jedna paní v práci říkala, jak si v létě strašně přála zhubnout aspoň 5 kilo…a na podzim přišly starosti v rodině a teď má o 10 kilo méně než před půl rokem…a radost z úbytku kil nemá - prý nemá co na sebe
takže to nežádoucí kolem těch přání by třeba pomohlo zmírnit mít ta přání asi co nejkonkrétnější ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Přála jsem si, abych porodila ve dne (abych nebyla unavená).
Opravdu se mi to splnilo: malá se narodila v 15h, ale noc předtím jsem nespala, protože porod trval od půlnoci.
Opravdu si má člověk dávat pozor na to co si přeje. Může se to vyplnit…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ještě musím napsat, že ženám se přání plní častěji, než mužům. Ženy v sobě mají mnohem vyšší potenciál vůle a dokážou proměnit opravdu silné věci v realitu.
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
V pubertě jsem se bála porodu a zarytě si přála být neplodná. Rok s rokem se sešel a doktoři nezávisle na sobě mi řekli, že mám PCO. Každý můj cyklus byl anovulační a menses jsem téměř neměla. Říkali mi, že to vypadá tak špatně, že si myslí, že to jinak než přes IVF nepůjde. No, moc dobře jsem věděla, za co to mám… Ale špatně to nedopadlo, život ke mě byl milostivý a nakonec čekám první dceru přirozenou cestou
I když v době jejího početí se nám s manželem hodně rozhoupal svět pod nohama a pokazilo se všechno, co se dalo. Nicméně i tak si myslím, že jsem dopadla hodně dobře. Na to co si přejeme opravdu pozor ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Už jsem začala psát knihu. Asi změním téma a napíšu knihu o síle ženských přání ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@JanaKLinked Možná by to bylo zajímavé čtení
Mě se takhle splnilo víc věcí a popravdě, už si radši nic nepřeju. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mě by zajímalo, jestli tohle může způsobit jen silné a vážně míněné, třeba i víckrát opakované přání, nebo i taková ta přání v myšlenkách, co se člověku jen tak mihnou v mysli. Já sem cholerik, když mě někdo vytočí, umím si v duchu říct nepěkné věci, byť to tedy není přání, ale mohlo by to tak vyznít…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@ana11 To snad ne
Moje přání, vč. té neplodnosti jsem si přála několik let ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No, je to pro mě výzva. Pořád jsem přemýšlela nad tématem a je tu. Stačilo přečíst pár (byť krátkých) skutečných příběhů a… @Manaja víš, on se člověk pořád učí zacházet s tím, co většina nazývá „schopnosti“. Věřím, že pokud budeš snít a ve Tvé mysli to bude vypadat jako příběh s domyšleným koncem, nestane se po splnění snu nic, co by Tě zle překvapilo. To je právě rozdíl mezi přáním a sněním. Přání bývají rychlá, nedomyšlená. Sny jsou vlastně příběhy, které žijeme ve svých příjemných chvílích. Tak sni ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit