Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@hBod mezi piss a ucrbnutím u orálu je sakra rozdíl.. jen mi vrtá hlavou proč by to ten chlap udělal.. ![]()
@hBod píše:
Nevím kolik je zakladatelce a kolik má zkušeností, ale snad každý pozná rozdíl mezi močí a spermatem, jak v konzistenci, tak když to chlap vypouští, jinak se u toho chová a časově je v tom taky docela rozdílnedokážu představit situaci, že začnu na partnerku močit aniž by tom předem věděla
No nemočil na mě, ale do mě!! A bylo to prostě zvláštní, takže mě to zmátlo a začala jsem nad tím přemýšlet, co to bylo. Ale jelikož mi to bylo trapné se ho přímo zeptat, tak jsem se snažila na to jít od lesa…
Jo a už máme něco za sebou, a myslím si, že pokud není úplné prase, tak to možná z něho šlo nevědomky. Nevím. Kauza je za náma.
@hBod píše:
Měla jsi ho rovnou přimáčknou a zeptat se co to má znamenat, kdy už jsi ho měla v ruce
Ano po druhé to opět začal dělat, já přestala a ptala se ho, co to má znamenat, tak říkal, že neví, šel na WC a pak chtěl pokračovat, já byla naštvaná a chtěla vysvětlení, ale on prostě tvrdil, že neví, co to bylo.
Od té doby chodí před sexem na WC a někdy i v průběhu.
@sissi79 píše:
Jedině.. ale i tak.. to by přece pořádně nestál a..
No jà u toho nebyla takže![]()
Právě že stojí až moc, takže to nešlo poznat.
@Anonymní píše:
Jo a už máme něco za sebou,
No jestli máte oba dva už něco za sebou, tak by neměl být pro Vás oba problém poznat rozdíl mezi močí, preejakulátem, prostatickým sekretem a obsahem semenných váčků.