Dva slabé těhotenské testy

• Fotoalbum (3)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
18259
2.10.13 18:43
@bardav píše:
@Hanka79 děkuji, no tak ja se začala obavat až od te doby co jsem si začala číst na netu ružně kravinky že když bolí břícho je to zamlkly potrat nebo jask se tomu řiká atd atd ale už jsme vklidečku jen počkám do soboty to si udělam další test a budu zase o ěnco chytřejší :-)

Ono je lepsi radsi na netu nic necist..mne to rikala i mudr…hlavne nikde necist zensky fora :lol: Jinak mne ten den kdy jsem si delala test, bolelo brisko strasne rikam „aha asi to dostanu“ a nic…:)a podbrisek jako kdyz mam nastydly mocak :) to bude dobry uvidis :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
582
2.10.13 22:28

Jsem stastna ze mohu byt tehotna a proto si vse okolo tehotenstvi ctu a uz mam hlavu jak balon :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
misanel.v
14.11.13 12:23

Ahojky,
Jmenuji se Michala. A chtěla jsem poprosit o radu.Nebo lépe řečeno o názor :) Dělala jsem si těhotenský test, zdá se mi že je pozitivní, ale ta jedna čárka byla úplně světloučká. Strašně moc toužím po druhém miminku.
Tak co myslíte? :hug:
Předem díky,
Míša :hug:

• Citovat
  • Upravit
misanel.v
14.11.13 12:36

Ahojky,
Jmenuji se Michala. A chtěla jsem poprosit o radu.Nebo lépe řečeno o názor :) Dělala jsem si těhotenský test, zdá se mi že je pozitivní, ale ta jedna čárka byla úplně světloučká. Strašně moc toužím po druhém miminku.
Předem díky,
 Míša

• Citovat
  • Upravit
misanel.v
14.11.13 12:45

Ahojky,
Předem díky,
 Míša

• Citovat
  • Upravit
misanel.v
14.11.13 12:46

Ahojky,
Předem díky,
 Míša

• Citovat
  • Upravit
8675
14.11.13 12:55

Na to ti nikdo neodpovi.Bud je test falesne pozitivni nebo jsi testovala brzy a carka teprve zesili…je to 50 na 50.Zkus test treba v sobotu, pokud jsi tehu mela by byt silnejsi, HCG se zdvojnasobuje obden. Preju at to je ta lepsi varianta! :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí