Dva dny do vyvolání - rady, tipy?

1419
4.8.18 08:11

Dva dny do vyvolani, rady, tipy?

Ahoj holky, zbývají mi dva dny do vyvolani, v pondělí v 7 ráno nástup. Chci zkusit dnes a zítra babske rady, které by mohly pomoci rozjet porod přirozeně - sex, horka vana, červené víno, stimulace bradavek. Také piju už 5. tydnu 2× denně malinikovy caj a 1× lnene seminko. Mate nějaký tip co treba pomohlo, zabralo Vám? Vím, ze je to ojedinělé a každé tělo je jiné, ale tak za zkoušku nic nedám. Jinak to bude můj první porod. Ten první jsem také přenášela a 10. den po terminu mi synka vyvolavali tabletkou, ale to se mi už par hodin predtim porod rozjížděl sam, byla jsem otevřená na 4cm. Tak bych rada, kdyby to bylo alespoň podobne, kdy tělo (mimi) vyslalo signál jít na svět. Díky za tipy a rady :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3745
4.8.18 08:30

Moc nerozumím - jak to, že to bude Tvůj první porod, když tam píšeš o tom, jak to bylo předtím?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5283
4.8.18 08:31

Takze to bude druhej porod, ne prvni. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3745
4.8.18 08:33

Jinak já měl a taky to lněné semínka a třikrát denně bylinkový čaj - složení: malinik, jahodnik, kopřiva a kontryhel. Pak jsem užívala pupalku v tobolkaCh a pila denně 1 Magnetické. A ještě jsem jedla denne datle a meruňky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3745
4.8.18 08:34

Oprava - magneziu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3745
4.8.18 08:38

Jinak, co je podle mě nejdůležitější - dostat se do vnitřního klidu, nemyslet pořád na to kdy porodim, mít jakoby všechny hotovo..Porod spouští miminko, když je připravene se narodit a vnímá, že je připravena i maminka.. takže se dej do klidu, klidně zkus nějaké meditační cvičení, relaxaci, procházku přírodou… a miminku dej signály, že se na něj těšíš

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3745
4.8.18 08:42

Ty víš přesně, kdy jsi otěhotněla? S vyvoláním přece nemusíš souhlasit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1468
4.8.18 08:47

Svižná prechádzka, ak v tomto počasí zvládneš…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1419
4.8.18 09:17

Preklep, bude to můj druhy porod :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
951
4.8.18 09:31

@Martinka1988 Bohužel, pokud tělo není připravené, neuděláš nic, vím to z vlastní zkušenosti :( Já dělala doma psí kusy a stejně to nepomohlo. Stejně tak, jako pak nepomohly ty jejich slavné vyvolávací tabletky a oxytocin…Jinak kamarádce pomohl kořeněný nálev, hodně hřebíčku a mraky skořice, popíjela to celý den a další den porodila :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3289
4.8.18 10:34

Ja zkousela vse mozne a nic. Nakonec i vyvolavali 2 dny. Ten prvni den tabletky vubec nezabraly.

@Froseth ten nalev jsem taky zkousela a prdlajs :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74
4.8.18 10:38

Já vyzkoušela snad vše a nepomohlo nic. Přenášela jsem 14 dní. Den před vyvoláváním jsem hopsala na koncertě že ji aspoň vytřepu ven :mrgreen: a mimčo si spokojeně spalo v břichu. Podle mě kdyby jí nevyhnali, je tam ještě teď :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2202
4.8.18 10:47

@Froseth Jenže to není jisté, že za to mohla skořice, kdyby ji nekonzumovala, třeba by se to rozjelo tak jako tak. ;)
Já přenášela a den před termínem vyvolání mi praskla voda a porod se rozjel, byla jsem předtím na procházce, pak hopsala na míči, maliník jsem taky pila, ale prostě až se malé zachtělo ven, tak to šlo. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1446
4.8.18 11:15

Tak já z babských rad vyzkoušela snad vše . Měla jsem v pondělí nástup na indukci kvůli velke váze miminka ( jsem byla po císaři a druhé jsem chtěla vaginalně) nakonec minulý pátek jsme pri úplňku a zatmění měsíce vyšli o půlnoci na nejvyšší kopec ve měsťe. Pak jsem si dala teplou vanu se sklenkou vina. Šla spát ve dvě ráno a od 8 začala stopovat pravidelne kontrakce. Malá se teda narodila až večer , ale jsem rada , že se to spustilo samo. Posledni dva týdny jsem dělala vše možné ať už to přijde a myslím , že to stejně ovlivnit nejde. Vše je na miminku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1870
4.8.18 12:03

Poradila bych chodit, ale v techto teplech to neni realne. Ja tri dny pred „vyvolavanim“ chodila a chodila dlooouhe prochazky. A nevyvolavalo se :) a u druhe dcery jsem s tim zacala jeste pred terminem a na termin jsem rodila. Ale taky jsem se psychicky nastavila na pohodu, ze to proste mimco stihne, hlavne klid, ze vyvolavani muzu odmitnout. Ale u me chteli vyvolavat kvuli vaze miminka, nemela jsem jine problemy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí