Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Já když jsem byla na plodovce, tak mi pohlaví řekli do telefonu ![]()
@Anonymní píše:
Zdravím a předem se omlouvám za anonymní příspěvek, ale je mi to trochu trapné.
Už téměř rok se se stýkám s přítelem, párkrát došlo i na orální sex, z mé strany.
Ale proč píšu, teď při posledním orálním sexu, kdy se do mě „udělal“ mně to přišlo podle chuti takové zvláštní. A to až tak, že jsem nad tím 2 dny přemýšlela, co to mohlo vůbec být. Chuť to mělo mírně nakyslou, ale docela kávovou, ale tak zvláštně, že si nejsem jistá jestli to vůbec bylo sperma. Bylo toho hodně a připadlo mně to trochu řidší a šlo to z něj přerušovaně. Omlouvám se, že to tak popisuju, ale fakt to bylo divný. S přítelem jsem to neřešila, neboť nikdy v tomhle problém nebyl, a začala jsem nad tím uvažovat až doma. Zase na druhou stranu si říkám, že když je chlap vzrušený, tak by snad ani močit nemohl, nebo jo?
Máte někdo podobné zkušenosti?
tady máš odpověd http://vimeo.com/87283735
Holky, jak to tak pročítám, napadlo mě, že vám ještě víc omezím jídelníček. Už vám někdy při vaření rýže utekla ta rýžová voda na sporák???
Pro mě je vždycky chuťovka tu zchladlou bílou hustou hmotu utírat…
![]()
Ahojky,
tak jen abych vše uvedla na pravou míru. Nakonec šlo opravdu o moč. Podrobnosti nebudu vypisovat, ale je to tak. Přeji pěkný den a doufám, že se zdržíte ironických komentářů. Jestli to udělal úmyslně nebo ne nevím, ale už si to nedovolí.
To ani nemusel, když k tomu mělo znovu dojít, tak už jsem si to ohlídala, postupem času už to řešil, takže se to již nestává. Nechci to zde už rozebírat, prostě to tak je.
Také bych to už zbytečně nerozebíral, jen bych dodal, že u většiny mužů je močení v erekci obtížné, až nemožné..
@hBod píše:
Tak já jsem ta menšina
mimochodem, mě se to taky povedlo.. ![]()
Když už se to nestane.. tuším dobře že mu byl urván, uřezán, useknut..? ![]()
@sissi79 píše:
Když už se to nestane.. tuším dobře že mu byl urván, uřezán, useknut..?
Anebo pochopil, že by si musel hledat jinou partnerku?? ![]()
@Anonymní píše:
Anebo pochopil, že by si musel hledat jinou partnerku??