Důvěrné - sperma zvláštně chutná

Napsat příspěvek
Velikost písma:
36504
5.3.14 16:56
@Komediantka 1 píše:
mnam mnam :lol:
Ale alson' jsem přišla na jiné myšlenky už 16dní totiž čekám na výsledky plodové vody a od pondělí kdy jsem měla volat pro výsledky slyším jen zavolejte zítra ve 14hod.,zavolejte zítra v 15hod. :cert: dneska jsem tam volala ve 14hodo a pak v 15hod. a co myslíš, že mě řekli? Jo, řekli mě zavolejte zítra ráno v 9.hod :cert: takže ne jenom, že mám z těch nervů žaludek jako na vodě ale odedneška co jsem pročetla tuhle diskuzi, nemohu jíst ani sýr, ani tvaroh no a nutelu :mrgreen: si už také v životě na rohlík nenamažu :cert: :lol: a už vůbec nemluvím o smetaně do kafe :poblion: nebo rannímu čajíčku :poblion: :lol: :mrgreen:

Drž se :hug: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.3.14 17:15
@Burj Chalifa píše:
Drž se :hug: :kytka:

Kukuju :kytka: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.3.14 17:35

Holkyyyy 8o 8o manžel jde na noční a přál si aby jsem mu sebou k svačině udělala kafe do termosky a rohlíky se sýrem :? není to nějaké podezřelé -nechce on podstoupit ty vzorky jak tu bylo napsáno :think: :cert: :lol: přiznejte se :cert: :D
Jo a můžu vám říct, že když jsem mu ty rohlíky mazala tak jak jsem si vzpoměla na diskuzo a to mě pořádně natahovalo :cert: to se dělá tohleto :?: No :! :lol:
Ještě se mě chudák ptal, co je semnou, že jsem nějaká divná u té svačiny :) tak jsem mu nějak snažila popsat tuhle diskuzu a on to vůbec ale vůbec nepochopil a řekl,,tvaroh? Ale ten je přeci k snídani výbornej, ne? Ten já mám rád,, :zed: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
5.3.14 17:38
@Komediantka 1 píše:
Holkyyyy 8o 8o manžel jde na noční a přál si aby jsem mu sebou k svačině udělala kafe do termosky a rohlíky se sýrem :? není to nějaké podezřelé -nechce on podstoupit ty vzorky jak tu bylo napsáno :think: :cert: :lol: přiznejte se :cert: :D
Jo a můžu vám říct, že když jsem mu ty rohlíky mazala tak jak jsem si vzpoměla na diskuzo a to mě pořádně natahovalo :cert: to se dělá tohleto :?: No :! :lol:
Ještě se mě chudák ptal, co je semnou, že jsem nějaká divná u té svačiny :) tak jsem mu nějak snažila popsat tuhle diskuzu a on to vůbec ale vůbec nepochopil a řekl,,tvaroh? Ale ten je přeci k snídani výbornej, ne? Ten já mám rád,, :zed: :lol:

To my taky, ale ne v trenkách.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.3.14 17:39
@Burj Chalifa píše:
To my taky, ale ne v trenkách.
8o :-O :poblion: :poblion: :poblion:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
5.3.14 17:39
@Komediantka 1 píše:
8o :-O :poblion: :poblion: :poblion:

Drž se :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.3.14 17:40
@Burj Chalifa píše:
Drž se :kytka:

děkuji moc :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.3.14 19:50

@Komediantka 1 Zitra uz se je urcite dozvis!!! A uvidis, ze vsechno bude v poradku! :hug:

Jako tahle diskuze ma sve vyhody- dneska jsem bez vecere. :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.3.14 20:55
@PraženáKukuřice píše:
@Komediantka 1 Zitra uz se je urcite dozvis!!! A uvidis, ze vsechno bude v poradku! :hug:Jako tahle diskuze ma sve vyhody- dneska jsem bez vecere. :-D

děkuji moc :kytka: :srdce: :srdce: jsi hodná :srdce: a já si dala k večeři jablko, hrušku, mrkev a rajče :P ale stejně jsem na to musela myslet když jsem jedla :lol: hlavně to rajče jak jsem zuřivě sála :P
a děkuji moc :kytka: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.3.14 21:03

@Komediantka 1 Neni za co! Dej pak vedet, jak jsi dopadla, ale urcite to bude dobre!!!
A kdyz si drzela mrkev, tak jako nic? :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.3.14 21:05
@PraženáKukuřice píše:
@Komediantka 1 Neni za co! Dej pak vedet, jak jsi dopadla, ale urcite to bude dobre!!!
A kdyz si drzela mrkev, tak jako nic? :-D

určitě dám vědět ;)
no mrkev jsem chvilku zkoumala a pak jsem jí radši nastrouhala s tím jablkem :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.3.14 21:25

@Komediantka 1 zkoumala? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.3.14 21:27
@PraženáKukuřice píše:
@Komediantka 1 zkoumala? 8o

no byla taková tlustá a dlouhá :think: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
293
5.3.14 22:24

Terinka4444 - fakt jsem se pobavila nejvíce, diskuzi jsem četla až teď, ale fakt se ještě chechtám, jste čísla holky :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.3.14 23:09

@Komediantka 1 A opravdu si ji strouhala? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat