Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Komediantka 1 píše:
mnam mnam
Ale alson' jsem přišla na jiné myšlenky už 16dní totiž čekám na výsledky plodové vody a od pondělí kdy jsem měla volat pro výsledky slyším jen zavolejte zítra ve 14hod.,zavolejte zítra v 15hod.dneska jsem tam volala ve 14hodo a pak v 15hod. a co myslíš, že mě řekli? Jo, řekli mě zavolejte zítra ráno v 9.hod
takže ne jenom, že mám z těch nervů žaludek jako na vodě ale odedneška co jsem pročetla tuhle diskuzi, nemohu jíst ani sýr, ani tvaroh no a nutelu
si už také v životě na rohlík nenamažu
![]()
a už vůbec nemluvím o smetaně do kafe
nebo rannímu čajíčku
![]()
![]()
Drž se
![]()
Holkyyyy
manžel jde na noční a přál si aby jsem mu sebou k svačině udělala kafe do termosky a rohlíky se sýrem
není to nějaké podezřelé -nechce on podstoupit ty vzorky jak tu bylo napsáno
přiznejte se
![]()
Jo a můžu vám říct, že když jsem mu ty rohlíky mazala tak jak jsem si vzpoměla na diskuzo a to mě pořádně natahovalo
to se dělá tohleto
No
![]()
Ještě se mě chudák ptal, co je semnou, že jsem nějaká divná u té svačiny
tak jsem mu nějak snažila popsat tuhle diskuzu a on to vůbec ale vůbec nepochopil a řekl,,tvaroh? Ale ten je přeci k snídani výbornej, ne? Ten já mám rád,,
![]()
@Komediantka 1 píše:
Holkyyyy![]()
manžel jde na noční a přál si aby jsem mu sebou k svačině udělala kafe do termosky a rohlíky se sýrem
není to nějaké podezřelé -nechce on podstoupit ty vzorky jak tu bylo napsáno
![]()
![]()
přiznejte se
![]()
Jo a můžu vám říct, že když jsem mu ty rohlíky mazala tak jak jsem si vzpoměla na diskuzo a to mě pořádně natahovaloto se dělá tohleto
No
![]()
Ještě se mě chudák ptal, co je semnou, že jsem nějaká divná u té svačinytak jsem mu nějak snažila popsat tuhle diskuzu a on to vůbec ale vůbec nepochopil a řekl,,tvaroh? Ale ten je přeci k snídani výbornej, ne? Ten já mám rád,,
![]()
To my taky, ale ne v trenkách.
@Komediantka 1 Zitra uz se je urcite dozvis!!! A uvidis, ze vsechno bude v poradku! ![]()
Jako tahle diskuze ma sve vyhody- dneska jsem bez vecere. ![]()
@PraženáKukuřice píše:
@Komediantka 1 Zitra uz se je urcite dozvis!!! A uvidis, ze vsechno bude v poradku!Jako tahle diskuze ma sve vyhody- dneska jsem bez vecere.
děkuji moc
jsi hodná
a já si dala k večeři jablko, hrušku, mrkev a rajče
ale stejně jsem na to musela myslet když jsem jedla
hlavně to rajče jak jsem zuřivě sála ![]()
a děkuji moc
![]()
@Komediantka 1 Neni za co! Dej pak vedet, jak jsi dopadla, ale urcite to bude dobre!!!
A kdyz si drzela mrkev, tak jako nic? ![]()
@PraženáKukuřice píše:
@Komediantka 1 Neni za co! Dej pak vedet, jak jsi dopadla, ale urcite to bude dobre!!!
A kdyz si drzela mrkev, tak jako nic?
určitě dám vědět ![]()
no mrkev jsem chvilku zkoumala a pak jsem jí radši nastrouhala s tím jablkem ![]()
@PraženáKukuřice píše:
@Komediantka 1 zkoumala?
no byla taková tlustá a dlouhá
![]()
Terinka4444 - fakt jsem se pobavila nejvíce, diskuzi jsem četla až teď, ale fakt se ještě chechtám, jste čísla holky ![]()