Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj, zadařilo se někomu počít se dvěma folikuly?
Jaká je cca šance, že se podaří otěhotnět?
A měl někdo dvojčátka? 😌
Já měla 2 dominantní 19 mm a nic z toho nebylo. O 3 měsíce na to jsem otěhotněla přirozené 🙂
Ja mela a otehotnela jsem pri IUI. Do te doby jsem mela dominantni jen jeden ![]()
@Nikca7 paráda díky
uvidím za 14 dní zda se nám taky povedlo ![]()
Čistě statisticky, máš kolem 20 % na jeden.
Takže optimisticky - 32 %, že se zadaří s jedním, 4 %, že s oběma, 64 %, že to neklapne.
Po clostilbegytu mi pravidelně dozrávaly dva, neotěhotněla jsem ani v jednom z pěti cyklů,
Já jsem při jednom cyklu IUI měla dokonce čtyři folikuly - dva dominantní na jedné straně a dva menší na druhé. Doktorka měla strach z vícečetného těhotenství a nevyšlo vůbec nic. Za mě záleží na spermiogramu.
@Janli Tak to já měla Femaru a injekce Fostimon. Tak uvidím, třeba to vyjde 😌
@Anonymní píše:
Já jsem při jednom cyklu IUI měla dokonce čtyři folikuly - dva dominantní na jedné straně a dva menší na druhé. Doktorka měla strach z vícečetného těhotenství a nevyšlo vůbec nic. Za mě záleží na spermiogramu.
Aha :/ no tak si mě moc nepotěšila :/ ale uvidím ![]()
@Anonymní píše:
Nezáleží. Manžel měl spermiogram vyjímečný a houby…
U nás byl problém u partnera. Při ivf jsem měla 29 vajíček a z mého muže získali 13 použitelných spermií. Nakonec jsme měli 10 použitelných embryí a z nich máme dvě děti 😀. Takže může se povést a nemusí. I u nás doktorka říkala, že šanci při IUI vidí na 5 %, ale třeba se nějaká spermie splaší a udělá co má 😀.
@Anonymní píše:Úžasný 🤗 díky
Ano. A ano, jsou z toho dvojčata.