Dvacetiletý milenec

6525
27.5.16 21:31

No nemám, ale fandím ti… :dance: :jazyk: :pankac:

https://www.youtube.com/watch?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3230
27.5.16 21:32

Osobní zkušenost nemám, ale jedna známa z práce má asi 43 možná více a spí s mladýma klukama kolem 20 j(sou ve věku jako její syn) :lol: ještě se tím chlubí :roll: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
27.5.16 21:33
@Anonymní píše:
Zajímalo by mě, jestli některá máte tuto zkušenost. Bude mi 32 a líbí se mi můj soused. Připadám si jako blázen. Zdá se mi, že bych měla u něho šanci, občas po mně pokukuje. Jsem zcela bez závazků pro některé. Prosím o zachování anonymity. Děkuji

pokukuje? Tak to je vážné :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2839
27.5.16 21:34
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11117
27.5.16 21:35
@Mexie píše:
Osobní zkušenost nemám, ale jedna známa z práce má asi 43 možná více a spí s mladýma klukama kolem 20 j(sou ve věku jako její syn) :lol: ještě se tím chlubí :roll: :D

no a proc ne. kdyz se tim muze chlubit chlap, co by se tim nemohla chlubit zenska :think:

zkusenost nemam vzhledem k dlouhodobe zadanosti a driv em pritahovali spis starsi chlapi. ale jako milenec proc ne, nicmene mi vzdycky prislo, ze tak hodne mladi kluci jsou v posteli pomerne o nicem…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1812
27.5.16 21:36

@Burj Chalifa Třeba mu při tom pokukování vykukuje :mrgreen:

Zakladatelko - pokud nemáš závazky, tak je přece jedno, s kým randíš (pokud je mu 15+). Můj šálek kávy by to nebyl, ale pokud se ti líbí, tak ti v cestě nestojí nic. Zkus to a uvidíš, jestli se chytne a jestli vám to bude klapat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1738
27.5.16 21:41

Řekla bych že na ulet v pohodě :jazyk: ale na nějaký pevný vztah bych to neviděla :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2220
27.5.16 21:47

Ja bych do toho klidne sla, to klidne priznam, teda pokud bych nemela partnera. Proc ne? Normalka bych mu rekla, at se stavi na navstevu a videlo by se :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2839
27.5.16 21:47

No mne je toho kluka lito teda a nechtela bych byt jeho maminka, takove coury bych strilela… „Pevný vztah určitě ne, mně by vlastně lákalo se s ním už jen pobavit“, sorry ale jsi strasna mrcha, neskutecne podle a sobecke jednani, tak jen vse nejhorsi, doufam, ze ti to osoli a budes mit ostudu, s takovyma nemam slitovani nicit zivot mladeho kluka pro vlastni poteseni…

Příspěvek upraven 27.05.16 v 21:55

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3230
27.5.16 21:48

No pokud je mladý a nevyzrálý tak počítej s tím, že se asi chlubit bude. Ale těžko říct

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1738
27.5.16 21:51

Vzhledem k tomu že mám syny tak jako matka bych teda zuřila, protože bys mu tak akorát popletla hlavu :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49159
27.5.16 21:53
@Anonymní píše:
Pevný vztah určitě ne, mně by vlastně lákalo se s ním už jen pobavit, zjistit jaký je. Když já jsem hrozný introvert a stydlín.

a co když on to vezme vážně a zraníš jeho city a nebo cokoliv? jako fakt ti vlastní chtíč stojí za to tohle risknout? Mám doma syna mladšího jen o něco -18 let a představa, že si sním nějaká bréca chce takto pohrát mi přijde příšerná…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
27.5.16 21:54
@KIKOLETEK píše:
Vzhledem k tomu že mám syny tak jako matka bych teda zuřila, protože bys mu tak akorát popletla hlavu :roll:

Klídek, matko, na starým kole se nejlíp naučí jezdit ;) :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2839
27.5.16 21:54

@KIKOLETEK No ja jen ziram, co ji tu nektere radi. Bych je chtela videt v roli matky toho kluka. Mladej kluk, cely zivot pred sebou, introvert a poplete mu hlavu takova coura, ktera si jde jen uzit a pak ho odkopnout. Vubec nedomysli, ze cloveka s takovou stydlivou povahou to muze dost ranit a ovlivnit zasadne dalsi vztahy.

Příspěvek upraven 27.05.16 v 21:57

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
27.5.16 21:56

@lauraka čti to pořádně, ona píše o sobě, že je introvert a stydlín.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí