Bolest a píchání... Těhotenství??

Anonymní
11.9.21 08:26

Bolest a píchání... Těhotenství??

Ahooj chci se zeptát snažíme se o mimi…
Mám dlouhý cyklus… A jsem po ovulaci..
Cca 9-10 den a už tak 3 dny mě píchá v pravém podbřišku a teď někdy v levém je to něco jak ovulacni bolest a někdy jak při Ms..
Ovulace byla potvrzena na utz 1.9
A včera jsem cítila menší tlak v prsou.. Jinak nic… Až na výtok ale ten mám pořád po ovulaci…
Ptám se protože jsem snazilka nezkušená snažíme se o první ale teprve 2 měsíc :)
A chtěla bych vědět zda se může jednat o mimi (uhnizdeni) nebo něco jiného…
Před MS si nejsem vědoma že bych to měla…

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
35961
11.9.21 08:29

Nesleduj se tolik. Až nedostaneš menstruaci tak si udělej test. Dřív nic nevyzkoumas.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
11.9.21 08:30

Všechno si můžeš vsugerovat. Počkej až ti nedorazí menzes nebo 14 dní po ovulaci a pak testuj. Cokoliv se děje před tím, to nemá žádný význam..

• Citovat
  • Upravit
596
11.9.21 08:46

Testuj až při vynechané MS nebo 14 dnů po možném oplodnění - to by ten test měl už něco ukázat. Jinak všechno ostatní může být klidně PMS nebo vsugerované. Já třeba občasné píchání a tak mám normálně jako PMS… :nevim: takže dokud nedorazí MS, tak asi jakékoliv příznaky nejdou považovat za těhotenství

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4072
11.9.21 10:27

Uplne bezny, ted budeš mit pred ms vsechno, co bys prisahala, ze se ti nikdy nedelo, nez jste se začali snazit. Neres zadny symptomy a pockej si vzdy na test.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26
12.9.21 08:45

Taky jsem už netrpělivá, měla jsem potvrzenou ovulaci z 5.9. na 6.9. Nějak jsme to nehrotili, doma už jedno dítě máme, ale samotnou mě zajímalo, kdy mám ovulaci, protože mam poměrně dlouhé cykly (37-40 dní). A včera večer jsem si akorát všimla, že mám na omak citlivé bradavky, ale o žádnou bolest se nejedná. :) takze já testovat v termínu menstruace neplánuju, protože by to bylo 20 dní po ovulaci a to bych čekala zbytecne dlouho :lol: takže tenhle týden zkusím první test, jen nevím kdy :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1004
12.9.21 08:49

@Septy jako já měla pozitivní test (slabá druhá čárka v limitu) 11dpo. Ale u mě to bylo první den, kdy se nedostavila ms, mám krátké cykly 🙂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1004
12.9.21 08:52

@Septy jinak tě teda úplně chápu. My se aktivně o dítě nepokoušíme, máme jednoleťáka a je strašná tryskomyš, ale manželovi sjel kondom zrovna v den ovulace a tím, jak to bylo druhé kolo, tak si toho hned nevšiml 🤦‍♀️ no takže jsou to 4 dny a já jsem jak na trní. Jako u nás by se nic moc nestalo, kdybych otěhotněla, ale plánovali jsme spíš aktivní pokusy až za rok 😀 bylo by to dítě překvapení 😀 😀 😀

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26
12.9.21 09:22

@Clue my máme taky jednoleťačku, a řekli jsme si, ze tomu nechame volný průběh :D ale ted si neumim predstavit, ze by to tedka nevyšlo. 😄 jsem z toho všeho nervózní, hrozně se to ve mě cuká, abych nezačala už testovat 😁 tak si můžeme pak dát vědět, jak jsme dopadly 😄 přemýšlím, že první test zkusím ve středu ráno, což by mohlo byt 9dpo, tak uvidime 😊

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1004
12.9.21 09:37

@Septy no on nás jednoleťák je fakt hodně aktivní, a to mám i srovnání od ostatních holek, co ho znají 😀 člověk ho na vteřinu nesmí spuspit z očí, takže kdyby se nám povedl druhý takový, tak je to na mašli 😀 ale i tak by to bylo pěkný a skvělý 🙂

Určitě mi dej vědět, klidně i do zpráv, budu držet palce 🙂 mně svrbí prsty už teď 😀 a to jsem 4 dpo, což je prostě naprosto nemožné, abychom něco věděli 😀

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26
12.9.21 12:56

@Clue Jo tak to já zase mohu rict, ze máme klidné dítko, zatim 😁

Ja jsem dneska nějakých 6dpo, takze to ted bude taky negativni, musime si jeste par dni počkat 😁
Ale to čekání je nekonečné, u prvního jsem to takhle snad ani neprožívala 😄
Taky ti držím palce, ať ti to dopadne tak, jak si přeješ 😊

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26
14.9.21 10:30

@Clue ahoj, dneska jsem 8dpo a mě to nedalo, ale prostě jsem zkusila test 🤭 furt bychom se opakovaly, že je příliš brzy a tak, ale prostě zvědavost je silnější 😀 a vyšel mi tam duch, který není teda na fotce vidět, ale na živo ho vidím, a byl i v limitu 😇 tak za nějakej zkusím další, jestli to tedy sílí nebo ne. Zkusím přiložit foto, jestli tam něco vykoukáš 😄

Jinak zakladatelko, jak jsi na tom ty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1004
14.9.21 10:45

@Septy ježda mane, já ho vidím, i když vidět není, tak snad to bude ok 🙏

Hele já jsem 6dpo, u mě určitě zatím nic 😀 ale svrbí mě prsty a už bych taky testovala 😀 na to, že to je fakt náhoda, tak to nějak moc prožívám a bojím se, že když to bude negativní, budu zklamaná a budu fakt ten rok a manželem, než na to vlitnem 🤦‍♀️ 😀

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí